Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man irgi dienos, kai nereikia anksti keltis, yra gėris. 

Dabar net nesugalvoju nei vieno pažįstamo, kuriam būtų vienodai, kad reikia lipti iš lovos 🤔

nu, pas mus darbe rytais visi dejuoja, apsikabine kavos puodus, ypac tie is uzmiescio

Atsakyti

nu, pas mus darbe rytais visi dejuoja, apsikabine kavos puodus, ypac tie is uzmiescio

o tie, kas ne iš užmiesčio nedejuoja?  :D​ 

Atsakyti

o tie, kas ne iš užmiesčio nedejuoja?  :D​ 

tie, katrie per visa miesta isilgai vaziuoja, irgi dejuoja. Klaipeda siaura ir ilga. Katrie netoli, tai nea. Nu as nedejuoju, nes issimiegu :D​ 

Atsakyti

Varau tuoj kasu kirpt. Nuo rudens kad uzaugo, tai uzaugo :blink:​ 

Atsakyti

Man realiai ilgiau užtrunka 20min,svarbu tik nesnaust ir ant kamščių neužsiraut,nes tada tai žopa;bet raip dar nebuvo.

Atsakyti

Siaip, yra ir pas mus keli zmogai, katrie 5 ryto pabunda, tai i darba ateina svintant. Bet tai vienetai, ir damos palei pensija jau visai. 

Atsakyti

Man realiai ilgiau užtrunka 20min,svarbu tik nesnaust ir ant kamščių neužsiraut,nes tada tai žopa;bet taip dar nebuvo.

Tai turbūt kokius dešimt kartų iš ten tevažiavai į darbą? Gi persikraustei ir tuoj karantiną paskelbė.

Atsakyti

Metė, metė nostra reklamas, na paspaudžiau ir užsisakiau  ...lyg ir nereikėjo  :mastau: ...grynai reklama kalta  :huh2:​ 

Atsakyti

Pienė_, 09 Bir 2020 - 16:45, parašė: Tai turbūt kokius dešimt kartų iš ten tevažiavai į darbą? Gi persikraustei ir tuoj karantiną paskelbė.
Nu kelios savaitės,bet gi supranti,įvertini situaciją ir žinai,kad vėliau išvažiuot negalim.tiesiog,nu prisitaikai.
Atsakyti

Metė, metė nostra reklamas, na paspaudžiau ir užsisakiau  ...lyg ir nereikėjo  :mastau: ...grynai reklama kalta  :huh2:​ 

ka? 

Atsakyti

ka? 

antklodės užvalkalą, tokį margą.  :D​ 

Atsakyti

Neskaitant išskirtinių atvejų, man labai komfortiška eiti miegoti žiemos metu apie 21-22 val., vasaros apie 22-23 val. Ir miegot iki 7.30. Savaitgaliais žinoma ilgiau. Galiu miegot ir miegot :D tik dienomis nelabai užmiegu. 

Dabar aišku ritmas sutrikęs ir apie miegą normalų esu pamiršusi, bet nesuprantu, kaip žmonės nemiega iki kokios 1-2, o po to 6-7 keliasi į darbą. Turbūt darbe užmigčiau :D

Intemora, skaitau ir netikiu, kol namo nebuvo, miestas, asfaltas ir prekybcentriai buvo jėga, dabar kai namas atsirado, jau namas yra tai, dėl ko visa kita galima aukot :D labai jau ponios nuomonė nepastovi 😝

Atsakyti