Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai pasidžiauk, žinoma, bepigu džiaugtis per langą žiūrint. :D​  Man tai šito sniego užteks 20metų. :)
Bet tu ne per langą žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 15:13

Nuotraukų ir aš tau galiu įkelti. Kam man tavosios.

O stichine nelaime vadina Amadėja.

Aš tau ir nesiūliau nuotraukų, kam tau mano nuotraukos, aš sakiau bendrai. Parodyčiau, kaip atrodo kaimas.

Atsakyti

Bet tu ne per langą žiūri.

Tai ir džiaugsmo jokio neturiu. Viskas gražu paveiksliukuose ar pro balkoną.

Atsakyti

Tai ir džiaugsmo jokio neturiu. Viskas gražu paveiksliukuose ar pro balkoną.

O man tiesiog pakanka empatijos, kad nesidžiaugt.

Atsakyti

Aš tau ir nesiūliau nuotraukų, kam tau mano nuotraukos, aš sakiau bendrai. Parodyčiau, kaip atrodo kaimas.

Žinau kaip atrodo kaimas  :) 

Atsakyti

Žinau kaip atrodo kaimas  :)

na, taip, manau, kad tu viską žinai.  :)​  

Atsakyti

Ir šiaip nemėgstu kai kažko ryškiai perdaug  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O man tiesiog pakanka empatijos, kad nesidžiaugt.

Tikrai nesidžiauk  :D 

Tave džiugina kiti dalykai. Tik mes empatijos neturim, kartu su tavim jais pasidžiaugti  :D​ 

Atsakyti

na, taip, manau, kad tu viską žinai.  :)​  

Taip. Nes dabar kaip tik ten sėdžiu  :)​ 

Atsakyti

Nu ir ka. Ir gyva. Ir pazvenk. Ir prisiminsi. Ne kasmet pasitaiko. 

Žvengiau ne aš, o mb, kuris iš tolo pamatė, bet neskubėjo ateit traukt, o stovėjo ir grožėjosi besiraitydamas iš juoko. :D​ 

Atsakyti

Požiūrio klausimas. Ta prasme negi nesmagu kelis kart per dieną iškišt nosį, apeit (apibrist) kiemą, nupurtyt augalus. Vyriškiai gali sniegą pakasėti. Man net gaila, kad bute sėdim ir realiai net kastuvo neturim, nes nu čia jo nereikia. Bet mielai tą padaryčiau. 

Empatijos gal reikia kokiai užsnigtai bobutei, bet ne kažkuriai čia iš mūsų tarpo šiuo atveju. Visos pakankamai jaunos ir sveikos, kad susidorotų su sniegu 😊 

Atsakyti

Nekoks  palyginimas. Reikia žiūrėt į priekį, o ne lygint su praeitim. Dar su Afrikos vaikais, konclageriais ir t.t. Tada reikia sus savim nešiotis Franklio knygą, visą laiką ją skaiitinėt ir gyvenimas bus puikus palyginimuose. Savo būsenas reikia vertint šių dienų kontekste, o ne su Tiudorų epocha.

Nu ***, cia juk trumpam tas viskas, jus isprotejot, ar didesniu bedu gyvenime netureje, ka? 

Atsakyti