Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

matau, kad yra parašas, kuris neįskaitomas, Jotema, Panevėžys ir data?

Ai, jei ten parašas, tada tikrai nenustatysim... 

Bet jei panevėžys, tai kyla minčių...gal netyčia išsivežiau...bet keista vis tiek, visai nepamenu..

Atsakyti

Nenu darbas tai pragyvenimo šaltinis.o vat nulūžusi šaka tai gal ne.nu aš tai čia skirtumą dar ir kaip matau.

Atsakyti

o ko tu verki del darbo...tai tik darbas...gali tiesiog iseit, jei labai sunku smile.gifDel medziu niekas neverkia, tik jaucia nuoskauda, apmauda, gailesti del sitiekos ideto darbo...Nu nezliumbia atsisede niekas.. Tiesiog nervina... O buna ir is nervu apsiverki..Va kaip tu del darbo... Kai pati skundies ir skundies darbu..stresuoji, verki..nesuprantu, kaip nesupranti, kai kiti apmaudauja del ideto darbo...

Tai būtent. Kodėl vienų apmaudas ir nusivylimas yra menkesni ir mažiau svarbūs, nei kitų? Pagal kokį čia kriterijų matuojama? 

Atsakyti

Nenu darbas tai pragyvenimo šaltinis.o vat nulūžusi šaka tai gal ne.nu aš tai čia skirtumą dar ir kaip matau.

Tai atsakyčiau, susirask kitą, jei šitam blogai.

O aš į savo aplinką esu investavus, man pinigų negaila, kaip tau atrodo? jeigu jau pinigais matuot.

Atsakyti

Pagal paprastą logišką.pagal.paprastus prioritwtus,nes darbo praradimas ir žiemiški elementeūs dalykai iš vis skirtingi dalykai.

Atsakyti

Aš tai suprantu apmaudą, kad bus daug nuostolių. Va šunį vedžiau, gražiausia pušis guli prie namo 🤦‍♀️

Bet tuo pačiu aš ir grožiuosi vaizdais, kurių dažnai nepamatysi. 

Atsakyti

Čia iš vis nelyginama.

Nu vat negi gali vienodai graudensies kai neturi už ką vaikų pamaitinti ir pamačius nulužūsią šaką,.

Nu man čia iš vis kosmosas,sory.

Atsakyti

Pagal paprastą logišką.pagal.paprastus prioritwtus,nes darbo praradimas ir žiemiški elementeūs dalykai iš vis skirtingi dalykai.

Ne darbo praradimas, o stresavimas dėl darbo. Tai, vadinasi, keisk. Tuo labiau, kad jūsų trūksta.

O žiemiškų elementarių dalykų praradimo keitimas man atsieis pinigus. Nes nenoriu gyventi apsikuitus iš išorės, kaip pas tave, kaip tu sakei, kas aplinkui, tai dzin. Todėl tu manęs tikrai nesuprasi.

Atsakyti

Čis išvis nelyginama!

Atsakyti

Čis išvis nelyginama!

Kaip tau nelyginama, taip man lyginama. Kas man svarbu, tas tau dzin. Kodėl tu dėl kažko pergyveni, o aš vat neturiu teisės,  ir pagal ką tu matuoji tą svarbumą? Koks tavo kriterijus?

Atsakyti

Man tai dar ir dabar baisu uzpraeitos vasaros karscius prisiminti. Gyvenimas nemielas visa menesi, dar daugiau. Nei kur pasislepsi, nei pabegsi.... 

Atsakyti

Man tai dar ir dabar baisu uzpraeitos vasaros karscius prisiminti. Gyvenimas nemielas visa menesi, dar daugiau. Nei kur pasislepsi, nei pabegsi.... 

O  stebiesi, kodėl kitiems sniegas nemielas? Diskomfortas kažkam, kaip tau karštis.

Atsakyti