Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mb toks pats.

Jam atrodė, kaip galima kažko nesuprasti iš matematikos ar fizikos.   Aiškindamas nervuotis pradėdavo, dėl ko kiti tokie "debilai". Aiškint  nemokėjo niekada, viską dar labiau supainiodavo,. Sunku būdavo, stresas dar padvigubėdavo.

Eina sau, kai  pagalvoju, kaip aš ištvėriau. Ir dar taikos balandžiu tarp tėvo ir vaiko dirbau. :)

Šiandien man  prisiminimų diena. Načiort.

Che, mano tevai, noredami man matieka pasiskint, sesdavo patys sprest, susiėsdavo abudu dar ir daznai, lyg teisingai issprende, i teisinga atsakyma vistiek nepataikydavo.

Nu cia apie tuos keliu klausimu tekstinius uzdavinius, katru niekada nesupratau. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 08, 19:46)
<p>Maniškis tai matematiką, fiziką, chemiją, informatiką aiškina labai labai kantriai ir aiškiai, kaip suprantu. Mano mažoji tai džiaugiasi juo labai. Sako, kad ji turi "savo profesorių" 😄😄😄 Didžioji komplimentais nesimėto, bet kreipiasi į tėvą, kai reikia. Smagu į juos žiūrėt.</p>

Jums gerai. Mes su tevu savo vaikui nieko negalime paaiskinti apie dirbtinajį protą biggrin.gif
Atsakyti

Jums gerai. Mes su tevu savo vaikui nieko negalime paaiskinti apie dirbtinajį protą biggrin.gif

ka, burbiukas informatikas? 

Atsakyti

Apie tą "žeminimą - nežeminimą", na gal turi užsidirbti tą  pagarbą... nžn kaip teisingai išsireikšti. Pvz mano devintokė dabar tai tokia savarankiška, aš tai išviso jau jokių jai klausimų beveik neturiu. Eina tik pagarba jai iš mano pusės. Ir pasididžiavimas ja. Ir ji tą žino. Ir ji pati tokia pasitikinti savimi. Taip, kyla klausimų kartais iš IT, ar ekonomikos, ar iš kt., pasianalizuoja su tėvu. Bet jau aš tik iš šono žiūriu ir džiaugiuosi rezultatais, kaip ir ji pati taip pat. Bet iki dabar buvo kelias toks žinot ir ne visai lengvas. Visko buvo. 

Su mažėle matau, bus kitaip. Nesikišam beveik. Mažėlė, toks vaizdas, žiūrėjo iš šono ir mokėsi, ką kaip daryt, kad motka su tėvu nelįstų į akis 😄😄😄 

Atsakyti

Aš tai daba nesuprantu, ko aš mokiausi...Viskas kaip ir ok buvo, bet, va, vietoj buvimo menininke, nu žiauria ne menininke tapau. :)​ 

Atsakyti

Mano vaikams labai pasisekė. Nes aš tai nemoku matiekos ir kt tiksliųjų mokslų. Aš joms net pavydžiu, kad jos turi namie pagalbą. Aš neturėjau savo laiku. Gerai tik tiek, kad aš nusirašinėt galėjau. Ir egzamine taip pat. Nebūčiau išlaikius tikrai tikrai. Nu bet galima matiekos ir nelaikyti lyg šiais laikais. O mums privalomas buvo.

Atsakyti

Aš tai daba nesuprantu, ko aš mokiausi...Viskas kaip ir ok buvo, bet, va, vietoj buvimo menininke, nu žiauria ne menininke tapau. :)​ 

Tai nestojai į meno pusę, o kažkur kitur. Kur mAma ir tEte sakė, kad bus geriau?...😊

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 08, 19:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72779913" data-time="1612806584"><div><p>Jums gerai. Mes su tevu savo vaikui nieko negalime paaiskinti apie dirbtinajį protą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>ka, burbiukas informatikas? </p>

Kyborgus kurs biggrin.gif neklausk biggrin.gif nieko nebaraškinu as jo moksluose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 08, 20:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72779913" data-time="1612806584"><div><p>Jums gerai. Mes su tevu savo vaikui nieko negalime paaiskinti apie dirbtinajį protą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano vaikams labai pasisekė. Nes aš tai nemoku matiekos ir kt tiksliųjų mokslų. Aš joms net pavydžiu, kad jos turi namie pagalbą. Aš neturėjau savo laiku. Gerai tik tiek, kad aš nusirašinėt galėjau. Ir egzamine taip pat. Nebūčiau išlaikius tikrai tikrai. Nu bet galima matiekos ir nelaikyti lyg šiais laikais. O mums privalomas buvo.</p>

As tai tingine buvau biggrin.gif gerai galva gera turejau, a to buciau sedejusi paskutiniame suole istisai biggrin.gif
Atsakyti

Tai nestojai į meno pusę, o kažkur kitur. Kur mAma ir tEte sakė, kad bus geriau?...😊

Jo, stojau kur mama sakė geriau.

Atsakyti

Mano vaikams labai pasisekė. Nes aš tai nemoku matiekos ir kt tiksliųjų mokslų. Aš joms net pavydžiu, kad jos turi namie pagalbą. Aš neturėjau savo laiku. Gerai tik tiek, kad aš nusirašinėt galėjau. Ir egzamine taip pat. Nebūčiau išlaikius tikrai tikrai. Nu bet galima matiekos ir nelaikyti lyg šiais laikais. O mums privalomas buvo.

Mano laikais mokykloje brandos egzai buvo penki: lietuviu rasinys, rusu k., istorija, matieka, fizika .  Nusirasyt minties nebuvo ir sansu taipogi,  stojamieji : lietuviu k. rasinys, matematika zodziu, matematika rastu, istorija ( nafig ta istorija, bet va buvo). :D

Atsakyti

Mano laikais mokykloje brandos egzai buvo penki: lietuviu rasinys, rusu k., istorija, matieka, fizika .  Nusirasyt minties nebuvo ir sansu taipogi,  stojamieji : lietuviu k. rasinys, matematika zodziu, matematika rastu, istorija ( nafig ta istorija, bet va buvo). :D

Oi, šansų nusirašyt net KTU buvo, tik gebėjimų reikėjo. :D​ 

Atsakyti

Tai pas mane panašiai. Penki privalomi egzai. Bet nusirašyti, visada buvo galimybė. Laikėm aktų salėj. Ai, ir aš laikiau anglų egzą. 1997 metais. Tai anglų ir kitam bendrasuoliui rašinėlį parašiau, ne tik sau. Ten ilgo nereikėjo. Puslapio maždaug apimties. Matematikos žodžiu nebuvo. Nebuvau net girdėjus. Bet privaloma buvo laikyti raštu. 

O matematiką vien tik nusirašinėjau. Nuo penktos klasės. Nu nieko ni bum bum. Kažkaip buvo įmanoma. O šiais laikais, jaučiu, jau jokių net vilčių nėra, kad nusirašysi....

Atsakyti