Nenoriu.nieko jau aš nenoriu.užkniso katinai.pavargau ,einu prigulsiu.nuo 6 ryto duoduosi.
Piene, kiti savo gyvūno būtų laukę ir ne pusantro mėnesio, čia vėl pyst, paėmė kitą katę, dabar nebežino kur dėt. Jai rašiau, kad ne visiems galima gyvūnus duot. Beje, gal neskaičiau visko, bet prieglaudos neatiduoda nesterilizuotų/ nekyastruotų.Eik tu į vieną vietą su savo durnom nuomonėm.nieko aš tau neaiškinsiu.
O gal tu norėrum,vis negali apsispręst,tai va paimk,pagailėk .
Papildyta:
Pykstasi? O pagalvojot ,kad gali vel pabegt? Ypac vasara ,kai bus viskas atidaryta..uzdekit antkakli su telf numeriu ,tegul nesioja 😉
Piene, kiti savo gyvūno būtų laukę ir ne pusantro mėnesio, čia vėl pyst, paėmė kitą katę, dabar nebežino kur dėt. Jai rašiau, kad ne visiems galima gyvūnus duot. Beje, gal neskaičiau visko, bet prieglaudos neatiduoda nesterilizuotų/ nekastruotų.
Atiduoda.
kumiko, 20 Bal 2020 - 14:14, parašė: Oho kokios geros naujienos del kates ir naujos kates 😄 Papildyta: Pykstasi?Ne jau .išsiskyrė .nežinau ar ilgam.😁
Atiduoda.
Sėlija, nu tu visad užstoji Intemorą. Čia normalu taip? Šiandien paimu, ryt nežinau kur dėt...Juk pati myli gyvūnus. Aš taip nemokėčiau.
Eik tu į vieną vietą su savo durnom nuomonėm.nieko aš tau neaiškinsiu.
O gal tu norėrum,vis negali apsispręst,tai va paimk,pagailėk .
Iki mano "durnų nuomonių" dar tamstai daaugt reiktų.
Nu svarbu neismes i gatve..nesitikejo,kad sena gryz 😄 as tai isvis negaleciau jei per savo neatsakinguma prarasciau gyvuna po tokio trumpo laiko kita pasiimti,manau vis dar grauztu sazine del dingusio ,bet visi mes skirtingi 🤔
Madam pareis veliau, 20 Bal 2020 - 14:21, parašė: Iki mano "durnų nuomonių" dar tamstai daaugt reiktų.eik geriau dar pora namų nusipirk.
Nu svarbu neismes i gatve..nesitikejo,kad sena gryz 😄 as tai isvis negaleciau jei per savo neatsakinguma prarasciau gyvuna po tokio trumpo laiko kita pasiimti,manau vis dar grauztu sazine del dingusio ,bet visi mes skirtingi 🤔
Būtent. Skirtingi pagal neatsakingumą, deja.
kumiko, 20 Bal 2020 - 14:24, parašė: Nu svarbu neismes i gatve..nesitikejo,kad sena gryz 😄 as tai isvis negaleciau jei per savo neatsakinguma prarasciau gyvuna po tokio trumpo laiko kita pasiimti,manau vis dar grauztu sazine del dingusio ,bet visi mes skirtingi 🤔Būtent.mane tas grauš sąžinė,reiškia kokį nelaimėlį niekam nereikalingą pasiimt ir juo rūpintis.kad išpirkčiau kaltę.
Šiaip ar taip yra dabar dvi.jei mama neims,bus dvi.
Bet gal paims.