As nematau skirtumo tarp poilsio kitur ir poilsio cia. Laikytis atstumu reik visur.
Na, tu tai nieko nebijai.
o aš tai prabūsiu be kelionių. Nevažiuosiu net į Lenkijos pajūrį.
Aš irgi niekur nevažiuosiu. Į sodą nebent. Bet ir ten labai gut.
Na, tu tai nieko nebijai.
o aš tai prabūsiu be kelionių. Nevažiuosiu net į Lenkijos pajūrį.
nu koronos as irgi nebijau..autobusu juk ir mieste vazineju..tai draziai galima ir vietoj ta korona pasigaut..vaziuosiu i kalnus butinai..kol dar 'atostogos'
As nematau skirtumo tarp poilsio kitur ir poilsio cia. Laikytis atstumu reik visur.
Aš irgi niekur nevažiuosiu, kaip Madam sako, tik į sodą,
Nes mane ima siaubas, kai matau daugiau žmonių.
Dabar tas karantinas baigiasi, bet tai nereiškia, kad viruso nebėra. Kaukės gal taps tik rekomenduotinos, o aš viešose patalpose jas vis tiek nešiosiu.
kristij, 13 Bir 2020 - 21:25, parašė: as vertinu drabuzius kitaip...man kosmosas moket uz sijona 50eu..kai galiu ji pasisiut per 2valIrgi gerai.dar geriau.bet sijono už 50 nepirkčiau,gal 30 maks😁
nu koronos as irgi nebijau..autobusu juk ir mieste vazineju..tai draziai galima ir vietoj ta korona pasigaut..vaziuosiu i kalnus butinai..kol dar 'atostogos'
Nu matai, jau esi nusprendus, o klausi, ar važiuotume .
Vengrijoj 9787 905 gyventoju. Nuo koronos mire 500 zmoniu. DE, dukros gyvenamoj zemej, serganciu maziausia is visos DE zemiu. Vaziuojant savo auto, gyvenant apartamentuose ir pas dukra kaimo vietovej nematau reikalo labai pergyventi.
Vengrijoj 9787 905 gyventoju. Nuo koronos mire 500 zmoniu. DE, dukros gyvenamoj zemej, serganciu maziausia is visos DE zemiu. Vaziuojant savo auto, gyvenant apartamentuose ir pas dukra kaimo vietovej nematau reikalo labai pergyventi.
Ką tu vadini apartamentais? Nuomojamus butus ar viešbučio apartamentus?
Ką tu vadini apartamentais? Nuomojamus butus ar viešbučio apartamentus?
Butas, arba atskiras butas name. Kur nereikia susitikineti su kitais zmonemis.
Nu matai, jau esi nusprendus, o klausi, ar važiuotume .
nu reik gi palaikyt pokalbi ![]()
Nu ka, brangenybes, vistiek pasibaram ir toliau vaziuojam. Man patinka sita musu tema.
O siaip tai, ziuriu, isimylejau Pinot palengva. Sorry, Intemora, tave kaip mylejau, taip tebemyliu
*** Sėlija, 13 Bir 2020 - 22:47, parašė: Nu ka, brangenybes, vistiek pasibaram ir toliau vaziuojam. Man patinka sita musu tema. O siaip tai, ziuriu, isimylejau Pinot palengva. Sorry, Intemora, tave kaip mylejau, taip tebemyliuA,tai gerai.😁