Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Supratau, kad tie vaikų juokeliai tik patiems juokingi  :D​  

Žinok tikrai juokiuos iš Intemoros 😄

Atsakyti

Jei atvirai ,Rialina tu man visai neatrodai bjauri.tiesiog žiauriai nykus ,neįdomus ,kažkoks grūzinantis personažas..negaliu nieko perskaityt iki pabaigos ką parašai. Pirmas kartas čia toks gal.🙄

nu bet ,visko reik patirti.😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 vasario 2021 - 21:34

Jei atvirai ,Rialina tu man visai neatrodai bjauri.tiesiog žiauriai nykus ,neįdomus ,kažkoks grūzinantis personažas..negaliu nieko perskaityt iki pabaigos ką parašai. Pirmas kartas čia toks gal.🙄

nu bet ,visko reik patirti.😀

Keistai. Man tak idomus :)

Atsakyti

Man tai visai nieko tokio, jei žmogus sąžiningai rašo, kad kiti vaikai jam neįdomūs. Nes man irgi labai dažnai taip yra. Ir nuotraukos kitų. Kai ateini į svečius ir tipo, davai, parodysiu šeimos nuotraukas. Nu man čia baisiau visko. Bet tai čia seniau gal taip būdavo, dabar jau to nebūna. Arba filmuota kažką iš savo buitinių parodyt mėgdavo. Vaiko. Nu neįdomu. Ir aš praskrolinu visokius vaizdelius su vaikais dažniausiai.

Atsakyti

Amadėja*, 27 Vas 2021 - 21:35, parašė: Keistai. Man tak idomus :)
Tai neturi būt vienodai. Aš pamatau ir pagalvoju, vėl ką ras žodžiuose ir vynuos vynios tas paklodes be pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 02 27, 21:31)
<p>Jei atvirai ,Rialina tu man visai neatrodai bjauri.tiesiog žiauriai nykus ,neįdomus ,kažkoks grūzinantis personažas..negaliu nieko perskaityt iki pabaigos ką parašai. Pirmas kartas čia toks gal.🙄</p>
<p>nu bet ,visko reik patirti.😀</p>

Nu žinai, tu man irgi tikrai neįdomi. Tuštuma. Gilesnės analizė nedarysiu. Pradėjau, bet ištryniau. Nes koks skirtumas. Visos mes čia visokios. Man tai nemaišo. O jei kam aš maišau, tai soriukas, bučiukas - maišysiu toliau lotuliukas.gif
Atsakyti

Nu jo.visokios.😀

Bet jau tikrai komplimentų  nesitikėjau.😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 vasario 2021 - 21:43

Aš irgi parašiau, bet ištryniau, nes manau, kad maitinam trolį.

Atsakyti

Medicininiai man labai idomu.

medicininiai, kriminaliniai įvairaus žanro, detektyvai taip pat, atkurtos istorijos iš tikrų faktų, tie, tokie atseit suvaidinti dokumentiniai, istoriniai. Dar komedijos, bet tikrai gero humoro, ne to, kur tortais mėtosi. :)​ 

Atsakyti

Ojeee,  kai kas rodo video ar fotkes savo vaikų, ta prasme, taip įkyriai, va žiūrėk kaip moka kaip daro, kaip tą ar aną... ieškau momento nusimuilint, nes neturiu nei ką pasakyt, bei kaip reaguot, neįdomu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kodėl? Kurioj vietoj perbėgo katė čia tarp jūsų? 

Atsakyti

Na, trolinasi tikrai.

kažkada egzistavo tokia tema, kur galima buvo grūzintis, inkšti ir dejuoti. Nuo ryto iki vakaro. Na, ir aš ten sunkų depresinį laiką turėdama, buvau gal keletą metų, daugiau mažiau. Tai ten toks stilius, kaip rašo Rialina,  buvo pats tas. 

Paskui kelios narės iš tos temos bandė pritapti dar pirmoje +-40 neiširusioje temoje, bet nepavyko. Nes stilius ir gyvenimo būdas rašančių jau buvo kitas. Ir niekam niūrios zanūdos nepatiko. Tai jau buvo kitas gyvenimas, ir kiti moto. O ne 'o, rytojau neateik".

Ačiū d., man kažkaip pasisekė iš tos balos išlipti.

O kažkam, matyt, nelabai.

Atsakyti