Žodžiu,man čia tokios mulkmenos,kėlimasis anksčiau,ilgesnis važiavimas.svarbu,kad gyvenu name su savo kiemu.neįsivaizduoju kokia čia miegale būt,kad tai būtų prioritetas.nu ir man nieks per galvą nedaužo,noriu tai ir miegu nuo vakaro iki ryto.jei pervargstu.
Sotus alkano neuzjaucia. Tai tiek su tavim, Intemora, ir diskutuot galim miego klausimais
Pinotija, 09 Bir 2020 - 14:38, parašė: O tai kaip tada vėl užmigt, jei pamiegi 19 val.? Vis tiek gi pabundi pamiegojus kokią tarkim 22?Aš miegu iki ryto.kokių 5😁 Nu ,bet čia ne kasdien taip būna.kartais kažkas atsitinka ,gal kai miego pritrūksta.čia šaltuoju metų laiku.
Pinot, zinai ta jausma, kai ziauriai norisi miego, akys limpa, o smegenys atkakliai generuoja mintis?
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:44, parašė: Sotus alkano neuzjaucia. Tai tiek su tavim, Intemora, ir diskutuot galim miego klausimaisKuris čia sotus,o kuris alkanas?😁
Kuris čia sotus,o kuris alkanas?😁Sotus tas, kuris nori miego, tai ir miega. O alkanas tas, katras miego nori, o uzmigti negali. Ar nors kiek paaiskejo?
*** Sėlija, 09 Bir 2020 - 14:47, parašė: Sotus tas, kuris nori miego, tai ir miega. O alkanas tas, katras miego nori, o uzmigti negali. Ar nors kiek paaiskejo?Tai aš soti.man gerai.😁
Turiu tokia kolege, gyvena prie darbo, tai, turedama valanda pietu pertraukos, varo namo ir numiega. Ir mano tevas taip visada pusvalandi pietu numigdavo. Laimingi zmones..
Pinot, zinai ta jausma, kai ziauriai norisi miego, akys limpa, o smegenys atkakliai generuoja mintis?
O taip, žinau.
Turiu tokia kolege, gyvena prie darbo, tai, turedama valanda pietu pertraukos, varo namo ir numiega. Ir mano tevas taip visada pusvalandi pietu numigdavo. Laimingi zmones..
Jo, laimingi. Ir mb toks.
Turiu darbe biuro kaimynę, su kuria ribojasi mano viena siena. Tai kartais taip "pamiega" dieną, kad visur knarkimas girdisi. Žmonės šypsosi.
Man irgi dienos, kai nereikia anksti keltis, yra gėris.
Dabar net nesugalvoju nei vieno pažįstamo, kuriam būtų vienodai, kad reikia lipti iš lovos 🤔
Mb tai visada nuluzta prie tv. Abu su šune. Pamiega kokia valanda, o tada iki 2 nakties bludija. Jam visa gyvenima 5-6 val. miego pakanka.