ka?
Patalynę
Pienė_, 09 Bir 2020 - 23:46, parašė: Nepainioja ji nieko. Visada buvote dvi temoje, kurios sakydavot, kad jūsų nedomina gamta, medžiai, pievos, tyla... dvi asfalto damos, kurias džiugino šurmulys, parduotuvės ir miesto gyvenimo ritmas. Niekas nesako, kad nuomonė negali keisti. Puiku, jeigu jautiesi laiminga gamtoje ir eini pasivaikščioti ne Akropolio alėjomis, o gamtos takaisPainioja,100pro.dar senoj temoj sakiau,kad namas aišku,kad geriau,o jei noriu šurmulio,tai jo ir gaunu.tik.,galvojau,kad nei mes pirkim nei ką tą namą. Aš visada norėjau gyventi name,tik ne giliam kaime,o kad būtų pasiekiamas miestas.tai ir galiu pasiekt ,kai noriu.o koks skirtumas kokiomis alėjomis vaikštau,niekam.nuo to nei geriau nei blogiaum![]()
Karantinas buvo.ir dabar dar yra.tai ko man kažkur vaikščiot,nei tų suknelių reikia,nei ką.vieną nusipirkau.
Taigi niekas tau ir nesako tau kažkur vaikščiot. Tiesiog iš to ką rašydavai - tai seniau be parduotuvių, miesto šurmulio ir išėjimų būdavai nelaiminga, Akropolyje pasikraudavai, tau to reikėjo, o dabar jautiesi laiminga niekur neidama, pasikrauni kitaip. Ir tai nėra gi blogai. Tiesiog viskas pasikeitė, suradai laimę ramybėje...
Taip, viskas pasikeite. Ir nei tu Akropoliu tiek reik. Gamtos tau nereikejo, Intemora, tik dabar ja atradai.
Ir grustis nereik, kai 5 zmones peciais stumdosi siauram koridoriuj prasilenkdami. To tai visada norejai, sakei, kad dusti del erdves trukumo.
O man, pvz., erdves uztenka, bet truksta gamtos, buvimo lauke.
Va dėl koridoriaus tai teisybė,jau kur nors susiruošt visiems,tai nu nx.😁 Viens ant kito.😁 Bet šiaip nieks nepasikeitė,vietos daugiau,o šiaip tas akropolis nepabėgo nuo manęs.tas pats miestas.o ,kad jau man patinka grynas asfaltas ir tik ten man gerai,nu nesakisu taip.o be to čia jis irgi yra😁
O ir ką rašyt ar kalbėt apie išėjimus,kai negalima eit. Yra situacija ir tiek .tenka tenkintis kelmu.