Nu žodžiu.graudintis ir graudinti,o dėl ko rimčiau tai jau galima nusišaut.
Mb grįžo su keiksmais. Sakė sniego prie namo metras, keliai tragiški. Nesąmonė kažkokia užmiesty.
taip ir yra, kiemai užversti sniegu, užmiesčio keliai valomi/barstomi labai minimaliai. bet manęs nestebina, penkiolika metų taip gyvenam, betgi nesitęsia tai mėnesiais, pora savaitėlių ir viskas
Nu žodžiu.graudintis ir graudinti,o dėl ko rimčiau tai jau galima nusišaut.
Nu. Va pasakysi, kad internetas dingo, o aš tau pasakysiu, kad mūsų protėviai laužų dūmais ir būgnais susikalbėdavo per atstumą.
Arba pasakysi, kad darbas užkniso, o aš tau pasakysiu, kad milijonai žmonių neturi darbo pasauly, ir tavo darbas būtų kažkam svajonių darbas.
Kaip šauksi, taip ir atsilieps.
Tai kai kalbi taip kaip šiandien, įjunk logiką. Kad pati nebūtum kada nors malama į miltus.
Nu. Va pasakysi, kad internetas dingo, o aš tau pasakysiu, kad mūsų protėviai laužų dūmais ir būgnais susikalbėdavo per atstumą.
Arba pasakysi, kad darbas užkniso, o aš tau pasakysiu, kad milijonai žmonių neturi darbo pasauly, ir tavo darbas būtų kažkam svajonių darbas.
Kaip šauksi, taip ir atsilieps.
Tai kai kalbi taip kaip šiandien, įjunk logiką. Kad pati nebūtum kada nors malama į miltus.
Gal jau baik draskytis. Siandien, kaip isprotejus, dievazi.
Kad va ,kad sunkiai aš čia logiką randu.
Nu pasakiau internetas dingi.nu dingo.nu ir atsirado.
Man atrodo logikos trūkumas ašaros dėl šakų,nes įjungus logiką tai iš vis gyvenimas yra baisus.
Gal kuri sugebėtų iššifruoti...
Ginčyjamės su mb, kurio čia knyga 😁
Tą būtų galima lengvai nustatyti, jei įskaitytumėm, kas čia parašyta 🤭
20210127_192224.jpg 39,85KB
0 Parsiųsta kartų
matau, kad yra parašas, kuris neįskaitomas, Jotema, Panevėžys ir data?
Intemora,ne apie graudinimąsi buvo,o, kad NELINKSMA dėl sniego kiekio tokio man ir, kad grožį nystelbia jo faroma žala. Keista...mb irgi mąsto kaip aš.
Jotema Panevėžys?
Gal jau baik draskytis. Siandien, kaip isprotejus, dievazi.
Gal tu čia man savo sprendimų neskelbk, kaip teismas, gerai? Nemanau, kad draskausi, sėdžiu internete, nes jis yra.
Kokia esu, tokia, kaip ir tu, netobula. Jei netinku, prašom pro šalį.
<p>Nu pasakiau internetas dingi.nu dingo.nu ir atsirado.</p>
<p>Man atrodo logikos trūkumas ašaros dėl šakų,nes įjungus logiką tai iš vis gyvenimas yra baisus.</p>
<p> </p>
<p> </p>
o ko tu verki del darbo...tai tik darbas...gali tiesiog iseit, jei labai sunku