Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano sunui buvo neidomu niekas mokytis, isskyrus geografija ir darbelius. Ir galejau, klykt, saukt, ka noriu daryt. Tai tiesiog neveike. Nu ir palikau  ramybej. Psichologe patare palikt. Nes kitaip bus dar blogiau. 

Atsakyti

Amadeja, jei gali kazkaip sunu priversti, sutikrinti, taip ir daryk.

Be klyksmu, nes jie nepades. 

Man nepadejo niekas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Vas 2021 - 18:06, parašė: Jeigu ji pati turetu didziule motyvacija, kad vaikui gerai sektusi, tai tikrintu kasdien ir be islygu.
O tai tikrina kartą į mėnesį? Šikt eina ta kontrolė,aš pamenu net pažymių knygutę slėpdvau(dabar nepavyktų😀 Man visi prisiminimai iškilo..fui fui fui.
Atsakyti

*** Sėlija, 08 Vas 2021 - 18:08, parašė: Mano sunui buvo neidomu niekas mokytis, isskyrus geografija ir darbelius. Ir galejau, klykt, saukt, ka noriu daryt. Tai tiesiog neveike. Nu ir palikau ramybej. Psichologe patare palikt. Nes kitaip bus dar blogiau.
O kad mano tėvams būtų kas nors pasakęs,tai daugybės baimių,nepasitikėjimo savim ir kitų problemų turėčiau turbūt mažiau.
Atsakyti

O tai tikrina kartą į mėnesį? Šikt eina ta kontrolė,aš pamenu net pažymių knygutę slėpdvau(dabar nepavyktų😀 Man visi prisiminimai iškilo..fui fui fui.

Nu as dvoikes su karstu kiausiniu isimdavau. Paskui pries trimestro gala kaldavau ir eidavau taisytis. Is baimes, ka pasakys tevai. 

Nes as ju bijojau. O maniskiai manes nebijojo.

Kiekviena lazda turi du galus. 

Atsakyti

O kad mano tėvams būtų kas nors pasakęs,tai daugybės baimių,nepasitikėjimo savim ir kitų problemų turėčiau turbūt mažiau.

Nu matai, tevai tai gero mums norejo. Kad gyvenime lengviau butu. Ka, ne? 

Atsakyti

Aišku,kad gero.

Bet tai mane taip atbaidė,kad niekad nelendu pas vaikus į dienyną.nu biški į drakoniuko.nes prieš mokytoją nepatogu,sakys po to,kad neprižiūrėtas vaikas.🙊

Atsakyti

Nu ir ką ? Amdėja to nedaro? Niekad nepasidomi kas užduota ar kas dienyne.?

Na, bet jos netenkina, ką ji mato. Tai nereik norėti, kad vaikas taip tik OP ir padaro, kaip mama nori. Aš tai tikiu, kad galima vaiką išmokinti mokytis. Dar tik 5 klasė, dar tik viskas prasideda. Ir normalu būtų, kad visą penktą klasę reikia kontrolės, gal ir 6... o žėk, ties 7 jau jausis, kad galima atsipalaiduoti kažkiek.

Mes tai mūsų vyresnę labai prižiūrėjom pvz, nes vištukė tokia buvo. Ji kiekvieną dieną visus namų darbus mums atsiskaitydavo. Nes buvo visko pradžioj. Pvz ji nedarydavo ND. Tiesiog. Ir galėdavo vėliau atnešti mokytojai, bet ji nematė reikalo. Tiesiog. Koks skirtumas jai atrodė. Tai nu mes tikrinom ją kasdien. Pasakojo ji mums ir istoriją, ir žmogų ir gamtą...Na, tai pernai jau tikrai pati mokėsi, užpernai galvoju... hm... man atrodo, kad dar tikrinom kažkiek, bet gal mažiau... o dabar, kai jo 9-tokė, tai ji mums jau kaip studentė. Nuu jauti gi žmogus, ar reikia tos pagalbos, ar nereikia. Tai gaunasi, kad du metus ją prižiūrėjome labai.

Pvz mažoji penktokė - beveik nepadedam visai. Bet sekam, ar ruošia ND, žiūrim, kokie rezultatai, kokias pastabas gauna. Nu ir sudedam viską, kad jai pagalbos nereikia. Būna blogesnis pažymys, pasidomim, kas per darbas buvo. Pasižiūrim, ko nesuprato. Pvz matematikoj.  Vis tiek, atspindi pažymys žinias. Kad nebūtų spragų matematiką namie paaiškina MB, jei reikia. Jei lietuvių kažkas blogiau - varau į konsultacijas. Nes jau lygis toks, kad aš nesugebu paaiškinti, kartais tikrai nežinau.

Atsakyti

Aš, pasiskaičius jus, džiaugiuosi, kad nėra mažų vaikų. Ai, yra viens...Paprašiau siuntą paimt iš paštomato, sako, atsiųsk tą žinutę, nusiunčiau. Manot padėjo?

Atsakyti

Aš, pasiskaičius jus, džiaugiuosi, kad nėra mažų vaikų. Ai, yra viens...Paprašiau siuntą paimt iš paštomato, sako, atsiųsk tą žinutę, nusiunčiau. Manot padėjo?

As maniskiui nuolat nusiunciu gauta zinute, ir paima is pastomato pakeliui. 

Atsakyti

Nu ir ką ? Amdėja to nedaro? Niekad nepasidomi kas užduota ar kas dienyne.?

Ištisai tą darau, bet ne tik tamo darbai, o dar ema ir per teams. Nežiūriu ar nusiuntė....

Atsakyti

Nesekau ir neseksiu ir nežiūrėsiu .tai iš vis žmogaus žeminimas .va😀😀😀

Atsakyti