Jo, Pinot tai nustebino savo kerepliskumu sikart
Ir dar Lachudra reikalauja;jad išleisčiau laukan ir pyksta,rėkia,veržiasi ,vaikšto visa pasipūtus ,nepatenkinta ir apkniaukia visus ką tik pamato.
Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..
*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 20:14, parašė: Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..Tai ką su ja daryt.gal nepabėgs greitai.gal spėsiu mamai įkišt. Ai nežinau.
*** Sėlija, 24 Bal 2020 - 20:14, parašė: Priprato prie laisves, nenori namie tupet, nei vyru cia, nei ko..pabegs prie pirmos progos..Kas ją šers.vėl kokius namus susiras.naglas padaras.sakė naglai įsiprašė,kniaukė ir brovėsi,kelias dienas,kol įleido tas žmogus.
Ir dar Lachudra reikalauja;jad išleisčiau laukan ir pyksta,rėkia,veržiasi ,vaikšto visa pasipūtus ,nepatenkinta ir apkniaukia visus ką tik pamato.
nu va, jau ir turi varda katė
Tai ką su ja daryt.gal nepabėgs greitai.gal spėsiu mamai įkišt. Ai nežinau.
O jau sterilizavot? Neduok mamai nesterilizuotos
marco'polo, 24 Bal 2020 - 20:48, parašė: O jau sterilizavot? Neduok mamai nesterilizuotosNu ne.gi rašiau,kad abi iš kart.
Nu ne.gi rašiau,kad abi iš kart.
urmu varysit
man panašiai su katinu buvo...bandžiau jį visišku kambariniu padaryti, neleisdavau į lauką, tai pradėjo namie siautėti, draskė viską, sienom laipiojo tikrąją ta žodžio prasme...nusispjoviau, išleidau, tris paras neparėjo, tada grįžusį išprausiau ir iš karto kiaušinius pas vetą šnai...be lauko gyventi negali (aišku, ne žiemą)
nu va, jau ir turi varda katė
Aš jos krikštamotė. Tik jei tokį vardą iš tikrųjų turėtų, įsivaizduoju kaip ją lauke reikėtų šaukt.
Žmonės pakrauptų.
Šiandien į duris namuose įsirombinau...su veidu...ėjau, durys paliktos praviros, o aš atgal pasižiūrėjau ksžko ir babam
Visko pasitaiko...
Kas jum cia dabar darosi