Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sniego labai daug, tiesa. Nepatogumai. Taip. Bet vadinti tai stichine nelaime ir galvoti, kad koks diedukas nenubris iki malkinės ar šulinio - tai jau tiesiog reikia visiško bambeklio sindromą turėti. 

Tikrai nenubris, ir tikrai nenusikas. Nu fotkių nekelsiu kol kas.

O stichine nelaime vadina žiniasklaida, neprisimenu, kad kuri čia būtų taip vadinusi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 27 sausio 2021 - 15:05

Taip, diedukai ir bobutės kaimuose jau yra matę tų pusnų 😊 

Aišku suprantu, kad gali būti ir nelaimių dėl to. Keliuose. Gali ugnegiasiai, gydytojai neprivažiuot laiku. Aišku, kad yra blogoji pusė. Bet dabar ir taip depresyvus laikas, tai aš jau geriau bent sniegu pasidžiaugsiu, nes tikrai tokių vaizdų jau ne kiekvieną žiemą būna 😊

Atsakyti

pas mus darbe kieme atvaziavo traktorius pravalyt sniego ir tas uzklimpo :D

Atsakyti

O tai tada pagalvok kaip 100metų bočiai gyveno,o prieš du?

O ir kokios žiemos būdavo.ir jokių greitųjų ir elektros ,anei teliko anei laikraščio,viryklos,ir t.t ir net gal kastuvo.o teko gyvent.

Atsakyti

Butent. Panikieres. 

Atsakyti

Taip, diedukai ir bobutės kaimuose jau yra matę tų pusnų 😊 

Aišku suprantu, kad gali būti ir nelaimių dėl to. Keliuose. Gali ugnegiasiai, gydytojai neprivažiuot laiku. Aišku, kad yra blogoji pusė. Bet dabar ir taip depresyvus laikas, tai aš jau geriau bent sniegu pasidžiaugsiu, nes tikrai tokių vaizdų jau ne kiekvieną žiemą būna 😊

Tai pasidžiauk, žinoma, bepigu džiaugtis per langą žiūrint. :D​ 

Man tai šito sniego užteks 20metų. :) 

Atsakyti

Tai pasidžiauk, žinoma, bepigu džiaugtis per langą žiūrint. :D​ 

Man tai šito sniego užteks 20metų. :)

Nu ne tik, ne tik, šunį vedu, mašiną kasdien atkasinėju, pribyra į batus, bet vis tiek smagu 😁 

Nors mačiau prognozes, gali užsibūt čia tas sniegas, tai jaučiu spės ir atsibosti..

Atsakyti

Juokiausi iš savo šuns, o pati atsidūriau  beveik tokioj situacijoj. Pasiėmiau tą savo ilgą strypą ir  norėjau pasiekti stoglangį, nes užsnigo. Sniego gaudytuvai padarė spūstį ants stogo ir langas u-sidengė. Galvoju, palaisvinsiu kelią, kas nuslystų. Einu su to strypu, o sniego tiek, kad nesimato ribos tarp terasos krašto, ir žengiau žingsnį. Per sekundę atsidūriau pusny iki ausų, keturpėsčia, kapanojuos, remiuosi rankom instynktyviai, o rankos tai prasmenga iki pažastų. Voliojaus aš ten visaip, vos neapsiverkiau iš bejėgiškumo. Bet nieko, reikia ir tai patirt. :D​ 

Nu ir ka. Ir gyva. Ir pazvenk. Ir prisiminsi. Ne kasmet pasitaiko. 

Atsakyti

O stichine nelaime vadina žiniasklaida, neprisimenu, kad kuri čia būtų taip vadinusi

Aš pavadinau priešpriešai grožiui. 

MB vien vakar kiek "nuotykių" turėjo.

Nėra to dar buvę jam.

Atsakyti

O ir kokios žiemos būdavo.ir jokių greitųjų ir elektros ,anei teliko anei laikraščio,viryklos,ir t.t ir net gal kastuvo.o teko gyvent.

Nu tai ir elektros anksciau nebuvo kazkaip zmones gyveno :). Nereik lygint laiku.

Atsakyti

Nuotraukų ir aš tau galiu įkelti. Kam man tavosios.

O stichine nelaime vadina Amadėja.

Atsakyti

Nekoks  palyginimas. Reikia žiūrėt į priekį, o ne lygint su praeitim. Dar su Afrikos vaikais, konclageriais ir t.t. Tada reikia sus savim nešiotis Franklio knygą, visą laiką ją skaiitinėt ir gyvenimas bus puikus palyginimuose. Savo būsenas reikia vertint šių dienų kontekste, o ne su Tiudorų epocha.

Atsakyti