Nežinau jau ką besakyt. Alta labai normalus žmogus, o tie postai gal tiesiog paerzinimui. Netikiu ką ji čia rašo.
Madamute ,ramiai.Nesijaudink tik. Ka joninems ruosit? Honidiu meliona?
Tai tu nematai tik.
Žianau, kad nėra reikalo tavęs užstot, nes pati moki apsiginti, bet aš tai įsižeisčiau, įskaičius, kad tavo draugas buvo nuvarytas į kapus, ir Sėlijus varomas taip pat. O tu mažiau gulėk, atseit.
Nežinau, įsijungiau kompą ir sunervino.
Nesu nusiteikus kažkaip netaikiai. Bet ta pompastika ir interpretavimai tai man ne joks humoras.
Zinok, man ant tos Altos kazkaip neiseina bei supykt, nei isizeist... nu tik juokinga ir tiek
Vakar man atrode ,kad selijos motina labai negarbingai elgiasi su selija. Siandien atrodo ,kad selijos vyrui ypatingas demesys nepakenktu. O pinot aisku progos nepraleido i mane pasaudyt. Siaip ,jei jau pasitaike galimybe. Bet kas keista,pinot kazkaip nekliudo mano neuronu. Gali stumt kiek nori ,nu nenervina ir viskas.
na, tai ir puiku, kad aš tavęs neveikiu, džiaugiuosi. Nors nepasakyčiau, kad tu taip manai visada.
Kartais pradedi "verkti" ir grasinti.
Va, Alta, tu irgi mano neuronu neuzkliudai. O ant Pinot supykciau, jei taip man rasytu.. turbut priklauso nuo musu poziurio i kiekviena zmogu.
Zinok, man ant tos Altos kazkaip neiseina bei supykt, nei isizeist... nu tik juokinga ir tiek
Galbūt, bet ne visada.
Va, Alta, tu irgi mano neuronu neuzkliudai. O ant Pinot supykciau, jei taip man rasytu.. turbut priklauso nuo musu poziurio i kiekviena zmogu.
Maniau, kad jau nesupyktum.
Tai yra turbūt todėl, kad su alta esi gyvai bendravus.
Mane pamiršai

Vakar man atrode ,kad selijos motina labai negarbingai elgiasi su selija. Siandien atrodo ,kad selijos vyrui ypatingas demesys nepakenktu. O pinot aisku progos nepraleido i mane pasaudyt. Siaip ,jei jau pasitaike galimybe. Bet kas keista,pinot kazkaip nekliudo mano neuronu. Gali stumt kiek nori ,nu nenervina ir viskas.
Madamute ,ramiai.Nesijaudink tik. Ka joninems ruosit? Honidiu meliona?
Ai, jau prisijaudinau. Kam save pieši ne tokią, kokia esi? Joninės man visai ne šventė, tik tiek, kad amžinatilsį tėtis buvo Jonas. Kitą savaitgalį turiu susitikimą su klasiokais. Va, šiojo, aš laukiu.
Tavo potenciala maciau visada,net paskyriau tave galva,kaip advokata kokiam assangui,be jokio sutikimo.Nesvarbu ,kad su madam riejotes tada. Korteliu skaitytuvas veikia. Hormonai valdo musu emocijas ,bet potenciala izvelgt mitochondrijos. Na super galios ,extra jausmai. Tie tikrieji . Ne tv sou.
Maniau, kad jau nesupyktum.
Tai yra turbūt todėl, kad su alta esi gyvai bendravus.
Supykciau del to, kad nustebciau, kad taip parasytum, tiesiog nesitikeciau is taves.
Nu o ka ant Altos pykt, jau visos ja zinom, ir jau kiek metu taip raso, nu tai ka...