Manęs tai niekas nenervina. Jeigu pati einu pasivaikščioti - tai kodėl kiti darantys tą patį turi nervinti, jeigu pati einu į parduotuvę - tai suprantu, kad ir kitiems reikia.
O kad nesisaugotų nematau. Tikrai praktiškai visi su kaukėm.
Aš tai matau. Parduotuvėj dauguma atstumų nebesilaiko, grūdasi. O ir šiaip toj pačioj parduotuvėj žmonių daug daugiau. Plius daug matau žmonių grupelėmis lauke.
Medicinines paslaugas galėtų kažkaip atlaisvint, o visokios parduotuvės, kavinės tikrai ne pirmo būtinumo dalykai, galėtų dar ir nedirbti.
Tos parduotuvės tai reikalingos ne žmonėms, o verslininkams. O med. įstaigos - visiems.
Nesuprantu, kodėl negali dirbti stomatologas su rimta kauke, pirštinėm,juk vistiek kiekvienam zmogui imami nauji sterilizuoti įrankiai. O kėdę galima uždengti cerata, kuri kiekvienam keičiama.
Aš tai matau. Parduotuvėj dauguma atstumų nebesilaiko, grūdasi. O ir šiaip toj pačioj parduotuvėj žmonių daug daugiau. Plius daug matau žmonių grupelėmis lauke. Medicinines paslaugas galėtų kažkaip atlaisvint, o visokios parduotuvės, kavinės tikrai ne pirmo būtinumo dalykai, galėtų dar ir nedirbti.Kurie grūdosi prieš savaitę parduotuvėje - tai ir dabar grūdasi. Kurie saugojosi - tai nemanau, kad dabar lyšniau prisispaudžia eilėje ...nelabai ir įmanoma, nes krepšelių gi nebėra ir visi su vežimais priešais save - tai nori nenori ant jo neužlipsi.
O atšilę orai visus į lauką kviečia. Visos ir visi ten einame kojas pramankštinti, pajudėti. Taip jau bus. Net nesitikiu, kad eis tik mano šeima. Žinoma ir visi kiti tokius pat poreikius turi. Tiesiog derinu maršrutus, kur tikiuosi mažiau žmonių sutikti.
Kurie grūdosi prieš savaitę parduotuvėje - tai ir dabar grūdasi. Kurie saugojosi - tai nemanau, kad dabar lyšniau prisispaudžia eilėje ...nelabai ir įmanoma, nes krepšelių gi nebėra ir visi su vežimais priešais save - tai nori nenori ant jo neužlipsi.
O atšilę orai visus į lauką kviečia. Visos ir visi ten einame kojas pramankštinti, pajudėti. Taip jau bus. Net nesitikiu, kad eis tik mano šeima. Žinoma ir visi kiti tokius pat poreikius turi. Tiesiog derinu maršrutus, kur tikiuosi mažiau žmonių sutikti.
Kur krepšelių nebėra? Pirmą kart girdžiu ir pati su jais apsipirkinėju, tik vieną kart vežimą ėmiau
As isvis retai krepseli imu, nes uzsuku vieno kito produkto.
Kur krepšelių nebėra? Pirmą kart girdžiu ir pati su jais apsipirkinėju, tik vieną kart vežimą ėmiau
Vilniuje Maximoj, o Lidl niekada ir nebuvo.
As isvis retai krepseli imu, nes uzsuku vieno kito produkto.
Aš tai stengiuosi kuo rečiau.
Taigi buvo fb nufilmuota kaip maksimoj purškia krepšelius blogai dezinfekatorium.
Sunus paprase nuomuotojos si menesi nuleisti nuomos kaina 100 eu, ta iskart sutiko, tai zmogus dvejus kedus nusipirko. Nespeja DPD vazineti
Mūsų tdu tfu tfu tyli.😁