Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet kaip sudetinga tos visos konspiracijos vardan grozio.  Su tiurbanu ant galvos vaziuoti namo, kad  issiplauti dazus. O jeigu kokia neduok die avarija ar kamsciai, smarkiai perlaikysi dazus, nepagalvojai? :)  O manikiuriste   kam? Pamenu, sakei, kad uzsiimi baldu restauravimu ir  siandien rasai, kad niekur neini, tai nafig priauginti nagai? Duok jiems atsigauti, puiki proga palepinti juos visokiais aliejais ir pn. :4u:

Teip, baldų parestauravaų ir netgi su nagais, ir netgi pinigų iš to užsidirbau. O nagai mano trumpučiai.

Atsakyti

Turbūt. Bet.aš čia žiūriu iš savo perspektyvis. O jei esu vieniša,turinti paskolą ,trijų vaikų mama manikiūrininkė? Gal pradėčiau galvot kitaip,nu jei kito pragyvenimo šaltinio nerasčiau. Nežinau,tik svarstau.

va čia tai geras klausimas. 

Atsakyti

Intemora, mano manikiūristė turi 8 metų vaiką, vyro nėr ir yr butas iš paskolos. Kaip tam smulkiam verslui egzistuot?

Atsakyti

Tai vat,čia ir klausimas.

Kaip elgtis ?aš nežinau.

Atsakyti

Jau tuoj gausis, kad gėris yra važiuoti į pogrindį pasidaryti manikiūro. Tikri altruistai, kurie taip elgiasi 🙊

Atsakyti

Nu,madam va gelbėja nuo bado .Tai kas ji? Altruistė ar nusikaltėlė?  

Čia ne apie madam.

Nes kyla eilinį kart daug klausimų.

Bet diskusija man įdomi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 13:22

Intemora, mano manikiūristė turi 8 metų vaiką, vyro nėr ir yr butas iš paskolos. Kaip tam smulkiam verslui egzistuot?

A, tai tu cia is geros sirdies, tskant, kitu atveju apsieitum be manikiuro?  :rolleyes: Jei jau  valstybe zlugdo smulkiuosius, nepadeda, tai klientai bent kiek gelbsti... :hmm: 

Jauciuosi kietasirde, viska pati pati..  Ar tureciau susirasti savo kirpeja, jai tikrai nelengva dabar ir paremti.  

O siaip nejuokinga, tu tokiu budu  tikrai jautiesi gelbstinti smulkuji versla? O kaip su mokesciais?  Tu  prie finansu, pati zinai, kaip ten kas.  Viena ranka duoda, kita atima. 

Atsakyti

Čia ne apie madam.

Bet diskusija man įdomi.

Na kaip gali būti altruistas, jeigu moteriai penktoj dešimty veži galimai mirtį. Juk mamai nerizikuoja, rašė, kad palieka prekes ir per langą pasimojuoja. Kodėl? Nes baisu netyčia nuvežti priedo ir coroną. 

Atsakyti

Kaip parašė savaitė, taip ir įsivaizduoju 😄 . Šalta, žiema, su šlapia galva važiuoji namo, avarija, traumatologinis, gydytojas nori apžiūrėti, o tu sakai, lūžiai paskui, dabar man reikia dažus nuplauti 😅

Juokas pro ašaras 🙈

nieko ji slapia nevaziavo, Madam nezinot, :D​ ar ka.. 

Atsakyti

Pienė_, 01 Vas 2021 - 13:30, parašė: Na kaip gali būti altruistas, jeigu moteriai penktoj dešimty veži galimai mirtį. Juk mamai nerizikuoja, rašė, kad palieka prekes ir per langą pasimojuoja. Kodėl? Nes baisu netyčia nuvežti priedo ir coroną.
Nu tai gerai. O žmogus ,kuris taip maitina šeimą ir išsilaiko? Kokoj bus padėty? Prieš savo vaikus ar sąžinę? Ką daryt. Bet manau,kad atsakymas aiškus,kas tikrai iš tiesioginių kontaktų išgyvena. ,tas ir toliau dirba. Nes jam svarbiau savi finansai ir reikalai. Kaip gerai,kad man nereik tokių dilemų spręst. (Būtų labai sunku) Nei aš iš to gyvenu,nei aš kada gyvenime turėjau gelinius nagus,į kirpyklą inevaikščiojau ir anksčiau Aš ir taip pusė velnio😃
Atsakyti

nieko ji slapia nevaziavo, Madam nezinot, :D​ ar ka.. 

Gal net nebuvo nei pas kirpeja nei manikiurininke.... :D

Atsakyti

Čia ne apie madam.

Bet diskusija man įdomi.

O jei nuo vasario 8 ar 15 atidarys salonus  tai neisit, ne? Va tada jau taps saugu ir leistina...

Atsakyti