Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kaip tik tendencijos dabar tokios, kad didieji miestai plečiasi, o mažieji nyksta.

Atsakyti

Pienė_, 21 Bal 2020 - 11:16, parašė: Tai kaip tik tendencijos dabar tokios, kad didieji miestai plečiasi, o mažieji nyksta
Niekas tokių priemiesčių nebūdavo anksčiau.o kas galėjo sau leist mieste namą turėt.dabar tai tampa norma. Tai tosėl ir laukdavi ir svajodavo apie butą,nes tokių statybų nebūdavo.pastatydavo rajoną ir viskas.kam jau tekdavo,tam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 10:43

...anuomet visi svajojo būtent kaip tavo, o ne kieno nors kito tėvai. Dabar visi svajoja kaip tu  :D 

O realiai tiek tada, tiek dabar skirtingi žmonės ir norėjo/nori skirtingų dalykų. Juk visi tie vilniečiai, kurie ir dabar renkasi naujos statybos butus Vilniuje nei už ką neitų gyventi į tavo nugyventą namą užmiestyje... Kaip ir ne visi užmiesčio gyventojai norėtų savo namus iškeisti į butus Vilniuje, net jeigu finansiškai jiems tai apsimokėtų...

Na ir tai puiku!

Atsakyti

Ne tai ne mano išmąstymai.taip.žmons gyveno,o gyveno kitaip.

Atsakyti

Aišku,kad kažkas taip ar kitai norėtų ar norėjo tada.bet absoliuti dauguma norėjo panašiai,nes tai buvo norma.

Atsakyti

Nu ką, vyriokas atsiprašė, vistik neblaivus vakar buvo. Ir man jau kraujas truputį atvėso, tegul gyvena dar  :hmm: bet žinutes išsisaugojau, maža kas jam užplauks vėl.

Mes su vyru visada svajojom namelyje gyventi, abu iš kaimo, miesto dėžutėse gerus metus tik pratempėm. Neįsivaizduoju, jei kas atgal įmestų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 21 balandžio 2020 - 11:38

Tai tikiu,kad su vandentiekiu.bet kiek jų buvo,kas galėjo iš vis svajot apie namą mieste su vandentiekiu.aš tokiu žmonių nepažinojau.trijų kambarių butas mieste,jau buvo kažkas.laukdavo metų metais tokios laimės Tiesa te*¥ vaikustę)ėj būt pas kažkokį ten švogerio draugo draugą,tai buvo mūrinukas dviejų aukšrų ir vanduo ten bubo.ir vištos ir kiaulės ir agurkai Kaip tie žmonės ten dar dirbdavo po darbo(seselė ir vairuotojas) tai neįsvaizduoju. Darbštūs žmonės. buvo.

Mano mamos tiek sesuo, tiek brolis buvo pasistate namus murinukus nedideliu kaime, kolukio gyvenvietese. Su vandentiekiu ir vonia. Tik tulikai lauke buvo. Cia net ne apie miesta kalbu, o apie kaima.

O miestely mes pirkom ,as buvau 5 klasej, tai musu gatvej absoliut visi namai buvo su visais patogumais. Ir ne kokie tai didziuliai namai, tiesiog eiliniai namukai murinukai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 balandžio 2020 - 11:43

Aišku,kad kažkas taip ar kitai norėtų ar norėjo tada.bet absoliuti dauguma norėjo panašiai,nes tai buvo norma.

Tikrai ne absoliuti dauguma. Tiesiog kiti net nedriso apie nama svajot, nes tam reikejo taupyt.

Tokie namai, kaip dabar taviskis, Intemora, buvo populiarus ir jie visi buvo kurenami kietu kuru. Ir taviskis kazkada buvo malkom, angliais kurenamas, tik veliau ta granulini peciu tie zmoines isidejo. Ir tiikrai jie ne milijonieriai tie buve tavo namo seimininkai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 balandžio 2020 - 11:47

Va tokius namukus tiek  kaime , tiek mieste. buvo pasistate tais laikais dauguma paprastu zmoniu

Atsakyti

Salininkai. Sitamj name anksciau tuliko galejo ir nebuti. Galejo ir veliau isivesti.

Atsakyti

Elementariausi murinukai, arba apmuryti namukai.

for_export.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 balandžio 2020 - 11:53

"Manęs nėra namie"  :D Priedas  kyska-640x480.jpg   75,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti