Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(marco'polo @ 2020 04 20, 22:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72648296" data-time="1587409395"><div><p>Tai ką tu jam.E,girdž ,greit atsiprašai.😁</p></div></blockquote><p>aš vistik galvoju, kad jis vartoja kažką, stipraus. negali blaivaus proto žmogus taip rašliavoti...</p>

O aš galvoju, kad personalo vadovė nesisvaičos tokiais briedais ir dar garantuos dėl direktoriaus. 🤭 čia tas pats. Kaip su tais namais 👣
Atsakyti

Aišku,ne kažką tokios žinutės.bet visgi ,juk tu   ne karalienė,kad taip lengvai galėtum kirst galvas.

Atsakyti

Nainai, 20 Bal 2020 - 22:14, parašė: O aš galvoju, kad personalo vadovė nesisvaičos tokiais briedais ir dar garantuos dėl direktoriaus. 🤭 čia tas pats. Kaip su tais namais 👣
Kokiais namais?
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 04 20, 22:17)
<p>Aišku,ne kažką tokios žinutės.bet visgi ,juk tu   ne karalienė,kad taip lengvai galėtum kirst galvas.</p>

Kad ji net str. nežino atleisti jo. Ką čia peza. Taip lengvai žmogaus neatleisi. Nebent memelis koks ir pats savo noru parašys. Ta sms ne pagrindas
Atsakyti

Nu jei nores atleist, tai ras kaip prikibt ir atleist.  As jau rasciau, kaip atkersyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 20 balandžio 2020 - 21:28

***, suzinociau zmonos telefono nr  ir zmonai tas zinutes nusiusciau. :D 

Atsakyti

***, suzinociau zmonos telefono nr  ir zmonai tas zinutes nusiusciau. :D

Tai žmona pasius ir atvarys su marcopolo aiškintis. Sakys, meilužė, viliojai ir pan. Gi tokia žinutė, aišku, sakys, kad kas nors jau buvo.

O šiaip tai nenormalus.  Kažkaip  atkeršyčiau, nepalikčiau taip.

Atsakyti

As tai ji uzpjauciau. taip, kad pats su laiku iseitu. Moku but bjauria. Nebent atsiprasytu.

Atsakyti

Ai.man tai būtų dzin.išsiblaivytų ir pamirštų.ką čia dėl kiekvieno girto durniaus nervuotis.problemų ir taip sočiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 balandžio 2020 - 22:01

Tai ką tu jam.E,girdž ,greit atsiprašai.😁

kad ir taip. 

manau, kad gal žolės parūkęs arba pagėręs buvo.

Atsakyti

Ai.man tai būtų dzin.išsiblaivytų ir pamirštų.ką čia dėl kiekvieno girto durniaus nervuotis.problemų ir taip sočiai.

Girtumas visada buvo sunkinanti aplinkybė.

Atsakyti

Girtumas visada buvo sunkinanti aplinkybė.

eee, anksciau buvo lengvinanti, pamirsai?

Atsakyti