bet jau prisapnavau šiąnakt. Pirmiausia tai kažkoks dainš konkursas, bet man nepatiko dainos žodžiai, tai atsisakiau. Toliau kažkokios gaudynės, mane kažkas gaudė, o automobilis neužsivedė, paskui važinėjau kiemais ir šaligatviais, galiausiai neturėjau kur dingti, turėjau bėgti į daugiabučio namo laiptinę. Bet mašinos nepamiršau, pasiėmiau po pažastim ir lipau laiptais...
Uždarė pas mus privažiavimus prie kalniuko

Koki karta ar du per menesi vaziuojame i Norfos baze, ten erdves didziules, perkame bazinius produktus, o ir mesa ten tikrai gera ir sviezia. Normali parduotuve, kaip ten dabar mazose, nezinau.
As dar tebeturiu UT juodas kaukes, pirktas pavasari, viena laikau supakuota rankineje tam atvejui, jei netiketai nuplystu medicinines kaukes gumytes. Jau buvo taip karta, gerai, kad nuplyso ne prie pagrindo, tai sugebejau suristi.
Girdejot sita daina?
Girdejot sita daina?
Negirdejau niekada. Stilius kazkiek primena Katie Melua, grazi daina. Gerai, kad yra parasyti ir dainos zodziai , nes skamba kaip nezinoma uzsienio kalba.
Visai miela dainuska...as kai su zemaiciu gyvenau, tai man visi zodziai aiskus
o jei tokia gera pardė,ko dažniau nevažiuojat?.juk ir baziniai produktai baigiasi dažniau nei du kart per metus.aš tai tenn matau tik eiles aliejaus,puodų ir majonezų.aš tai ilgai ilgai nebevažiuosiu ten.vakar taip kažkaip nervuotis pradėjau;vyrą apšaukiau,tas tik tylėjo ausis suglaudęs. Kaukių vieną dėžutę blogų turėjau.mama buvo davus,tai tikrai iš kur jinai jas ištraukė.ten ne ant gumelių,o kažkokie popieriukai išsilankstantys,po to išmokau naudotis,bet pradžioj esu kelias suplėšius.a
Ai, perskaičiau du kart į metus🤣
Negirdejau niekada. Stilius kazkiek primena Katie Melua, grazi daina. Gerai, kad yra parasyti ir dainos zodziai , nes skamba kaip nezinoma uzsienio kalba.
as tai viska suprantu. Nu labai mielai skamba.
norfoj man patinka kulinarija ir prosecco yra nebrangaus
Aš tai pirkau sūrio,pieno,kaukių,mėsos,bulbių,granatų,kitokio sūrio,kavos pupelių,išleidau 60 eu.po to lidle dar 60.
Tai jei buūčiau vaeius rik į lidlą prasisukčiau su 100🤣
As tai Rimi nieko nerandu. Retai uzsuku, tai nezinau tvarkos. Duoduosi ir nervinuosi.
o jei tokia gera pardė,ko dažniau nevažiuojat?.juk ir baziniai produktai baigiasi dažniau nei du kart per metus.aš tai tenn matau tik eiles aliejaus,puodų ir majonezų.aš tai ilgai ilgai nebevažiuosiu ten.vakar taip kažkaip nervuotis pradėjau;vyrą apšaukiau,tas tik tylėjo ausis suglaudęs. Kaukių vieną dėžutę blogų turėjau.mama buvo davus,tai tikrai iš kur jinai jas ištraukė.ten ne ant gumelių,o kažkokie popieriukai išsilankstantys,po to išmokau naudotis,bet pradžioj esu kelias suplėšius.a
Ai, perskaičiau du kart į metus🤣
Eiles puodu, majonezo ir aliejaus niekada nekrito i akis, nedomina. Vaziuojam del to, kad erdves didziules, nesigrudi su vezimais, kaip pvz., maximos bazeje, duona, pienas, makaronai, grikiai, mesa tie patys, kaip ir kitose pard., tiesa, darzoves, vaisiai kartais labai pradziugina, o kartais visai ne, cia kaip pataikysi, net nezinau, nuo ko priklauso. Lidle pieno, kefyro, grietines, juodos duonos pasirinkimas nepatinka, dabar tiesa, pradejo vezti ir iprasta piena su grietine, bet anksciau...