Aš poliklinikoj. Nu tai skambina ir klausia ar norės skiepytis.

Bet kad tYngiu

Man px.nei skaitysiu,nei gilinsiuos.ramiai gali varyt,nu kai netingėsi.
Po vieno incidento nebesilanko🙂
Yra toks vyriškis, iš to pačio miesto, susipažinom per kažkokį pažinčių psl,, čia nuo pernai vasaros. Vis kvietė į pasimatymą, o mane stabdė kažkas. Tai bendraujam, tai ne, kaip pažįstami. O susitikt neinu, nes jis toks kažkoks, neturi normalaus darbo dėl sveikatos priežasčių, sako, kiek turiu, tiek užtenka jam, gyvena iš pusės etato ir kažkokių išmokų. Jaučiuosi kaip materialistė. Kaip jūs darytumėt?
Neičiau.
Yra toks vyriškis, iš to pačio miesto, susipažinom per kažkokį pažinčių psl,, čia nuo pernai vasaros. Vis kvietė į pasimatymą, o mane stabdė kažkas. Tai bendraujam, tai ne, kaip pažįstami. O susitikt neinu, nes jis toks kažkoks, neturi normalaus darbo dėl sveikatos priežasčių, sako, kiek turiu, tiek užtenka jam, gyvena iš pusės etato ir kažkokių išmokų. Jaučiuosi kaip materialistė. Kaip jūs darytumėt?Jei nuojauta sako neit, tai ir neik

Nuėjus paprastai tokiu atveju niekad gero nieko nebūna
O ko nenueit? Per galva nieks neduos. Jei tiek laiko bendraujat, kazkas vistiek risa.
Tai tos ismokos plius alga uz puse etato gali gautis normali alga.
[right][snapback]72785354[/snapback][/right]
Aš tai pasistengčiau sužinoti, kas per sveikatos problemos. O jei ir nesužinočiau, tai jei šiaip patiktų - eičiau. Tas kartas taigi nereiškia, kad kitas kartas - zaksas. Gal galima kažką sugalvot namie dirbt - kokį versliuką. Na, o jei ir ne, tai jis vis tiek gi save pats išsilaiko, nereikės tau jo išlaikyt. Man tai jei žmogus patinka, jei geras, supratingas, tai jo uždirbami eurai nėra svarbiausia.
Nu tai eik.aš tai neičiau turbūt.
Matai,kaip visad nuomonės išsiskyrė🙊