Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As kai pamenu, kokiom nudauzytom ir purvinom kojom su dviraciu vazinedavausi, tai... nusivarai kelį iki kraujo, purvina gysloti uzdedi ir toliau vaziuoji :D​ 

Taip ir buvo, keliai šašuoti, niekas galvon neėmė.  :)​ 

Atsakyti

Intemora, mama paeme kate? 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Bal 2020 - 19:10, parašė: Intemora, mama paeme kate?
Karantinas😁 Ne nu, tegul susigyvena su mintim. Labai ji skaudžiai priėmė savo katuko mirtį.
Atsakyti

O kaip kates tarpusavy?

Atsakyti

Bet tai tikrai, atrodo,jei dabar tai nusibrozdinčiau,tai  viskas_ ligonis😁

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Bal 2020 - 20:12, parašė: O kaip kates tarpusavy?
Ai nieko,stengiasi nesusitikti.😁
Atsakyti

Klausykit. As visai ramiai reagavau i ta virusa, karantina ir pan. O dabar, kai viska atleidzia, pradedu jaustis kazkaip keistai ir kazko nerimauti.Kas cia man dabar?  :hmm:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Bal 2020 - 20:18, parašė: Klausykit. As visai ramiai reagavau i ta virusa, karantina ir pan. O dabar, kai viska atleidzia, pradedu jaustis kazkaip keistai ir kazko nerimauti.Kas cia man dabar? :hmm:
Kaip aš tave suprantu, tiesiog pripratau prie šitokio gyvenimo.nes yra ir pliusų.Dabar kažkaip vėl į tą triukšmą,skambučius,tuos begalinius posėdžius kietai sėdint,valdžią pastoviai matyt ir šypsotis...ai... Dar rūpintis muo apsirengt jr pan.😁
Atsakyti

Klausykit. As visai ramiai reagavau i ta virusa, karantina ir pan. O dabar, kai viska atleidzia, pradedu jaustis kazkaip keistai ir kazko nerimauti.Kas cia man dabar?  :hmm:​ 

Aš taip pat. Iš pradžių susitaikiau, nors baisoka buvo, bet paskui emocijos išsilygino. Dabar vėl imu jausti nerimą. Ir bijau eiti  dirbti, nors ir taip turiu kartas nuo karto apsilankyti darbe ir  namie turiu darbo.  

Bet aš žinau, kad tokia esu.

O va kodėl Sėlija, tai keista. 

Atsakyti

Dar labai pripratau prie sportbačių ir kad nereikėjo sukti galvos kasdien kaip rengtis. 

Atsakyti

Aš irgi jau kažaip fiziškai bijai dirbt.😁

Atsakyti

Pylė man dezinfekcinio skysčio, turėjom mašinoj.

O tas skiepas galioja visam laikui? Nes mano vaikis prieš 10 metų persivarė koją vinim iš kažkokios senos lentos, tai jam darė skiepą. 

Negalioja, reiktu revakvinuotis. Beje, visiems

Atsakyti