Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pirmadieni ateis santechnikas, pradesim planuot vonios remonta. Tikimes po dvieju savaiciu lifta atgauti, tai fuuuu.... jau kaip nusibodo laipiot. Iki 6 auksto be problemu. Nu tie paskutiniai du tai padusina ir kojas pakerta. 

Atsakyti

Sveikos

Pasitikrinau ir aš deklaraciją, 380 turėtų grįžti  :yahoo: tik dar neteikiau, palauksiu kovo pirmos.

Vakar MB pajungė indaplovę, tai linksminuos, niekad neturėjusi, tai plaunu viską iš eilės :) katinas buvo įsikoręs, irgi nori švarus būti  :D​ 

O kam laukt kovo 1?

Atsakyti

Aš tai stegiuos vengti tų temų, kur suskystu. Nežiūriu niekad vaizdų, kur gali man durt širdin. Čia apie gyvūnus. Jei pvz būna žiniose, kas skriaudė, dar ten ką darė. Nežiūriu, išjungiu staigiai, nesigilinu, neieškau info, kaip ten buvo. Čia MB įdirbis. Jis mane taip išmokė, įrodė, kad man taip geriau 😄😄😄

Aš taip pat vengiu. Visokių filmų apie gamtą, fauną, kur kažkas kažką pjauna, vejasi, žūsta. Tik pamačius tokį filmą, staigiai išjungiu, ne man tas natūralizmas.

Tavo vyras protingai tave išmokė.

Atsakyti

O kam laukt kovo 1?

As tai pateikiau iskart. 

Atsakyti

Aš taip pat vengiu. Visokių filmų apie gamtą, fauną, kur kažkas kažką pjauna, vejasi, žūsta. Tik pamačius tokį filmą, staigiai išjungiu, ne man tas natūralizmas.

Tavo vyras protingai tave išmokė.

Sitie realus vaizdai man irgi per skaudus. Va, meniniai tai dzin, zinau, kad netikra. 

Atsakyti

As tai niekaip nesumastau, kur ja reiktu pastatyti. Nes telpa tik pati maziausia. 

pas mane prieš tai net pati mažiausia netilpo, bet po rekonstrukcijos vietos į valias, tai pirmas pirkinys  :D​ 

O kam laukt kovo 1?

nu ką aš žinau, tipo, oficialaus starto :D

Atsakyti

Aš tuos dokumentinius tai žiūriu. Nori valgyti liūtai, nu tai ką, sergantį pasigauna. Viskas čiki. Jauniklių negaliu žiūrėti, jei gaudo.

Bet vat per žinias kai rodo, kaip žmonės skriaudžia, tai jungiu staigiai lauk.

Atsakyti

Aš tuos dokumentinius tai žiūriu. Nori valgyti liūtai, nu tai ką, sergantį pasigauna. Viskas čiki. Jauniklių negaliu žiūrėti, jei gaudo.

Aš išvis negaliu žiūrėti žiaurios dokumentikos. Mane sukrečia,  tai viena iš vietų, kur galėčiau apsibliauti.

Kažkada mačiau kažkokį istorinį dokumentinį. naciai Baltarusijoje, mažas vaikas, kokių 2-3, nacis spiria su kaustytu batu,   iki šiol stovi vaizdas, nepamiršiu. Dokumentika, niekas nepaneigs nufilmuotų faktų.

Todėl ir nežiūriu, žiauru, įsirėžia viskas atmintin.

Atsakyti

Aš irgi taip pat, negaliu žiūrėt, arba išjungiu, arba iš kambario išeinu...

Atsakyti

Aš tai negaliu žiūrėt tų gyvūnijos pasaulių išvis, išlikimų ir pan, kapi ėda vieni kitus. Nežinau kodėl.

Atsakyti

Apie holokaustą, tremtį labai labai skaudu man žiūrėti. Labai sunkiai pasirįžtu. Dažniausiai tai ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 19:57

Viską galiu žiūrėt ,išskyrus medicininius filmus ar dokumentiką.

Apie gyvūnus galiu,tik šiaip neįdomu man.Jų pasaulis nekinta milijonus metų.

Žmonių istorijos dokumentiką labai mėgstu.

Atsakyti