Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai dabar jus kaip ten, kombinuosit, gausit, ar kazkaip netiketai darbstus pasifdaret, gave tuos kelis arus zemes? 

Atsakyti

Musu kaimynai, pvz. isvis nieko neaugino sklype, tik krapu. Medziai, krumai ir geles. I kaima vaziuodavo visko parsivezt.Dar tokie kiti pijokai tai nei krapu neturejo. Patys statybininkai, tai nama pasistate, bet pyle visa gyvenima, tas namas, kaip vaiduoklis dilgelem apzeles buvo visada. Niekas neverte jokio ukio vest.

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 14:44, parašė: Tai dabar jus kaip ten, kombinuosit, gausit, ar kazkaip netiketai darbstus pasifdaret, gave tuos kelis arus zemes?
Dabar mums nieko nereik nei kombinuot,nei gaut.visko yra.žolę periodiškai nupjaut reiktų viskas,tą ir aš galiu su trimeriu padaryt.o tada net ir šito nebuvo,reikėjo dalgio,čia reikėjo mokėt ir vyraibpaeasrai rą darydavo.
Atsakyti

Priedas  2020.jpg   315,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 14:49, parašė: Musu kaimynai, pvz. isvis nieko neaugino sklype, tik krapu. Medziai, krumai ir geles. I kaima vaziuodavo visko parsivezt.Dar tokie kiti pijokai tai nei krapu neturejo. Patys statybininkai, tai nama pasistate, bet pyle visa gyvenima, tas namas, kaip vaiduoklis dilgelem apzeles buvo visada. Niekas neverte jokio ukio vest.
Nevertė,bet padorūs dirbdavo. Dabar gali būt sau tinginiu ar pijoku.galima sau leist. Ir niekas nesistebės.maišagaloj giminės gyveno.nu ten ūkis ant ūkio prie valdiško darbo.nu nafig tokį gyvenimą. Ir tų giminių vaikai išlakstė į miestus.nes jau buvo ataikandę tokio gyvenim

Kad kur ant kambario,kad tik toliau nuo tų darbų..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 13:59

Pienė_, 21 Bal 2020 - 14:56, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=266886"]2020.jpg[/url]
Būk sau protinga.ir duok durniui kelią,tmy man,kad tik tau palengvėtų.

P.s ir visiema kitiems viasuose dorumuose kas su tavo atkaklia nuomone nesutinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 14:02

Dabar mums nieko nereik nei kombinuot,nei gaut.visko yra.žolę periodiškai nupjaut reiktų viskas,tą ir aš galiu su trimeriu padaryt.o tada net ir šito nebuvo,reikėjo dalgio,čia reikėjo mokėt ir vyraibpaeasrai rą darydavo.

su tuo dalgiu, zink, ne ka sunkiau, nei su trimeriu. Mokejau kazkada, kaime ismokau. O ir tu zoliu nieks neaugino tada. Kiemelis, gelynas, pora lysviu darzoviu. Kiema nusisluoji, apsiravi geleles ir tiek. Ir tau dabar tas pats darbas, kaip tada. Tik dar zoles pjausi.

Atsakyti

Nevertė,bet padorūs dirbdavo. Dabar gali būt sau tinginiu ar pijoku.galima sau leist. Ir niekas nesistebės.maišagaloj giminės gyveno.nu ten ūkis ant ūkio prie valdiško darbo.nu nafig tokį gyvenimą. Ir tų giminių vaikai išlakstė į miestus.nes jau buvo ataikandę tokio gyvenim

Kad kur ant kambario,kad tik toliau nuo tų darbų..

Tai patys to ukio norejo, nieks gi neverte. Tikiu, kad vaikai islakste, as irgi zegnojausi nuo namo, kai jauna buvau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 balandžio 2020 - 14:05

Intemora, padorus ir dabar kiemus tvarko, geles augina, puoseleja savo namu aplinkas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:02, parašė: su tuo dalgiu, zink, ne ka sunkiau, nei su trimeriu. Mokejau kazkada, kaime ismokau. O ir tu zoliu nieks neaugino tada. Kiemelis, gelynas, pora lysviu darzoviu. Kiema nusisluoji, apsiravi geleles ir tiek. Ir tau dabar tas pats darbas, kaip tada. Tik dar zoles pjausi.
Nu kur neaugino,ką tu čia man pasakoji.visurr prie namų ne tik agurkai,bet dar ir kiaulės. Pari gu pasakojai,kiek dirbdavai vaikystėj .prie namo. Su dalgiu dar mokėt reikia,su trimeriu net drakoniukui gaunasi.
Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:03, parašė: Intemora, padorus ir dabar kiemus tvarko, geles augina, puoseleja savo namu aplinkas.
Arba nupjauna žolę.viskas.
Atsakyti

Būk sau protinga.ir duok durniui kelią,tmy man,kad tik tau palengvėtų.

Tai daviau gi daviau ...juokingiausia tai iš pirmų lūpų... 😂

Tavo "iš pirmų lūpų" buvo tavo tėvai ar tavo gyvenamos aplinkos žmonės. Mano ar Sėlijos "iš pirmų lūpų" yra mūsų tėvai ir mūsų vaikystės miestų aplinkos žmonės. Tai aš tikrai galiu nežinoti ko labiausiai norėjo anuomet vilniečiai, bet ko labiausiai norėjo miestukų gyventojai ir kokios tendencijos ten buvo tikrai geriau žinome, nes toje aplinkoje gyvenome, augome... Taip, kad juokinga skaityti kai tampi eksperte net tų miestų gyventojų, kuriems tas Vilnius buvo reikalingas kaip šuniui penkta koja.

Atsakyti