Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Intemora, skaitau ir netikiu, kol namo nebuvo, miestas, asfaltas ir prekybcentriai buvo jėga, dabar kai namas atsirado, jau namas yra tai, dėl ko visa kita galima aukot :D labai jau ponios nuomonė nepastovi 😝

na, man atrodo, kad ji atrado save.

Jei ne kitas variantas, kad didelė materialistė, čia viskas JOS,   todėl kaifuoja.

Atsakyti

na, man atrodo, kad ji atrado save.

Jei ne kitas variantas, kad didelė materialistė, čia viskas JOS,   todėl kaifuoja.

Jeigu jai gerai, tai ir mums gerai manau, tiesiog per tiek metų įdomu sekti, kaip keičiasi nuomonė :)

O dabar toks klausimėlis. Nu labai kebli situacija. Jei matytumėt, kad jums artimas žmogus kenčia dėl nutukimo, bet nieko dėl to nedaro, ar bandytumėt kažką sakyti? Ypač žinodamos, kad žmogus itin jautrus...

Atsakyti

Jeigu jai gerai, tai ir mums gerai manau, tiesiog per tiek metų įdomu sekti, kaip keičiasi nuomonė :)

O dabar toks klausimėlis. Nu labai kebli situacija. Jei matytumėt, kad jums artimas žmogus kenčia dėl nutukimo, bet nieko dėl to nedaro, ar bandytumėt kažką sakyti? Ypač žinodamos, kad žmogus itin jautrus...

Labai subtilus dalykas.... O priezastys zinomos? Ir ar tikrai kencia? 

Nzn, jei zmogus nepraso kokio patarimo, tai pasakymas turbut tik sunervintu

Atsakyti

Bandyčiau. Atsargiai, per sveikatos temą.  Tyčia ar netyčia vis ką nors pacituočiau iš kokių naujų straipsnių ar pan.

Galų gale, čia ir liečia sveikatą. Nutukimas sukelia daug ligų.

Nors jei man artimas žmogus, kad ir jautrus, gal ir neištverčiau gražiuoju. Juk daugiausia žmogus "suima save į rankas", kai išgirsta tiesą į akis. 

Atsakyti

Priežastys nežinau net. Kiek pamenu tai visad buvo tas didelis antsvoris, bet atrodo, kad kasmet eina vis blogyn. Kažkokių tikslių priežasčių tai nėra nustatyta, tiesiog turbūt besaikis valgymas dėl nervų, streso, depresijų ir pan. 

Kadangi žmogus ir taip linkęs į depresijas, tai man atrodo baisu ką nors ir sakyt, nes nežinia, kokia bus reakcija. 

O tuo labiau kad nemanau, jog kažką tai pakeistų. Jei žmogus pats nenori, manau kitų kalbos nieko nepakeis.

Atsakyti

Būtent, jei neprašo patarimo. Bet jei artimas žmogus, tai ir pačiai neramu būtų.

Atsakyti

Bandyčiau. Atsargiai, per sveikatos temą.  Tyčia ar netyčia vis ką nors pacituočiau iš kokių naujų straipsnių ar pan.

Galų gale, čia ir liečia sveikatą. Nutukimas sukelia daug ligų.

Nors jei man artimas žmogus, kad ir jautrus, gal ir neištverčiau gražiuoju. Juk daugiausia žmogus "suima save į rankas", kai išgirsta tiesą į akis. 

Oi ne, čia iš tų atvejų, kai bijau bet ką pasakyt, nes gali prasidėt įsiskaudinimai su ašarom, o man stresas, kad sau ko nepasidarytų. Ne ne ne, čia tik kažkaip švelniai, atsargiai, bet ir tai kažin...

Atsakyti

Priežastys nežinau net. Kiek pamenu tai visad buvo tas didelis antsvoris, bet atrodo, kad kasmet eina vis blogyn. Kažkokių tikslių priežasčių tai nėra nustatyta, tiesiog turbūt besaikis valgymas dėl nervų, streso, depresijų ir pan. 

Kadangi žmogus ir taip linkęs į depresijas, tai man atrodo baisu ką nors ir sakyt, nes nežinia, kokia bus reakcija. 

O tuo labiau kad nemanau, jog kažką tai pakeistų. Jei žmogus pats nenori, manau kitų kalbos nieko nepakeis.

Tai gal ne toks ir artimas žmogus/?

Depresuotam nieko nesakyčiau. 

Atsakyti

Būtent, jei neprašo patarimo. Bet jei artimas žmogus, tai ir pačiai neramu būtų.

Aš turbūt tiesiog susitaikiau, kad negaliu nieko pakeist ir turiu priimt žmogų tokį, koks jis yra. Ir jei jis nenori nieko keist, tai aš negaliu priverst.

Tiesiog šiandien iš kito žmogaus gavau "pasiūlymą" pašnekėt su tuo žmogumi apie tai. 

Atsakyti

Mama? 

Atsakyti

Kažką čis painioji,Lavina.visada sakiau ,kad noriu namo.tik negalvojau ,kad jame gyvensiu,o prekybcebriai toli nepasitraukė.aš tik sakiau,kad daržų neauginsiu,nu ir neauginu.o kad sakyčiau,ne ne ,aš neoriu namo,nu niekad taip nesugalvočiau,aišku,kad norėjau.aš gi mieste ir gyvenu(nu miesto autobusas važiuoja).tik gamtoj,jei noriu prekybcentrio,tai jį ir gaunu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 birželio 2020 - 22:46

Kažką čis painioji,Lavina.visada sakiau ,kad noriu namo.tik negalvojau ,kad jame gyvensiu,o prekybcebriai toli nepasitraukė.aš tik sakiau,kad daržų neauginsiu,nu ir neauginu.

Nepainioja ji nieko. Visada buvote dvi temoje, kurios sakydavot, kad jūsų nedomina gamta, medžiai, pievos, tyla... dvi asfalto damos, kurias džiugino šurmulys, parduotuvės ir miesto gyvenimo ritmas. 

Niekas nesako, kad nuomonė negali keisti. Puiku, jeigu jautiesi laiminga gamtoje ir eini pasivaikščioti ne Akropolio alėjomis, o gamtos takais  :)  

Atsakyti