Negalioja, reiktu revakvinuotis. Beje, visiems
tai man sūnus ką tik sakė.
Tai ką dabar daryt, o įdomu kokie mokami skiepų kabinetai dirba?
https://www.tchibo.d...Image-401050985
Uzsisakiau tokius sliumpokus vasarai.
O man vakar lyg ir nesigavo nieko su ta deklaracija. Įlindau į tuos klausimus, tai kažkokia nesamonė, iš kur man žinot, kiek aš ten kokių mokesčių sumokėjus. O pasirinkt neleidžia. Grįžau atgal, pasirinkau kažkokį kur ten pateikta jau darbdavio. Atsidariau, ten lyg viskas jau surašyta, paskaičiuota, paspaudžiau pateikti. Tam lange statusas pasidarė "priimta", bet pageindiniam lape niekas nepasikeitė, nerodo, kad būčiau pateikusi
tai kaip dabar žinot, pateikiau kažką ar ne?
Selija, tu pati atsakinėjai į tuos klausimus?
O man vakar lyg ir nesigavo nieko su ta deklaracija. Įlindau į tuos klausimus, tai kažkokia nesamonė, iš kur man žinot, kiek aš ten kokių mokesčių sumokėjus. O pasirinkt neleidžia. Grįžau atgal, pasirinkau kažkokį kur ten pateikta jau darbdavio. Atsidariau, ten lyg viskas jau surašyta, paskaičiuota, paspaudžiau pateikti. Tam lange statusas pasidarė "priimta", bet pageindiniam lape niekas nepasikeitė, nerodo, kad būčiau pateikusi
tai kaip dabar žinot, pateikiau kažką ar ne?
Selija, tu pati atsakinėjai į tuos klausimus?
Pati. Nieko ten nerasiau papildomai, nes nieko nepardaviau, negavau jokiu papildomu pajamu.
Aš tai niekad neskubu.paskutinę dieną.tingiu knaisioti,susinervuoju,kažkas nesigauna.tai jau kai reikalas prispaudžia.🤣
As noriu greit gaut pinigus, visada pacioj pradzioj. O vdrug neliks
tai man sūnus ką tik sakė. Tai ką dabar daryt, o įdomu kokie mokami skiepų kabinetai dirba?Tas skiepas nemokamas, bet jauciu neskiepyja dabar. Siaip gali paskambint paklaust...
Tiek, kad toks susizeidimas nera pavojingas lb. Pavojingiau ant kokio daikto uzlipt ir isidurt...
Jau atleido. Nervina, patys nesisaugo ir dzin jiems kiti.
Manęs tai niekas nenervina. Jeigu pati einu pasivaikščioti - tai kodėl kiti darantys tą patį turi nervinti, jeigu pati einu į parduotuvę - tai suprantu, kad ir kitiems reikia.
O kad nesisaugotų nematau. Tikrai praktiškai visi su kaukėm.