Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 09 Sau 2021 - 23:02, parašė: Intemora, kaip tavo kolega?
Tai jau mona klausė.jokių pokyčių..lyg gyvas tfu tfu tfu.
Atsakyti
Pinotija, aš nesenai žiūrėjau serialus- Jaunasis popiežius, po to Naujasis popiežius.Visai patiko.
Atsakyti

Pinotija, aš nesenai žiūrėjau serialus- Jaunasis popiežius, po to Naujasis popiežius.Visai patiko.

Šitie geruliai, bet jai, man regis, labai nepatinka pagrindinis aktorius, kuris man buvo wow 😍

Atsakyti

Šitie geruliai, bet jai, man regis, labai nepatinka pagrindinis aktorius, kuris man buvo wow 😍

ne, ne nepatinka, toks hmm ... nelabai šitam vaidmeniui... :)​  Kituose filmuose jis man visai patiko. Tiesiog gal reikia pabandyti. :) 

Atsakyti

Baigiu "Karūnos" 4-ą sezoną. Neturėsiu ko žiūrėti. Kas ką žiūrit, parekomenduokit. Išskyrus "tarnaitę", nes nepatinka. :)​ 

Emily in Paris. Suvalgiau per pora dienu :D. Tiesa, tik sezonas tera. Kitu reiks laukt.

Atsakyti

O sita buvau pradejus ziuret..pora seriju neuzkabino ir numeciau.

Atsakyti

Norfos visa mesa lietuviska. Nebuvus vaakume. 

Būtent, o vyniotinių būna labai natūralių. 

Atsakyti

Tos pigios kaukės tai kaip skuduras man,   nepatikimos kai kurios. Taip pat  kartą kaina susigundžiau, tai smuko, nesilaikė, dar kilputės trūkinėjo. Taip ir stovi dėžutė.

Dabar perku tik respiratorių tipo, be vožtuvo. Kai jau užsidedi, tai saugu, ir tokia normali ertmė susidaro, ir nesmunka.

Pagal idėją reiktų pirkt medicinines, o ne pigiausias.

Atsakyti

Baigiu "Karūnos" 4-ą sezoną. Neturėsiu ko žiūrėti. Kas ką žiūrit, parekomenduokit. Išskyrus "tarnaitę", nes nepatinka. :)​ 

Sirena, šimtukas

Atsakyti

Neteko nusipirkti jokių ten plyštančių ar smunkančių.

Vat man įdomu ,žmonės ,kurie naudoja medžiagines(labai dažnai matau juodas),kaip jie jas prižiūri?

Skalbia?kam man tas vargas,reik turėt tada kelias ,o ir ar jU ten praskalbsi taup jau švariai.Turėjau pavasarį,nežinau, kaŽkur dingo.o šitų nei ieškot nereikia,tiesiog panaudoji ir išmeti.

Vistiek manau,kad geriau pigiausios,nei naminiai  daugkartiniai dalykai.

Atsakyti

Neteko nusipirkti jokių ten plyštančių ar smunkančių.

Vat man įdomu ,žmonės ,kurie naudoja medžiagines(labai dažnai matau juodas),kaip jie jas prižiūri?

Skalbia?kam man tas vargas,reik turėt tada kelias ,o ir ar jU ten praskalbsi taup jau švariai.Turėjau pavasarį,nežinau, kaŽkur dingo.o šitų nei ieškot nereikia,tiesiog panaudoji ir išmeti.

Vistiek manau,kad geriau pigiausios,nei naminiai  daugkartiniai dalykai.

Aš taip pat neturiu tų daugkartinių  nuo pavasario. Nieko daugiau nebuvo, skalbėm, lyginom karštu lygintuvu.

Pigiausios atrodo nepatikimos šiuo metu. Nesvarbu, kad išmeti ir imi naują. Jos tinkamos gatve einant, žinant, kad neužeisi į kažkokias patalpas. O toliau jau reikia tikro "antsnukio", priglundančio, ne atvėpusio.

ir. kaip sako Amadėja, medicinines reikia pirkti. 

Bet čia mano nuomonė ir būdas, taip kad nesiginčysiu. Aš visada truputį daugiau saugausi, nei kiti.

Atsakyti

Nu jo. Ai,iš vis nežinau.mano kolega susirgo,nu kitas.tas tai labai bijojo.ir kitus mokė ir taip ir kitaip.paskaitas apie atsakomybę  rėždavo.ir susirgo.nežinau  net.irgi tik resporaroriai,čia galima kapko kito nepirkt,tik rspiratoriai.nu ir vistiek susirgo.vat atsidūrė kažkur netinkamoj vietoj netinkamu laiku. O tai pardėse.bet.kokias kaukes pardavinėja,nieks neatsakingas už tai? Ogi buvo dar parašyta,kad medicininės.o ne bet kokios.  

Nors  gal ir nusišneku.nelrisimenu tikiai.o gal buvo prašyra apsauginės🤣

Nežinau.žinau,kad rspiratoriai mums visiems per brangu,bet tos geriau nei skuduriukai,bent jau higieniškiau gal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 sausio 2021 - 11:02