Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labai geros buvo tos padevalkes, kai tik atsirado, ir sau, ir vaikams visko rasdavau.

Atsakyti

Man visada rupejo apranga. Ir mano mama visada ziuri, ka kiti nesioja. Jei kelnes siauros, tai ir jos siauros. Jei batai apvalus, tai smailu neuzsiaus. Ir dabar ji atrodo  normaliai. Visos kelnes susiaurintos, dzinsai siauri, batus pirko, tai taresi su manin, ar i mada tinka :D​ 

Atsakyti

Mano mama tai tokia pelenė buvo.o moterys iš tėvo pusės,tai tokios jau ...visko gaudavo,visokios dolerinės,čekinės,nelabai prsimenu,bet taip kalbėdavo.ir mano mama kartą už visą algą 120 rublių nusipirko iš jų suomišką suknelę .tai tą suknelę iki kiekvienos siūlės atpažinčiau ir dabar.jinai su ja 10metų vaikščiojo.

Atsakyti

Esu ir as batelius uz visa alga pirkus. 130 rb.

Bordiniai, lygios odos, o ant uzkulnio juodos lakuotos odos toks lapas kaip geles. Nu labai isskirtiniai buvo. 

Atsakyti

Mama tai siudavo pas siuveja sukneles, o geru medziagu gaudavo pas puskes vyra, jis medziagu parduotuvej  dirbo 

Atsakyti

Nieko negaudavo,o gal jai brangu buvo.turbūt antras variantas.taigi taupė ant buto,baldų...

Atsakyti

Jo, viska siutis reikedavo, paltus,  iseigines sukneles i atelje, paprastesni kasdieniai rubai pas kaimyne. Nekesdavau matuotis, bet o ka darysi, rubo irgi norisi. Todel labai dziaugiuosi, kad  virs 30 metu  siuvyklos ir individualus "dizaineris" man nebereikalingi. Nors siais laikais tai yra  lygis. :D

Atsakyti

As tai daug taisausi, figura ne standartine, o megstu, kai rubas idealiai tinka. Bet nuo pirmo karantino nebuvau pas siuveja, nors yra ka taisyti. 

Atsakyti

As tai daug taisausi, figura ne standartine, o megstu, kai rubas idealiai tinka. Bet nuo pirmo karantino nebuvau pas siuveja, nors yra ka taisyti. 

Aš taip pat dažnokai taisau drabužius, kažką trumpinu ar siaurinu, nes irgi figūra nestandartinė. Ir kažkada daug siuvausi. Dabar kažkaip nebeaktualu siūtis, kai galima viską gauti, ko nori. Bet... pvz sunešioju kokį labai įtikusios formos kardiganą, o antro jau nebegaunu, tai einu ieškot medžiagos ir prašau pasiūti man kopiją. Na, čia toks mano užstrigimas, nes ta forma, kuri lieknina, dažnai nesimėto pardėse   :D​ 

Atsakyti
As irgi buvau nemadinga...nu ir dabar nesu biggrin.gif Neturejau nei timpu, nei ilgos maikes, nei guminio sijono, nei dzinsu smile.gif Pirmas rubas tu laiku mados buvo tokios trikotazines siauros kelnes su juostele per peda. Tokios ryskios geletos, pamenu, buvo smile.gif
Atsakyti

As irgi buvau nemadinga...nu ir dabar nesu biggrin.gifNeturejau nei timpu, nei ilgos maikes, nei guminio sijono, nei dzinsu smile.gifPirmas rubas tu laiku mados buvo tokios trikotazines siauros kelnes su juostele per peda. Tokios ryskios geletos, pamenu, buvo smile.gif

Aš apie guminius sijonus nesu nei girdėjus. Gal tuo metu buvau kažkuo užimta gyvenime, kad praleidau.. :D​ 

Atsakyti

Aš apie guminius sijonus nesu nei girdėjus. Gal tuo metu buvau kažkuo užimta gyvenime, kad praleidau.. :D

na as nesu tikra, ar tuos sijonus mergiotes turi omeny. Budavo tokie ala megzti, labai apstempti...as toki isivaizduoju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 08 sausio 2021 - 12:24