Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kodėl? Kurioj vietoj perbėgo katė čia tarp jūsų? 

Nesijaučia, kad ji provokuoti tik ateina? Neparašo nieko normaliai, vien tik pašaipiu, įžeidžiančiu, arogantišku tonu. Ir parašo taip, kad lyg kad ir neigiamo, bet atsakymo lauktų.

Esu garantuota, kad ir šitą mano pacituos, ką nors parašys, bet aš neatsakysiu. Nesileisiu provokuojama.

Jei žmogus nenori rašyti normaliai, tai nenori. Jau turėjo progos, bet nenori kitaip bendrauti kažkodėl....

Atsakyti

Man tai visai nieko tokio, jei žmogus sąžiningai rašo, kad kiti vaikai jam neįdomūs. Nes man irgi labai dažnai taip yra. Ir nuotraukos kitų. Kai ateini į svečius ir tipo, davai, parodysiu šeimos nuotraukas. Nu man čia baisiau visko. Bet tai čia seniau gal taip būdavo, dabar jau to nebūna. Arba filmuota kažką iš savo buitinių parodyt mėgdavo. Vaiko. Nu neįdomu. Ir aš praskrolinu visokius vaizdelius su vaikais dažniausiai.

Aš tai dabar labai fainai pasijuokiau iš jūsų vaikų pasakymų.   :)​ 

Atsakyti
Neatsistebiu savimi biggrin.gif. Į kiekvieną parašytą sakinį gaunu bent 10 reakcijų ir analizų lotuliukas.gif
Nu faina biggrin.gif
Atsakyti

Pienė galėtų iš tų savo žurnalų kelis parašyti. Man tikrai įdomu.

Atsakyti

Aš šiandien irgi gal 10 laikų gavau. Bet kažkaip....

Nu va, nu ir kas, ne trolinimas?

Viskas, tikrai tyliu. 

Atsakyti

Nesijaučia, kad ji provokuoti tik ateina? Neparašo nieko normaliai, vien tik pašaipiu, įžeidžiančiu, arogantišku tonu. Ir parašo taip, kad lyg kad ir neigiamo, bet atsakymo lauktų.

Esu garantuota, kad ir šitą mano pacituos, ką nors parašys, bet aš neatsakysiu. Nesileisiu provokuojama.

Jei žmogus nenori rašyti normaliai, tai nenori. Jau turėjo progos, bet nenori kitaip bendrauti kažkodėl....

Kai parėjau, tai tik šitą aiškinimąsi ir matau. Gal jos toks personažas, kibti į atlapus ir tikėtis atsako.

Atsakyti

Nu tai gerai, yr su kuo pasibart, pasitrolint. Nusibosta viena kita dz iaugtis ir sveikint. 

Atsakyti

Neatsistebiu savimi biggrin.gif. Į kiekvieną parašytą sakinį gaunu bent 10 reakcijų ir analizų lotuliukas.gif
Nu faina biggrin.gif

O tu tikrai nesi šios temos sena dalyvė kažkada?

Atsakyti

Nu tai gerai, yr su kuo pasibart, pasitrolint. Nusibosta viena kita dz iaugtis ir sveikint. 
Bet čia taip nėra, kad tik džiaugiamės ir sveikinam. Bučinukai ir visokie utiutiukai, tai ne iš šios temos narių eina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 27 vasario 2021 - 22:14

Na, trolinasi tikrai.

kažkada egzistavo tokia tema, kur galima buvo grūzintis, inkšti ir dejuoti. Nuo ryto iki vakaro. Na, ir aš ten sunkų depresinį laiką turėdama, buvau gal keletą metų, daugiau mažiau. Tai ten toks stilius, kaip rašo Rialina,  buvo pats tas. 

Paskui kelios narės iš tos temos bandė pritapti dar pirmoje +-40 neiširusioje temoje, bet nepavyko. Nes stilius ir gyvenimo būdas rašančių jau buvo kitas. Ir niekam niūrios zanūdos nepatiko. Tai jau buvo kitas gyvenimas, ir kiti moto. O ne 'o, rytojau neateik".

Ačiū d., man kažkaip pasisekė iš tos balos išlipti.

O kažkam, matyt, nelabai.

kazin, ar ta, kur nuolat rasydavo DVEST DVEST DVEST dar dalyvauja kur nors? 

Atsakyti

Ir nenoriu aš su niekuo trolintis  :lol:  :lol:  :lol: 

O kas nori? :D​ 

Atsakyti

kazin, ar ta, kur nuolat rasydavo DVEST DVEST DVEST dar dalyvauja kur nors? 

Nepamenu tokios....

Atsakyti