Tai va, kadangi tau taip, ar taip toli buvo, tai jokio skirtumo. O man didziulis. Tureciau 9 val. vakaro i lova eit.. nenene
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:18, parašė: Bet keltis puse 6,kaip mano kolegos is nuosavu namu kvartalo tai nenoriu ir nevilioja. Kai dabar 10 po 7 keliuosi. O ir be 20 astuonios pabudus, sugebeciau laiku iki darbo atlekt.Bet man tai čia smulkmena vistiek,kad ir miegalė didelė būčiau.
Bet man tai čia smulkmena vistiek,kad ir miegalė didelė būčiau.
Man miegas nulemia visos dienos kokybe.
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:22, parašė: Tai va, kadangi tau taip, ar taip toli buvo, tai jokio skirtumo. O man didziulis. Tureciau 9 val. vakaro i lova eit.. neneneNetoli visai.tik mėgdavau anksčiau atvažiuot,kad pasiruošt,kavos pagert,nusikopint kažką.drakoniuko nežadint,bet tai vistiek čia šūdas,man tas namas viską atperka.
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:23, parašė: Man miegas nulemia visos dienos kokybe.Eičiau anksčiau ir tiek.man ir taip būdavo,jei nusikali,tai ir 19 val n kartų esu atsijungus.nu ir išsimiegi.😁
Man kėlimasis ryte yra siaubuva. Aš jau iš vakaro blogai jaučiuosi, kai žinau, jog anksti ryte kelsiuos.
O per šitą karantiną supratau, jog esu pelėdų pelėda, iš kur jėgų neturėjimas ir nieko nenorėjimas po darbo. Kai turėjau galimybę pamiegoti, nes paakių spalva pašviesėjo. Ir energijos buvo.
Čia yra mano bėda.
Netoli visai.tik mėgdavau anksčiau atvažiuot,kad pasiruošt,kavos pagert,nusikopint kažką.drakoniuko nežadint,bet tai vistiek čia šūdas,man tas namas viską atperka.
Toks pozityvas yra labai gerai sveikatai.
Man kėlimasis ryte yra siaubuva. Aš jau iš vakaro blogai jaučiuosi, kai žinau, jog anksti ryte kelsiuos.
O per šitą karantiną supratau, jog esu pelėdų pelėda, iš kur jėgų neturėjimas ir nieko nenorėjimas po darbo. Kai turėjau galimybę pamiegoti, nes paakių spalva pašviesėjo. Ir energijos buvo.
Čia yra mano bėda.
Tai va, cia ir mano beda. Is vakaro ilgokai neuzmiegu dar. Ir jei anksti keltis, ir neismiegu bent 7,5 val., esu vaiksciojantis zombis be jegu. Ir nuo ryto laukiu vakaro.
Eičiau anksčiau ir tiek.man ir taip būdavo,jei nusikali,tai ir 19 val n kartų esu atsijungus.nu ir išsimiegi.😁
Dienom uzmigt negaliu.
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:33, parašė: Dienom uzmigt negaliu.Nu kokia čia diena.kai žiema,tai jau naktis.😁
Tai va, cia ir mano beda. Is vakaro ilgokai neuzmiegu dar. Ir jei anksti keltis, ir neismiegu bent 7,5 val., esu vaiksciojantis zombis be jegu. Ir nuo ryto laukiu vakaro.
Aš taip pat ilgai neužmiegu. Nežinau, kas turėtų nutikti, kad migčiau 21-22 val. Niekaip. Atlikti per gyvenimą visi bandymai, niekada nieko nesigavo. Net jei keltis ypač anktsi, pvz koks nors lėktuvas ankstyvas, tai pasirenku geriau neit miegot, nes nėra prasmės. O va mb, žino, kad jam reikės anksti keltis ir gali eit miegoti ir išsimiega. Nusistato smegenyse kažką, kad reikia miegot. Na, man visai nesuvokiama.
Arba draugė viena. Vis pamirštu, kad 22 val. jai skambint negalima, nes dešimtą sapną sapnuoja, kai su kita galiu iki 12 nakties kalbėtis.
Nu kokia čia diena.kai žiema,tai jau naktis.😁
O tai kaip tada vėl užmigt, jei pamiegi 19 val.?
Vis tiek gi pabundi pamiegojus kokią tarkim 22?