Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo, Pinot tai nustebino savo kerepliskumu sikart :D​ 

Atsakyti

Ir dar Lachudra  reikalauja;jad išleisčiau laukan ir pyksta,rėkia,veržiasi ,vaikšto visa pasipūtus ,nepatenkinta ir apkniaukia visus ką tik pamato.

Atsakyti

Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..

Atsakyti

*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 20:14, parašė: Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..
Tai ką su ja daryt.gal nepabėgs greitai.gal spėsiu  mamai įkišt. Ai nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 balandžio 2020 - 19:17

*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 20:14, parašė: Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..
Kas ją šers.vėl kokius namus susiras.naglas padaras.sakė naglai įsiprašė,kniaukė ir brovėsi,kelias dienas,kol įleido tas žmogus.
Atsakyti

Ir dar Lachudra  reikalauja;jad išleisčiau laukan ir pyksta,rėkia,veržiasi ,vaikšto visa pasipūtus ,nepatenkinta ir apkniaukia visus ką tik pamato.

nu va, jau ir turi varda katė :D​ 

Atsakyti

Tai ką su ja daryt.gal nepabėgs greitai.gal spėsiu  mamai įkišt. Ai nežinau.

O jau sterilizavot? Neduok mamai nesterilizuotos

Atsakyti

marco'polo, 24 Bal 2020 - 20:48, parašė: O jau sterilizavot? Neduok mamai nesterilizuotos
Nu ne.gi rašiau,kad abi iš kart.
Atsakyti

Nu ne.gi rašiau,kad abi iš kart.

urmu varysit  :D 

man panašiai su katinu buvo...bandžiau jį visišku kambariniu padaryti, neleisdavau į lauką, tai pradėjo namie siautėti, draskė viską, sienom laipiojo tikrąją ta žodžio prasme...nusispjoviau, išleidau, tris paras neparėjo, tada grįžusį išprausiau ir iš karto kiaušinius pas vetą šnai...be lauko gyventi negali (aišku, ne žiemą)  :D​ 

Atsakyti

nu va, jau ir turi varda katė :D​ 

Aš jos krikštamotė. Tik jei tokį vardą iš tikrųjų turėtų, įsivaizduoju  kaip ją lauke reikėtų šaukt.  :D​  Žmonės pakrauptų.

Atsakyti

Šiandien į duris namuose įsirombinau...su veidu...ėjau, durys paliktos praviros, o aš atgal pasižiūrėjau ksžko ir babam :D 

Visko pasitaiko...

Atsakyti

Kas jum cia dabar darosi :D​ 

Atsakyti