<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72791390" data-time="1614431840">
<div>
<p>sustavas
oi, negaliu
Jo, Intemora, gyvenimas ne vien tik gražus. Kažkada visos lėkė iš TD tavęs, likusios čia, guosti, nors visais dievais prisiekinėjo, kaip ten gerai ir atgal į SM - tai jau ne, niekada. Aš irgi ausis suglaudus tylėjau, kai naujokėms liepei išsipašolvoninti. Bet ką gi laikai keičiasi, dabar gausi pakentėt...
Kopūstai tai nebent apie tai, kaip mama Intemorai jų pritempė, o ana į šiukšlyną ištempė

Neturi su kuo palygint - su normaliu naminiu maistu, tai joms ir skanu.
Tau gerai.Man reikia sumąstyt, ką čia kitai diena pasilikt - tiek visko turiu daryt

. Va, dar Intemoros negaliu nuvilt

Iki, Intemora, iki vakaro. Neužmiršiu tavęs - pažadu

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Bet tai tu kažkokia nesveikai "zlapamiatna". Čia rimtai, tu viską su smulkmenom pameni?</p>
<p>Ar kažko įsižeidus? kad ant manęs, tai žinau, kažką pasakiau, atlėkei ir iškoliojai.</p>
<p>Bet ant visų kitų? Tai kam čia vaikščiot, jei nepatinka, ar nėr su kuo susipykt namie?</p>
<p> </p>
<p>dar ir grasinimai kažkokie..</p>
Gal sveikai pamiatna. Nes man dar ne sklerozė.
Tik čia neseniai beveik visos grasinotės nekalbėti, nedraugauti, nematyti, blokuoti, etc., o dabar palyginti tiek nemažai dėmesio man. Po kiekvieno pasisakymo. Va, Pinot net interviu norėtų. Soriukas, bučiukas, bet interviu nebus
QUOTE(Karynka. @ 2021 02 27, 21:09)
<p>Supratau, kad tie vaikų juokeliai tik patiems juokingi

</p>
Tą patį pagalvojau.
Bet jei būčiau tai aš pirma parašius tai įsivaizduoju, kiek dar naujo būčiau apie savo bjaurumą sužinojus