Fėja*, 27 Vas 2021 - 19:57, parašė: Apie holokaustą, tremtį labai labai skaudu man žiūrėti. Labai sunkiai pasirįžtu. Dažniausiai tai ne.Mano mėgstamiausias žanras po mistikos. Nesvarbu ar meninis ar dokumentika.🙂 Reik žiūrėt ir rodyt,kad tai niekada nepasikartotų. Čia mmano nuomonė.
Medicininiai man labai idomu.
Mano mėgstamiausias žanras po mistikos. Nesvarbu ar meninis ar dokumentika.🙂 Reik žiūrėt ir rodyt,kad tai niekada nepasikartotų. Čia mmano nuomonė.
Sutinku, kad reikia rodyti, supažindinti.
Aš nemažai mačiau. Jau galiu ir nežiūrėt naujų 😄 Nu kam save ir vėl ir vėl skaudint, vėl tą išgyventi...
Medicininiai patinka, pvz Hausas ar Greis anatomija.
Oj, Hausas tai ir prie bajerio 👍
Kažkada didžiąją savo kokių 4 metukų į kmuk vežėm konsultacijai. Tai ji manė, kad sutiks daktarą Hausą 😄😄😄 Klausė, ar čia jis dirba 😄😄😄O atrodė nemato ir nežino tas vaikas, ką mes žiūrim 😄😄😄
Mona, va, pasiųlymas, kai tavo mažutė kalbėti pradės - užsirašyk jos bajeriukus. Nerealių anekdotų būna. Turiu savo mažėlės tokių konspektukų. Nežinau, ar kitiems juokinga, bet man pačiai, tai iki ašarų buvo juokinga kai kas, ką paskaičiau.
Dar vieną. Nenoriu įkyrėt...
Pasakoja Mažė man čia labai linksmas ( ypač jai, man tai nelabai įdomu ) istorijas apie Pinokį. Nu, o aš paklausiau jos ne į temą - Ar skauda tau, dukryte, gerklytę? (Nes serga angina, turi temperatūros, aprišę kompresu) Ji atsako -Jooooo, skauda - iš juoko!
Dar vieną. Nenoriu įkyrėt...
Pasakoja Mažė man čia labai linksmas ( ypač jai, man tai nelabai įdomu ) istorijas apie Pinokį. Nu, o aš paklausiau jos ne į temą - Ar skauda tau, dukryte, gerklytę? (Nes serga angina, turi temperatūros, aprišę kompresu) Ji atsako -Jooooo, skauda - iš juoko!
Tikrai smagiau skaityt, gali ir daugiau įmesti 😁
Prisiminiau vieną.vegetarė su surūgėle lakstė kieme,žaidė gaudynių su kiemo vaikais. Kažkas rėkia surūgėlei,nešam kudašių,jinai bėga paskui didesnius ir šaukia.palaukit,mano kudašius nespėja. Tai gal metus laiko pravardžiavo kudašium.😀
Vegetarė maža švepluodama klausia, kur jūs eisit? O gavosi kūjus,tai kūjus buvo ilgai.🙈
Oj geeeras 😄
Tikrai smagiau skaityt, gali ir daugiau įmesti 😁
Ir pvz aš paskaičius, prisiminiau kaip aš ją šukavau.
Bet pvz tos antros istorijos, apie tą gerklės skaismą, nepamenu visiškai net paskaičius. Todėl verta užsirašyt.
Va, Intemora gal pamena pati 👍