Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jokio skirtumo, abiem atvejais tai neistikimybe: pirmu atveju atvira, antrai pusei matant ir pritariant ir dalyvaujant, antru - slapta. :D  Nematai ir sirdies neskauda. :D   Neisivaizduoju sakant as tave myliu, bet noriu,  tau leidus,  pabandyti  su kita/u. 

Pirmu atveju nėra neištikimybės, na bent tikrai nėra išdavystės, kas kartu su melu ir mulkinimu yra pati bjauriausia neištikimybės reiškinio dalis. 

Atsakyti

Na va, gi  galejo Simasius pasiulyti savo zmonai ka nors pikantisko, bo jau ana viena jo nebedziugina. Ot padla! :D

Slaptas meiluziavimas, apgaudinejimas yra bjauru, bet ir toks atviravimas mano akimis nera toks nekaltas. :)

Atsakyti

Sutinku su tuo, tikrai taip. Bet ar nesuuosi, ar viens prie kito akiu varysit, tai esmes nekeicia. 

Tai būtent.

Nenorėčiau niekad žinoti. 

Arba būti super žmona pateisinti tai. Pfff.... Ne per gerai būtų? Ant džiugesio pastoviai, kaip ten Šimašiui, džiugesio pritrūko....

Atsakyti

Nekeičia??? Skirtumas kaip diens ir naktis  :ax:​ 

Tai aišku. Tikrai taip.

Tik niekad nesutiksiu, kad va būtent ta tema atspindi gerus poros santykius. 

Jei aš dabar pvz pradėčiau savam kalbėt, kaip norėčiai pergulėti su kažkuo kitu, jį tikrai įskaudinčiau. Žinau. 

Ir niekad nepasakoju sapnų kokių neaiškiai išlindusių. Nu ar ne perteklinė žmogui informacija, į kurią jis gal skausmingai sureaguotų.... o jei susirašinėčiau?.... Nu nedaryčiau taip santuokoj. Nu nereik man to. Man tai tik sumenkintų mano savivertę. Niekaip nepakeltų. 

Atsakyti

Man tai esminio skirtumo nera. 

Jei rinktis, tai renkuosi, kad eitu pas kitas, bet as niekad to nesuzinosiu. 

Atsakyti

Pakelti saviverte gali tik moteriai, kuriai gyvenime truko vyru demesio. 

Man jo visada buvo per akis, todel tokie fintai manes visai nejaudina. 

Atsakyti

Na, su viskuo sutinku apart vieno, kad geriau nežinoti. Na, neįtikinsit, kac tokue slėpimai šeimoje yra gerai ir, kad tai nėra tiksinti bomba. 

Nėra gerai nei slėpimai, nei tokie varymai šeimomis. Tai kiek visokių sifilių prisirinkt gali? Negi žmogus yra va toks? Nu toks visai primityvas....? 

Aš suprantu, yra visokių. Bet man visiškai nesuprantama. Aš tokia niekad nebūsiu, mano antra pusė niekad tokia nebus. Jei nueitų MB į kairę, tai žiūrėtume, kaip spręstume, bet tikrai netoleruosiu niekad. Nenoriu būti pirma, antra, ar trečia. Noriu būt vienintele.

Atsakyti

Man tai esminio skirtumo nera. 

Jei rinktis, tai renkuosi, kad eitu pas kitas, bet as niekad to nesuzinosiu. 

Aš ir.

Atsakyti

Na va, gi  galejo Simasius pasiulyti savo zmonai ka nors pikantisko, bo jau ana viena jo nebedziugina. Ot padla! :D

Slaptas meiluziavimas, apgaudinejimas yra bjauru, bet ir toks atviravimas mano akimis nera toks nekaltas. :)

Nu, ir santykius būtų pataisęs ir savivertę pakėlęs 😄

Atsakyti

Na, mano tevas kartais nueidavo i kaire. Tik motina niekada to nesuzinojo. Nes tai nebuvo dazna, tik pasitaikius itin palankioms progoms. Ir tai nebuvo jokia tiksinti bomba.

Atsakyti

Pirmu atveju nėra neištikimybės, na bent tikrai nėra išdavystės, kas kartu su melu ir mulkinimu yra pati bjauriausia neištikimybės reiškinio dalis. 

Nu nėr baisiau matyti, kaip taviškis nori kitos, bet kokiu atveju. Tiek pirmu, kai jau akivaizdu viskas, tiek antru, kai dar nors kažkiek bandoma slėpti. Ir manau, pabaiga tokių santykių, yra irgi tik viena. Abiem atvejais ta pati.

Atsakyti

Pakelti saviverte gali tik moteriai, kuriai gyvenime truko vyru demesio. 

Man jo visada buvo per akis, todel tokie fintai manes visai nejaudina. 

Va, butent.  Tas demesys mane ne tik erzindavo, bet ir gasdindavo. Esu ne karta begusi, slapsciusis, net rubus keitusi, kad neatpazintu. Fuj, bjauru prisiminti. Nors jokios dingsties nedaviau taip elgtis. :mad2:

Atsakyti