Aš vonioje valau dantukus Mažytei. Ir klausiu,- kiek tu turi dantų, Maže? O ji atsako - tiek, kiek yra, tiek turiu.
Ateina pas mane Mažė ir rodo žiedelį. Jo papuošimas iš medžiagytės pasiūta gėlytė. Atkiša man pirštelį ir sako: - Čia mano žeimantai.
Žeimantai sakai😀 Turiu panašų. Buvom Palangoj vegetarei 2_3metai.tiksliai nepamenu.Ji anksti kalbėt pradėjo. Ir pamatė kioske tokią medinę išpjaustinėtą gyvatę.ir sako,noriu Žyvatės! Žyvatė ir dabar dar yra.ir ji vis dar Žyvatė.
Du du metai.trijų jinai jau dainas dainuodavo.
Dar vieną tokį negražų.😀😀😀
Buvo ji lygiai vienų metukų.vaikščiojo į sienas įsikibus.nu taip ir eidavo aplink kambarį iki tikslo.
Parsinešė vyras alaus ,padėjo ant stalo .nu sėdi ,neskuba.ta sienom savo kažkur nurepečkojo.
Pareina su atviortke (ta sovietine) alui atidaryt,duoda vyrui ir sako."Gek liu"
Tipo,gerk alų.🙉
Man tai juokinga buvo kokia linksmai išmąstyta mintis vaiko, o ne netaisyklingai ištarti žodžiai. Netgi ir savo vaikų.
Irgi rašiau ir net į žurnalus esu siuntusi. Paskui prizus važiuodavom pasiimti, o tuos žurnalus su išspausdintom jų mintim turiu pasilikusi, kai užaugs vaikams padovanosiu
Važiavom į sodą.
Užvažiavom apsipirkt .surūgėlė vežimuke sėdi,ten prie kasų trinasi..Du metai ir dar nekalbėjo.nu nieko,net mama nesakydavo..tik pirštu rodydavo ko nori.jau buvo neramu.
Žodžiu apsipirkom.atvažiavom.žiūriu jinai kumšty kažką suspaudus,kažkoks popieriukas kyšo.sakau,ką turi. Tyli.nu po valandos net pirštai mėlyni ir suspaudus vistiek .atgniaužiau ,o ten dirolo pakelis.ir tada jinai pasakė savo pirmus su žodžius.
-Čia mano.!

. Va, dar Intemoros negaliu nuvilt 
</p>