Seli, privaloma pasitikėt daugiau, negu įprastai.
*** Sėlija, 21 Sau 2021 - 16:06, parašė: Didziajai daugumai zmoniu tai nera normalu. Mano senelis lasinius valgydavo su obuoliais, nu jam normalu buvo.Aš tai keptą vištą su uogiene😄
Aš tai keptą vištą su uogiene😄
O ką, su bruknių skanu gi😃
Seli, privaloma pasitikėt daugiau, negu įprastai.Kodel? Kad tas kitas nesuzavetu labiau, nei tu? Tai koks tikslas tokiu santykiu isvis?
Aš tai keptą vištą su uogiene😄
Cia normalu, sy bruknem, ar obuoliene rugstesne. Bet su zaliu obuoliu tai veu.
O dėl pasitikėjomo 😃 aš pastaruoju metu daug su tais vyrais rašinėjausi. Na, žinokit, ko tik nebūna. Turi jie tų mergų ir metų metais žmonos nesuuodžia. Aš jau net nekalbu apie nuvarymus valandai ![]()
O dėl pasitikėjomo 😃 aš pastaruoju metu daug su tais vyrais rašinėjausi. Na, žinokit, ko tik nebūna. Turi jie tų mergų ir metų metais žmonos nesuuodžia. Aš jau net nekalbu apie nuvarymus valandai
Sutinku su tuo, tikrai taip. Bet ar nesuuosi, ar viens prie kito akiu varysit, tai esmes nekeicia.
Kodel? Kad tas kitas nesuzavetu labiau, nei tu? Tai koks tikslas tokiu santykiu isvis?Ne tai. Daug aiškinti
Gal tiksliau pasitikėjimas kitoks turi būt.
Sutinku su tuo, tikrai taip. Bet ar nesuuosi, ar viens prie kito akiu varysit, tai esmes nekeicia.Nekeičia??? Skirtumas kaip diens ir naktis
Nekeičia??? Skirtumas kaip diens ir naktis
Jokio. Tiksliau, pirmu atveju neskauda.
Nekeičia??? Skirtumas kaip diens ir naktis
Jokio skirtumo, abiem atvejais tai neistikimybe: pirmu atveju atvira, antrai pusei matant ir pritariant ir dalyvaujant, antru - slapta.
Nematai ir sirdies neskauda.
Neisivaizduoju sakant as tave myliu, bet noriu, tau leidus, pabandyti su kita/u.
Na, su viskuo sutinku apart vieno, kad geriau nežinoti. Na, neįtikinsit, kac tokue slėpimai šeimoje yra gerai ir, kad tai nėra tiksinti bomba.