Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o tavo koks, keturi su vienu? Betgi laikinai ir nebūna juk per dieną visi?

Mes db 4, bet tulikas atskiras.  Mes tikrai nevargstam, nebent vonia buna reikalinga rytais bent 2iems  vienu metu, su tuliku greitai apsiforminama.    Bet butu griekas apsimesti, kad nesvajoju, kad viskas griztu, kaip buve - mes tik dviese. :rolleyes:

Atsakyti

Mes db 4, bet tulikas atskiras.  Mes tikrai nevargstam, nebent vonia buna reikalinga rytais bent 2iems  vienu metu, su tuliku greitai apsiforminama.    Bet butu griekas apsimesti, kad nesvajoju, kad viskas griztu, kaip buve - mes tik dviese. :rolleyes:

Tai grįš tas laikas, gal net ir ilgėsies dabartinio  :) ​ 

Atsakyti

Nežinau tiksliai, kažkur radau pasvarstymus, prie 2 šeimai vienas tūlikas dar turi būti atskiras, atseit svečiui ar extra atvejams.

Tai žinoma, kad 2 yra prabangiai, aš irgi taip jaučiuosi. Bet buvo geriau su šiom vietom, kai tėvas negyveno pas mus, dabar kiek beeičiau į vieną, amžinai užimtas, kažkoks asmeninis kambarys tapo. Tada reikia dūmti į kitą, o jei kitam kažkas? Taip ir gaunasi nesąmonė. Su vienu nežinau kaip būtų įmanoma. Aišku, galima lyginti su 19 amžium, kada už tvarto buvo galima nusiš..., bet nagrinėkim temą šių dienų kontekste.

Tai va, buvo tai taip, pvz mano seneliai su savo 6 vaikais, kur gyveno jų namuose ir apsiženiję pradžioj vienas kitas.  Nu ir buvo ten vienas tūlikas. Išgyveno, aišku visi. Bet šiuo metu, tame name yra 3 tūlikai. Niekas nesakė, kad per daug. Žmonių dabar ten jau daug metų gyvena 4.

Nesakau, mes irgi su vienu tūliku gyvenom čia 15 metų. Bet jei galėjom pagal savo poreikius pasigerinti sau gyvenimo sąlygas, tai ir pasidarėm. Kitam gal nereikia, kitas gal rinktųsi kažką kitką. Viskas ok. Aš nesakau, kad visi būtinai turi norėt, kaip aš noriu 😊

Atsakyti

Tai grįš tas laikas, gal net ir ilgėsies dabartinio  :) ​ 

Nuo 2016 metu su pertraukom sunus gyveno atskirai - pradzioj darbas uzsienyje, po to issinuomavo lofta su drauge, tai ipratom buti dviese. Dziugiai priemiau zinia, kad issikrausto su visam, nors atrode, labai prieraisi mamka buvau. Lengvai paleidau. Gal del to, kad zinojau, jog su puikia panele kurs gyvenima.

Atsakyti

Jei MB trumpam užsuktų, o aš maudyčiaus, tai viskas ok, bet jei ant ilgo..... išgyvenčiau, bet liūdna būtų, gal net pikta. Žo, mes niekada nemąstėm, kad darysime tūliką kartu su vonia. Tūlikas visad tik atskirai buvo planuojamas. Vonioje dabartinis tik ekstra atvejams 😄 Gal neišpuls taip, kad vienas duše, kitas tūlike, o trečiam extra atvejis 😄😄😄

Atsakyti

Jei MB trumpam užsuktų, o aš maudyčiaus, tai viskas ok, bet jei ant ilgo..... išgyvenčiau, bet liūdna būtų, gal net pikta. Žo, mes niekada nemąstėm, kad darysime tūliką kartu su vonia. Tūlikas visad tik atskirai buvo planuojamas. Vonioje dabartinis tik ekstra atvejams 😄 Gal neišpuls taip, kad vienas duše, kitas tūlike, o trečiam extra atvejis 😄😄😄

Pas mane laki fantazija, isivaizdavau ekstremaliausia varianta. :laugh:

Atsakyti

Buvo kartą mb duše, nu o man vidurius paleido. Tai mb buvo staigiai išvarytas, apsišluostė ir lėkė lauk... kažkaip sysiu dar galėčiau padaryt, kai maudosi, yra gal buvę pora kartų, nu bet rimtesnio tai ne 🤭

Atsakyti

Gyvenom  naujos statybos bute,su vienu tuliku ir vonia bendroj patalpoj.

Gražu ten buvo,erdvu,naujoviška,bet  kai kraustėmės į senos statybos butą iš ten ,tai labai džiaugėmės.

Nesulyginama.

Visi kambariai uždari,nepereinami,trys balkonai.o svarbiausia tulikas su vonia atskirai.

Nes brr.baisu prisimint,tik nueini maudytis,'parelaksuot ir  daužosi kažkas,nes į tuliką nori, kai vaikai būdavo maži,tai šikpuodį į koridorių pastatydavau ekstra atvejams.

Jau apie du tulikus tai nesvauojau,iš pradžių buvo laimė turėt atskirą.

Bet gi žmonės ir.dabar gyvena butuose kur tik vienas tulikas .taip jau yra.ir tokių daug daugiau ,nei turinčių pi kelis 

Atsakyti

Pas mane laki fantazija, isivaizdavau ekstremaliausia varianta. :laugh:

Aš ir 😂😂😂

Atsakyti

Bet tai trys baklonai  :bigsmile: Nesu buvusi tokiam bute.

Atsakyti

Fėja*, 31 Sau 2021 - 14:30, parašė: Bet tai trys baklonai :bigsmile: Nesu buvusi tokiam bute.
O dbar tik vienas😃 Jo buvo svetainėj,miegamajam ir vienam iš vaikų kambarų,o jei labai reikia ,tai ir iš kito vaikų kambarip per langą galėjai įlipt į balkoną.tai praktiškai visur😃
Atsakyti

Nu va,planas.manau,kad toks.

Atsakyti