Bet tai sninga kaip, vos kaimynai matosi...
Bet tai sninga kaip, vos kaimynai matosi...
Pas mus aprimo. Buvo balta viskas. Gražu, jei jau nebūtų tiek😃
Laužom taisykles...o ką daryt.
Koks grožis 😃
As labai daug vokieciu namu interjeru macius, tikrai daug.
Labiausiai man patikdavo, kai virtuve atskira su labai placiom stumdomom durim i valgomaji, kuriame didelis stalas ir kedes.
O svetaine toj pacioj erdvej, bet, pvz. reikia palipti kelis laiptelius zemyn. Ir gaunasi tokia nei atvira, nei uzdara zona, kai virtuvej bunant gali kalbeti su valgomuoju ir svetaine, bet vienas kito nematyti.
pasisakykit, ar yra gyvenime dalykų, kurių jūs žiauriai nemėgstat, net "nepernešat" iki susierzinimo? Kas sukelia pyktį, susierzinimą? Tiesiog nelabai žinant priežastis?
Aš pvz nekenčiu cirko, chorinio dainavimo ir sveikinimo koncertų per TV. Kai netyčia kas įjungia, skubu tuoj pat išjungti. Ir t.t.
Dar kai kurie žmonės.
pasisakykit, ar yra gyvenime dalykų, kurių jūs žiauriai nemėgstat, net "nepernešat" iki susierzinimo? Kas sukelia pyktį, susierzinimą? Tiesiog nelabai žinant priežastis? Aš pvz nekenčiu cirko, chorinio dainavimo ir sveikinimo koncertų per TV. Kai netyčia kas įjungia, skubu tuoj pat išjungti. Ir t.t.pageidavimu koncertai juokina. Cirkas neidomu. Choras patinka. Nepernesu vaikisku multiku, visokiu kolegu sveikinimu eilemis, atsistojus ir iskilmingai. Grupines ekskursijos, brrrrr...Dar kai kurie žmonės.
pageidavimu koncertai juokina. Cirkas neidomu. Choras patinka. Nepernesu vaikisku multiku, visokiu kolegu sveikinimu eilemis, atsistojus ir iskilmingai. Grupines ekskursijos, brrrrr...
Va, čia man ****. Tiksliau, kaip susilaikyti nesusijuokus.
Dėl cirko, manęs nejuokina dresuoti gyvūnai, negali žiūrėt. Kokiu būdu tai pasiekiama.
Chorinių stūgavimų nekenčiu nuo vaikystės, pati turėjau stūgaut. Kai girdžiu, blogai patampa.
Va, čia man ****. Tiksliau, kaip susilaikyti nesusijuokus.
Dėl cirko, manęs nejuokina dresuoti gyvūnai, negali žiūrėt. Kokiu būdu tai pasiekiama.
Chorinių stūgavimų nekenčiu nuo vaikystės, pati turėjau stūgaut. Kai girdžiu, blogai patampa.
siuolaikiniai neklasikiniai chorai man patinka.
siuolaikiniai neklasikiniai chorai man patinka.
Neklasikiniai, taip. Tokie kaip buvo pvz "chorų karuose".
Visokių įpareigojančių sveikinimo kalbų nemėgstu nei sakyt, nei klausyt, dar klausyt galima praleidžiant pro ausis nesąnones, bet jeigu sakyt, tai sugadina visą nuotaiką progos, nes prievarta sakosi.
Dar nepernešu perdėto mandagumo, ar šiaip liaupsių, visokių ten, kaip viskas nuostabu, kokie visi faini, kaip gražu, šviesu ir tobula, lyg kakotų gėlytėm ir nebūtų tarp to visko šūdinų dienų.
Cirke gražu akrobatai, daugiau niekas. Sveikinmų koncertai primena vaikystę, tiesiog nežiūriu, neįdomu. Operinis dainvimas, kur neina žodžių suprast, psichiškai veikia.
Dar patinka baznytine muzika, grigaliskasis choralas.