Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labai nervina, kai nueini kluba, nori gerai pasitusint, o tokias lievas muzikas groja :D :D :D

Tipo, ploksteliu dzyrinimas geriau? 

Atsakyti

Tipo, ploksteliu dzyrinimas geriau? 

kokiu ploksteliu? Nu nueinu kluban karta du i metus, tai noriu, kad muzika veztu..o ne visokius modern talking leistu :D

Atsakyti

Kristij, eik ne 40+ diskanus, o į studentų  :D​ 

Atsakyti

Kristij, eik ne 40+ diskanus, o į studentų  :D​ 

buvau ir ten..muzika kur kas geresne,...nu bet jausmas, kai tu sene tarp vaiku, tai nekoks :D Tada jau geriau Modern talking :D :D Pamenu prisedo prie musu su drauge toks vaikinukas...nu vaikas..ne daugiau 20m..sako einam sokt. Mes issisukinejam..tipo pavargom, nenorim, nesokam...sako "nu einam, kas dar jus pakvies sokt" :D :D :D Uoj...kaip skuduru i veida :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 vasario 2021 - 15:37

Tarp Moden Talking ir dzyrinimo yra daug geros muzikos. 

Atsakyti

Tarp Moden Talking ir dzyrinimo yra daug geros muzikos. 

neabejoju..tiesiog klube, kur mes einam, kazkodel groja sena muzika..modernai, butkute, cicinai visokie..o mane tokia muzika biesina :D Nu ne klube tik...Nors paskutiniu metu eme leist daugiau latino, tai jau imanoma iskest :D Juokavau, kad nauja kompakta didzejus nusipirko :D Cia apie Siaulius kalbu..Vilniuje tai normaliai viskas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 vasario 2021 - 15:47

O kokie Vilniuje klubai skirti ne jaunimui?

Atsakyti

Kokie  neisradingi, dar ir  tas tortas - vienas ant visu. :D 

https://www.delfi.lt...a.d?id=86483059

Atsakyti

O kokie Vilniuje klubai skirti ne jaunimui?

Pabo latino :D Tiesa sakant kituose net nebuvau :D

Atsakyti

Kas nemėgsta chorinės muzikos, prisiminkit, o kaip filmuose pvz ji būna, kaip suskamba, sudrebina viską, a? Neprisimenu dabar, bet gal per kokį Gladiatorių buvo, na, nepamenu tų filmų. Tik atsimenu įspūdį. Kad veiksmas ir dar mišrus choras kai skamba fone. Man tai būna WAU 😊

Atsakyti

Įspūdis priklauso nuo to  kokia daina ar muzika.

Man dabar labai patinka Adomaičio "Vandenynai".

Suku ir suku😄

Kas erzina ,nežinau.

Alta erzindavo,o kad nebėra,tai dabar ant smūgio nesugalvoju😄

Atsakyti

as pagal ta latino isvis sokt nemoku, cia mados reikalas ta latino. 

Atsakyti