Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cirkas neerzina,  choras irgi, netgi patinka kai kurie klasikiniai kuriniai, atliekami misraus vyru choro :laugh:, pageidavimu koncertas juokingas, o erzina ... hm,  kalediniai naujametiniai sveikinimai, kuriuos siuncia atskiri kolegos ir  ne kurie draugai urmu, su formaliais a la širdingais ir  "nuosirdziais",  nusaldintais tekstais is interneto platybiu, as ju net neskaitau, o istrinu, nes uzima daug vietos. 

Atsakyti

Mieliau klausosi lietuviškios sutartinės, nei operos.

Atsakyti

Neik neik...

vis tik buvau..koks oras fainas...  :wub:​ 

Atsakyti

ir  "nuosirdziais",  nusaldintais tekstais is interneto platybiu, as ju net neskaitau, o istrinu, nes uzima daug vietos. 

O kaip su sveikinimu atgal?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Pas mus pliusas lauke, gatvėse balos.

Atsakyti

Aš tai neseniai klausiausi Mocarto Lacrimosa oer TV. Nerealu. O jei filharmonijoj klausausi, tai apsižliumbiu. Taip paliečia vidų. Bet ne tik tas kūrinys. Nemažai jų yra...

Pop chorai tai nei patinka nei nepatinka. 

Sveikinimų koncertas tai gal ir nervina. Yra dar pas mus taip, kad anyta pasileidžia ir dainuoja kartu. Nu tai.... matomėz į pismetį kartą, tai iškenčiu kažkaip. Bet tie koncertai man tikrai baisūs, šiaip...

Atsakyti

Labai nervina, kai nueini kluba, nori gerai pasitusint, o tokias lievas muzikas groja :D :D :D

Atsakyti

Sveikinimų koncertas tai gal ir nervina. Yra dar pas mus taip, kad anyta pasileidžia ir dainuoja kartu. Nu tai.... matomėz į pismetį kartą, tai iškenčiu kažkaip. Bet tie koncertai man tikrai baisūs, šiaip...

Nu jo, jei kartą į pismetį, tai dar nieko. :lol:​ 

Atsakyti

Valentinas grizo piktas ir nusivyles slidinejimu,  sniegas kibo, neslydo, buvo sunku ciuozti. Bet energija isliejo, pajudejo, tai ir gerai. :D

Atsakyti

Dar kas nervina. Fb fotkių "gyrimai' , "kokia graži, nuostabi" ir pan. Kai visai ten nieko nėra. Tokie padlyziniai gyrimai.

Kai matai, kad graži, tai ir girti nereikia, pati moteris žino,  bet toks bendravimo būdas perdėtas. Čia aš ne apie save.

Kartą atsidarau vienos pažįstamos profilį, ji pasižymi viskuo, tik ne grožiu, pati tą žino. O ten giria ją "reto grožio moteris". O ji pati save kritiškai vertina, mačiau, supyko.

Atsakyti
Patologiškai erzina žmonių visažiniškumas, lindimas be muilo ir judantys atvirukai, gaunami per mesendžerį, belekokiom progom ir be jų.
Atsakyti

O kaip su sveikinimu atgal?  :hmm:  :D​ 

Net neskaitau, atgal rasau AČIU, IR JUS SU SVENTEM!  :D​ 

Atsakyti