Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Negalioja, reiktu revakvinuotis. Beje, visiems

tai man sūnus ką tik sakė.

Tai ką dabar daryt,  o įdomu kokie mokami skiepų kabinetai dirba?

Atsakyti

neskydaliok, Pinot, viskas tau gerai :D​ 

Atsakyti

https://www.tchibo.d...Image-401050985

Uzsisakiau tokius sliumpokus vasarai.

Atsakyti

O man vakar lyg ir nesigavo nieko su ta deklaracija. Įlindau į tuos klausimus, tai kažkokia nesamonė, iš kur man žinot, kiek aš ten kokių mokesčių sumokėjus. O pasirinkt neleidžia. Grįžau atgal, pasirinkau kažkokį kur ten pateikta jau darbdavio. Atsidariau, ten lyg viskas jau surašyta, paskaičiuota, paspaudžiau pateikti. Tam lange statusas pasidarė "priimta", bet pageindiniam lape niekas nepasikeitė, nerodo, kad būčiau pateikusi  :hmm:  tai kaip dabar žinot, pateikiau kažką ar ne? 

Selija, tu pati atsakinėjai į tuos klausimus?

Atsakyti

Aš tai niekad neskubu.paskutinę dieną.tingiu knaisioti,susinervuoju,kažkas nesigauna.tai jau kai reikalas prispaudžia.🤣

Atsakyti

O man vakar lyg ir nesigavo nieko su ta deklaracija. Įlindau į tuos klausimus, tai kažkokia nesamonė, iš kur man žinot, kiek aš ten kokių mokesčių sumokėjus. O pasirinkt neleidžia. Grįžau atgal, pasirinkau kažkokį kur ten pateikta jau darbdavio. Atsidariau, ten lyg viskas jau surašyta, paskaičiuota, paspaudžiau pateikti. Tam lange statusas pasidarė "priimta", bet pageindiniam lape niekas nepasikeitė, nerodo, kad būčiau pateikusi  :hmm:  tai kaip dabar žinot, pateikiau kažką ar ne? 

Selija, tu pati atsakinėjai į tuos klausimus?

Pati. Nieko ten nerasiau papildomai, nes nieko nepardaviau, negavau jokiu papildomu pajamu.

Aš tai niekad neskubu.paskutinę dieną.tingiu knaisioti,susinervuoju,kažkas nesigauna.tai jau kai reikalas prispaudžia.🤣

As noriu greit gaut pinigus, visada pacioj pradzioj. O vdrug neliks :lol:​ 

Atsakyti

Man neduoda.dar ir sumokėt reikia  mokesčius už nuomą.tai neskubu.🤣

Atsakyti

tai man sūnus ką tik sakė. Tai ką dabar daryt,  o įdomu kokie mokami skiepų kabinetai dirba?
Tas skiepas nemokamas, bet jauciu neskiepyja dabar. Siaip gali paskambint paklaust...

Tiek, kad toks susizeidimas nera pavojingas lb. Pavojingiau ant kokio daikto uzlipt ir isidurt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2020 - 10:27

O del nerimo, tai man irgi kyla, nes tiesiog ima atrodyti nebesaugu. Ir tai nera tura paranoja, nes dalis zmoniu lb.atleis vadzias.

Atsakyti

Amadėja*, 23 Bal 2020 - 11:28, parašė: O del nerimo, tai man irgi kyla, nes tiesiog ima atrodyti nebesaugu. Ir tai nera tura paranoja, nes dalis zmoniu lb.atleis vadzias.
Reikia bandyt po truputį,nes žmonės nudurnės,nudegraduos,liks be pajamų.tai ir bando.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 balandžio 2020 - 10:53

O del nerimo, tai man irgi kyla, nes tiesiog ima atrodyti nebesaugu. Ir tai nera tura paranoja, nes dalis zmoniu lb.atleis vadzias.

Jau atleido. Nervina, patys nesisaugo ir dzin jiems kiti. 

Atsakyti

Jau atleido. Nervina, patys nesisaugo ir dzin jiems kiti. 

Manęs tai niekas nenervina. Jeigu pati einu pasivaikščioti - tai kodėl kiti darantys tą patį turi nervinti, jeigu pati einu į parduotuvę - tai suprantu, kad ir kitiems reikia.

O kad nesisaugotų nematau. Tikrai praktiškai visi su kaukėm.

Atsakyti