Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Apie problemas pasakojo, žinau. Atrodo visiškai sveikas vyras iš pažiūros. Niekas mūsų neriša, išskyrus tai, kad netoliese gyvenam. Draugiškas bendravimas žinutėmis, viskas. 

Atsakyti

Nu tai ir ko nenueit? 

Atsakyti

Aš irgi manau galima nueiti. Gi nebūtina ten jau įsipareigot kažkokia rimta draugyste, bet va būtų su kuo kartais kažkur ištrūkt, pabendraut ir gyvai, o tada jau matytum. 

Ne visos gi su verslininkais gyvena 😊 

O jei nepatiks, niekas gi nevers eit antrą kartą. 

Atsakyti

Apie problemas pasakojo, žinau. Atrodo visiškai sveikas vyras iš pažiūros. Niekas mūsų neriša, išskyrus tai, kad netoliese gyvenam. Draugiškas bendravimas žinutėmis, viskas. 

Dėl susitikimo gyvai, tai panos teisios. Visada geriau susitikt gyvai. Tada daugiau pasimato :)

Atsakyti
Per Intemora i sena tema ilindau..skaitau ir nesuprantu, lyg autobuse perskaiciau, ka paraset, is kur cia tiek daug naujo prirasyta biggrin.gif
Atsakyti

O tau būtinai reik parašyt ar ne?

Daug kartų sakiau,kad galiu įeit tik per laikus ir mane vi kartais įmeta į seną temą ir kartais nepastebiu.

Atsakyti

O tau būtinai reik parašyt ar ne?

Daug kartų sakiau,kad galiu įeit tik per laikus ir mane vi kartais įmeta į seną temą ir kartais nepastebiu.

o kas cia tokio :) Kam nepasitaiko susimaisyt :) 

Atsakyti

Būtent,kad nieko tokio.ne tai,kad aš maišausi,tiesiog man visada paskutinį postą parodo arba šios arba senos temos,kartais neatkreipiu dėmesio.

Atsakyti

Būtent,kad nieko tokio.ne tai,kad aš maišausi,tiesiog man visada paskutinį postą parodo arba šios arba senos temos,kartais neatkreipiu dėmesio.

Tai ir man parode ir ilindau :) ir nesupratau, kas vyksta.

Atsakyti

o as vat pasierzinu visad be be be  :hah:  :beee: 

Atsakyti

:hmm:​ 

Atsakyti

Intemora, taigi pavadinimai juk skiriasi.  Ten "nepriklausomų damų", čia "raganų". Eik visada į raganas ir nesuklysi.

Aš irgi ten nueinu, bet tik tada, kai pamatau, kad atsinaujino rašymas joje, bet pamatau tavo postą, suprantu, kad suklydai.

Bet žvengti imu, nes Sėlija tave iš ten vis traukinėja. :D 

Atsakyti