Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi, šansų nusirašyt net KTU buvo, tik gebėjimų reikėjo. :D​ 

As apie savo mokykla kalbu, nors vu irgi nenusirasinejau, nes ka ten nusirasysi, kiekvienam uzduotys skirtingos, istrauki savo bilieta ir eini ruostis, speras darydavomes formulems ir teoremoms atsiminti, o uzdavinius turi ispresti pats, nenusirasysi  sprendimo. :D Kabinete sedi max po du tris studentus, didziosiose auditorijose egzai nevykdavo. 

Atsakyti

Oi, šansų nusirašyt net KTU buvo, tik gebėjimų reikėjo. :D​ 

Tai va, gal šansų nusirašyti nematė tas, kas mokėjo... o kas nemokėjo tai sukosi iš padėties 😄😄😄

Oj, pamenu, muzikos mokytoja paskutinėse klasėse, sugalvojo kažkokį kontrolinį nė iš šio, nei iš to. Visai klasei rašiau, į visas puses siunčiau. Nors tiek atsidėkot galėjau :D  :D Aš sau tada neparašiau  :oh:  Mokytoja tai tikrai viską matė ir suprato, bet nestabdė. Kiek aš gavau, nė nepamenu, nes tikrai išsitaisiau  :D

Atsakyti

Durniausias mokslas tai buvo TSKP istorija , marazmu marazmas, Diedas senas bjaurus reiklus, akinius smunkanciusvirsun keldavo raukdamas trumpa savo nosi, taip juokingai issisiepdamas  :D

Atsakyti

Durniausias mokslas tai buvo TSKP istorija , marazmu marazmas, Diedas senas bjaurus reiklus, akinius smunkanciusvirsun keldavo raukdamas trumpa savo nosi, taip juokingai issisiepdamas  :D

Aš mokiausi jau tais laikais, bet buvau per maža. Man karinis buvo. Laikius didelį automatą ant rašomo stalo, buvau užsidėjusi guminę dujokaukę, pro kurią as negalėjau įkvėpti visiškai. Užsukta gal buvo, nžn, ar plaučiai per silpni buvo, neįsivaizduoju. Staigiai traukiau sau nuo veido, nes panika užėjo, kad neįkvepiu 😄😄😄 Tai penktokė gal buvau. Aš pioniere tik porą metų pabuvau ir nepriklausomybę atgavom. Su tautine juostele vaikščiojau ilgai. Bet vis tiek su ruda uniforma.

Atsakyti

Vyras kepa kotletus, aš guliu, bo pareiškiau pretenzijas gaminimui. Sakau, ką, fain dvi valandas po darbo prie plytos stovėt? Tyli, nevidonas. Galės ir ruošt tą maistą, aš jau geriau į kombinezoną ausiuos su šunimis ir špacyruosim.

Atsakyti

Aš vakar priviriau plovo. Daug. Bus kelioms dienoms. Gal ir nelabai faina tas šildytas maistas, nu bet ta plyta man vėžį varo 😷

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 vasario 2021 - 20:52

Aš vakar priviriau plovo. Daug. Bus kelioms dienoms. Gal ir nelabai faina, nu bet ta plyta man vėžį varo 😷

Virą pastatikitia prie plitos.

Atsakyti

Virą pastatikitia prie plitos.

Jys stuovį savaytgaleis  :lol:

Atsakyti

Jys stuovį savaytgaleis  :lol:

Nu seubas, retokai...

Atsakyti

Nu seubas, retokai...

😄 

Bet kartais ir šiokią dieną pagamina pietus. Negaliu labai skųstis. Kažkada sakiau, kad MB galėtų čia sudalyvauti konkurse 😄

Atsakyti

Mano laikais mokykloje brandos egzai buvo penki: lietuviu rasinys, rusu k., istorija, matieka, fizika .  Nusirasyt minties nebuvo ir sansu taipogi,  stojamieji : lietuviu k. rasinys, matematika zodziu, matematika rastu, istorija ( nafig ta istorija, bet va buvo). :D

Buvo buvo... nusirasinejau  matematika. Ir net mokytojai apsimesdavo kad nemato. 

Atsakyti
Nei vienos nereikėjo spaust ir tikrint.
Ai, vienai vis aiškindavau, kad tikrai nebūtina viską paruošt ir padaryt, ką mokytojai liepė. Bet neklausydavo. Sėdi pervargus ir žviegia: taigi lieeeeepė moooookytojaaaa...

Amadėjai užuojauta. Sunku čia ką pasakyt ir patart. Ir jai pačiai sunku atrast, kas teisingiausia, koks geriausias sprendimas.

Reziume: vaikus auginti gali būti labai sudėtinga.
Atsakyti