Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo. Rusy tai vos durys uzsidaro, visoki suda susitempe. 

maniškis tai savo buto spintose ir rūsyje  laiko visokius 90ųjų metų daiktus, drabužius, o gal ims ir pravers. Kartą, kai gulėjo ligoninėje, mes atlikom "sanitarinį valymą". Išmetėm tiek senų rūbų  maišų, kad sunku įsivaizduot, gal apie 50, aš  rinkau į maišus, mb krovė tiesiai į krovininį busiuką ir vežė tiesiai į kažkokią atliekų aikštelę. Nekrovėm net prie konteinerio, nes bijojom, kad grįš ir susiras, ir atgal parsineš. Kartą aš jam esant išmečiau prie konteinerio seną nudrįžusį kilimą, tai kitą kartą pamačiau vėl patiestą, nu parsinešė atgal, pasirodo. Brr. Va taip.  Kažkoks skrudžizmas išsivysto daiktams, jų sureikšminimas.

Atsakyti

Visi seni vilnoniai kilimai nuo mano vaikystes susukti ir saugiai gyvena rusy :D​ 

Atsakyti

Visi seni vilnoniai kilimai nuo mano vaikystes susukti ir saugiai gyvena rusy :D​ 

Va, kažkas panašaus. Rūsy ko tik nėra. Padarytume valymą, bet kažką nujausdamas raktus pas save laiko. :)​ 

Atsakyti

As tai suprantu. Pati darausi sentimentali kai kuriems seniems daiktams. 

Atsakyti

As tai suprantu. Pati darausi sentimentali kai kuriems seniems daiktams. 

Aš tai tik iš dalies. Esu išsaugojus vaiko pliušinius meškiukus, mašinėles, lego, dar drabuželius kūdikiškus kai kuriuos. Šitų  ranka nekyla išmesti.

Viskam kitam neturiu sentimentų. 

Atsakyti

Aš tai tik iš dalies. Esu išsaugojus vaiko pliušinius meškiukus, mašinėles, lego, dar drabuželius kūdikiškus kai kuriuos. Šitų  ranka nekyla išmesti.

Viskam kitam neturiu sentimentų. 

Nemesk, bus anūkams :)

Atsakyti

O as ne, vaiku turiu tik tuos ant rankyciu cedelius is gimdymo namu. 

Atsakyti

Tuos cedeliukus ir as issaugojau, turiu ir savo, tas jau labai nusitrynes, bet dar iskaitomas. Jokiu rubu neturiu, net monties nebuvo tokios, visi mazyliu rubai eidavo ratu gimineje. O lego didziulis maisas  stovi lentynoje rusyje, laukia naujo savininko/es. Yra dar  knygos vaikiskos, pasakos sovietmeciu isleistos. :)

Atsakyti

Rubai dukrai atitekdavo is dviem metais vyresnes jos pusseseres. Praktiskai vien ant ju ir auginau iki mokyklos. Buvo daug ir grazus, dauguma is DE atsiustu.

Bernu giminej nebuvo. 

Atsakyti

Pirmai komunijai dukra mano vestuvine suknele devejo, tik patrumpinom :D​ 

Atsakyti

Jojo, knygas pasakų irgi verta išsaugot

Atsakyti

Jojo, knygas pasakų irgi verta išsaugot

Rimtai? Pilnos lentynos pas mano mamą mūsų vaikystės knygų. Niekam jos nereikalingos. Kai kurios jau nuo amžiaus ar nuo prastos kokybės pageltusiais lapais. O jeigu ir ne - tai dabartinės knygos vaikams gerokai patobulėję dizaino prasme, vaiko akiai patrauklesnės. Niekam tos senos neįdomios. Aš ir pati sau bibliotekoje imu naujesnį leidimą  :rolleyes: 

Atsakyti