Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš vonioje valau dantukus Mažytei. Ir klausiu,- kiek tu turi dantų, Maže? O ji atsako - tiek, kiek yra, tiek turiu.                   

Ateina pas mane Mažė ir rodo žiedelį. Jo papuošimas iš medžiagytės pasiūta gėlytė. Atkiša man pirštelį ir sako: - Čia mano žeimantai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 20:50

Žeimantai sakai😀

Tutiu panašų.

Buvom Palangoj vegetarei 2_3metai.tiksliai nepamenu.Ji anksti kalbėt pradėjo.

Ir pamatė kioske tokią medinę išpjaustinėtą gyvatę.ir sako,noriu Žyvatės!

Žyvatė ir dabar dar yra.ir ji vis dar Žyvatė.

Atsakyti

Žeimantai sakai😀 Turiu panašų. Buvom Palangoj vegetarei 2_3metai.tiksliai nepamenu.Ji anksti kalbėt pradėjo. Ir pamatė kioske tokią medinę išpjaustinėtą gyvatę.ir sako,noriu Žyvatės! Žyvatė ir dabar dar yra.ir ji vis dar Žyvatė.  

Du du metai.trijų jinai jau dainas dainuodavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 vasario 2021 - 21:09

Dar vieną tokį negražų.😀😀😀

Buvo ji lygiai vienų metukų.vaikščiojo į sienas įsikibus.nu taip ir eidavo aplink kambarį iki tikslo.

Parsinešė vyras alaus ,padėjo ant stalo .nu sėdi ,neskuba.ta sienom savo kažkur nurepečkojo.

Pareina su atviortke (ta sovietine) alui atidaryt,duoda vyrui ir sako."Gek liu"

Tipo,gerk alų.🙉

Atsakyti

Irgi du metai.Buvom pas mamą.ta paėmė ir patempė ant bajerio už kelnių vegetarę,kelnės nusmuko.

Atsisuko vegetarė ir taip rimtai"Baba,ką dajai,monės oksis.(ką darai,žmonės juoksis)😀

Atsakyti

Užsivedžiau.palikom vegetarę pas vyro dėdę.nu lėliukas,užsimanė padabot,pasilik,panakvok,triušiukų,kačiukų yra.

Ta ok ok..

Kitą dieną pasiėmėm.vakare sako.nenojiu daugiau pas dėdę Ožį.(Juozas)😀

Atsakyti

Supratau, kad tie vaikų juokeliai tik patiems juokingi  :D​  

Atsakyti

Nu man tai fainiir fėjos faini.

Kam nefaina,tas neskaito.😀😀

Atsakyti

Man tai juokinga buvo kokia linksmai išmąstyta mintis vaiko, o ne netaisyklingai ištarti žodžiai. Netgi ir savo vaikų. 

Irgi rašiau ir net į žurnalus esu siuntusi. Paskui prizus važiuodavom pasiimti, o tuos žurnalus su išspausdintom jų mintim turiu pasilikusi, kai užaugs vaikams padovanosiu  :) 

Atsakyti

Važiavom  į sodą.

Užvažiavom apsipirkt .surūgėlė vežimuke sėdi,ten prie kasų trinasi..Du metai  ir dar nekalbėjo.nu nieko,net mama nesakydavo..tik pirštu rodydavo ko nori.jau buvo neramu.

Žodžiu apsipirkom.atvažiavom.žiūriu jinai kumšty kažką suspaudus,kažkoks popieriukas kyšo.sakau,ką turi. Tyli.nu po valandos net pirštai mėlyni ir suspaudus vistiek .atgniaužiau ,o ten dirolo pakelis.ir tada jinai pasakė savo pirmus su žodžius.

-Čia mano.!

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 02 27, 15:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72791390" data-time="1614431840">
<div>
<p>sustavas vartotojo įkelta nuotrauka

oi, negaliu vartotojo įkelta nuotrauka

Jo, Intemora, gyvenimas ne vien tik gražus. Kažkada visos lėkė iš TD tavęs, likusios čia, guosti, nors visais dievais prisiekinėjo, kaip ten gerai ir atgal į SM - tai jau ne, niekada. Aš irgi ausis suglaudus tylėjau, kai naujokėms liepei išsipašolvoninti. Bet ką gi – laikai keičiasi, dabar gausi pakentėt... vartotojo įkelta nuotrauka

Kopūstai tai nebent apie tai, kaip mama Intemorai jų pritempė, o ana į šiukšlyną ištempė vartotojo įkelta nuotrauka
Neturi su kuo palygint - su normaliu naminiu maistu, tai joms ir skanu.
Tau gerai.Man reikia sumąstyt, ką čia kitai diena pasilikt - tiek visko turiu daryt vartotojo įkelta nuotrauka. Va, dar Intemoros negaliu nuvilt vartotojo įkelta nuotrauka
Iki, Intemora, iki vakaro. Neužmiršiu tavęs - pažadu vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Bet tai tu kažkokia nesveikai "zlapamiatna". Čia rimtai, tu viską su smulkmenom pameni?</p>
<p>Ar kažko įsižeidus? kad ant manęs, tai žinau, kažką pasakiau, atlėkei ir iškoliojai.</p>
<p>Bet ant visų kitų? Tai kam čia vaikščiot, jei nepatinka, ar nėr su kuo susipykt namie?</p>
<p> </p>
<p>dar ir grasinimai kažkokie..</p>

Gal sveikai pamiatna. Nes man dar ne sklerozė.

Tik čia neseniai beveik visos grasinotės nekalbėti, nedraugauti, nematyti, blokuoti, etc., o dabar palyginti tiek nemažai dėmesio man. Po kiekvieno pasisakymo. Va, Pinot net interviu norėtų. Soriukas, bučiukas, bet interviu nebus rolleyes.gif

QUOTE(Karynka. @ 2021 02 27, 21:09)
<p>Supratau, kad tie vaikų juokeliai tik patiems juokingi  biggrin.gif​  </p>

Tą patį pagalvojau.
Bet jei būčiau tai aš pirma parašius tai įsivaizduoju, kiek dar naujo būčiau apie savo bjaurumą sužinojus biggrin.gif
Atsakyti

Ane.o tas Ožys visai giminei prilipo ,pats Juozas žvengė už pilvo susiėmęs.😀

Atsakyti