Nesekau ir neseksiu ir nežiūrėsiu .tai iš vis žmogaus žeminimas .va😀😀😀.nesvarbu,kad mažo.pasiūlau tik pagalbą ,jei reikia. (Tikrai drakoniukas dar nemoka nuskanuot ir nusiųst tų savo senių besmegenių ir pan,tai reik padėt)Auklėtinius seku,nes liepia sekt.tai seku.ir skundike darbe darbu,viską tėvams stukalinu,tai man jau iki kaklo ir springstu. Žinau žinau,baisi aš motina ir bloga pedagogė.galit nepradėt😀 Bet aš neauklėju savo vaikų.aš su jais gyvenu.
<p>Auklėtinius seku,nes liepia sekt.tai seku.ir skundikw dae darbu,viską tėvams stukakinumtai man jau ijinjalo ir springstu.</p>
Oooo...skundimas....pas anglus tai iauge i krauja. Jie gimsta su tuo

Mano bernas buvo apleides mokslus paauglysteje, visko buvo, lietuviu k. mokytoja piktybiniu tinginiu isvadino, bet susieme pirmoje gimnazijos klaseje, buvo fainas fizikos mokytojas, mokejo sudominti, uzsikabino ant tu mokslu. Atsimenu, pykdavau, kad pamokas ruosia isijunges muzika garsiai, jam ji, pasirodo, padedavo susikaupti.
Intemora, 08 Vas 2021 - 18:57, parašė: Nesekau ir neseksiu ir nežiūrėsiu .tai iš vis žmogaus žeminimas .va😀😀😀Tai vat pas mane yra irgi to požiūrio, brt aš klausinėju. Peržiūriu ir klausiu ar padarė, primenu, bet visvien pievos 😃
Nesekau ir neseksiu ir nežiūrėsiu .tai iš vis žmogaus žeminimas .va😀😀😀
Tai išeina, kad savo auklėtinius žemini? :hm:o kai pvz dantis valydavau, o ta nenorėdavo, verkdavo net, tai irgi teises pažesdavau 😄 Bet paaugus tai sakė, gerai dariau, nes daržely tai vienos mergaitės juodi dantys 😄
Taip,žeminu.bet taip reikia.rabota takaja.
Ir neseku ar dantis valosi,tik primenu.kaip ir paklausiu ar paruošė pamokas,iš mandagumo,nu ,kad žinotų,kad turi mamą😀bet ,kad pačios prilenda,tai eduką padėk,tai klaidas rašiny ištaisyk,tai rusų.nu ką sugebu.
Vyras tai prie tiksliųjų,tai kartais jam smegenis paknisa,bet retai,nes anas šaukt aiškindamas pradeda,tai jau matyt,kai mirtinas reikalas.
As maniskiui nuolat nusiunciu gauta zinute, ir paima is pastomato pakeliui.
Mano jau lb atsakingas, sakė, sunki diena buvo darbe, tai pamiršo. Pirkau avikailį ant sofos pastiest.
Ir ių savo ne tokios jau menkos pedagoginės patirties(15merų) galiu pasakyt,kad jų pakeist neįmanoma.
Jei mokosi,tai mokosi,jei mala šūdą,tai ir mals.aš aišku pasistengiu,kad jis pasijungtų,skambinu tėvams ir tt,bet tai milžiniškos pastangos,o rezultatas tai toks kaip čia pasakius.jie tokie yra ,tiesiog .
Ir ių savo ne tokios jau menkos pedagoginės patirties(15merų) galiu pasakyt,kad jų pakeist neįmanoma.
Jei mokosi,tai mokosi,jei mala šūdą,tai ir mals.aš aišku pasistengiu,kad jis pasijungtų,skambinu tėvams ir tt,bet tai milžiniškos pastangos,o rezultatas tai toks kaip čia pasakius.jie tokie yra ,tiesiog .
Supratau. Tikiu.
Bet jei vaikas paliekamas likimo valiai, tai... Nu yra pas mus rajone gauja vaikų 5-7 kl, kur visi eidavo į mokyklą, o jie tai po balkonais cizų ieškodavo, eidami priešinga kryptimi, nei mokykla. Pradžioj dar su kuprinėm, vėliau net be kuprinių. Čia yra keliis parduotuvės, kir neįleidžia jų į vidų. Apsaugą apmėto ledo gabalaos, bei sniego gniužtėm. Kvietę net policiją, bet kai tėvams vienodai, tai nieko padaryti negali. Aš taip suprantu.
Čia labai kraštutinis atvejis, bet turi būti kažkoks aukso viduriukas. Kad nesijaustų vaikas, taip kaip tu jauteisi, ir nepaleisti visko, kad nenusivažiuotų iš viso...
Ir sakai, kad tu žemini vaikus, kad juos prižiūri, nu man čia išviso, nesuprantamas požiūris. Tai ir aš gal tada savo žeminu darželyje.... nu........ nežinau ką pasakyti... Nesusidūriau dar su tokiu požiūriu.
Aš tikrai nežeminu nei savų vaikų, nei darbe.... toks darbas tiek darželyje, tiek tokia mano pareiga kaip mamos
Vyras tai prie tiksliųjų,tai kartais jam smegenis paknisa,bet retai,nes anas šaukt aiškindamas pradeda,tai jau matyt,kai mirtinas reikalas.
Mb toks pats.
Jam atrodė, kaip galima kažko nesuprasti iš matematikos ar fizikos. Aiškindamas nervuotis pradėdavo, dėl ko kiti tokie "debilai". Aiškint nemokėjo niekada, viską dar labiau supainiodavo,. Sunku būdavo, stresas dar padvigubėdavo.
Eina sau, kai pagalvoju, kaip aš ištvėriau. Ir dar taikos balandžiu tarp tėvo ir vaiko dirbau.
Šiandien man prisiminimų diena. Načiort.
Maniškis tai matematiką, fiziką, chemiją, informatiką aiškina labai labai kantriai ir aiškiai, kaip suprantu. Mano mažoji tai džiaugiasi juo labai. Sako, kad ji turi "savo profesorių" 😄😄😄 Didžioji komplimentais nesimėto, bet kreipiasi į tėvą, kai reikia. Smagu į juos žiūrėt.
Nelabai sutinku, kad jie nesikeičia. Aplinkos, draugų poveikyje būna, o kai ištrūksta iš tos įtakos, tai ir pasikeičia ir mokytis ima. Čia aš apie savo.
Kartais vaikas patenka į aplinką, kur nori būti "kietas" tarp savų. Tada važiuoja viskas žemyn.
Bet jų niekada negalima "palikti" likimo valiai, negalima nusisukt, kad ir kaip būtų.
Čia aš gal daugiau apie bernus.