Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nieko aš tau apie tavo vaikus,alta nesakiau.pati tiek pat ir tokios pačios lyties turiu.

Neniekinu jokių konservavimų,nei ravėjimų,nei dar kažko.tiesiog aš to nedarau.esu dirbantis žmogus ir man  joks ne poilsis nei uogavimas,nei auginimas,,nei grybavimas,dar eik ir apsipirkt ir namus apsikuopt.Poilsis man asocijuojasi su nerūpestingumu ir pramogom.Bet čia man,kažkas pailsi uogaudamas,aš pavargstu,man čia darbas.

Atsakyti

Prisiminiau pernai istorija kaip pas močiute kieme prude 2 vaikai nuskendo. Arba kaip prieš kelias dienas d dvimetis po traukiniu palindo pas močiute paliktas. Arba kur prieš porą m dvimecio ieškojo kelias dienas nes dingo iš kiemo per minutę, o paskui rado upej paskendusi.

Nu jau persiprašau, bet neatsakinga palikinet be priežiūros tokius mažus vaikus, kad ir kokie jie geruciai Ramučiai butu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 birželio 2020 - 11:10
Tai jei maciau ,tai gal ziurejau. Tik is prudo netraukiau. O netraukiau todel ,kad zinojau jo potenciala.
Atsakyti

Bet zinokit ,kokia as atsakinga ir stipri tada jauciausi ,kai man buvo 19 . Nesuabejojau ne akimirkai,kad nesugebesiu .
Ir ta stipri merga gali grizti selija ,duos i zanda kiekvienai ,kuri niekins darbus, valstiecius,karves ,konservavima ir dar ka.

As irgi, zinok, tada stipresne, nei dabar jauciausi. Nieko keisto. Cia jaunystes maksimalizmas, o ir uzgrudintos buvom kitaip, ne taip, kaip dabar jaunimas skystas. 

Atsakyti

GAILE*, 27 Bir 2020 - 12:09, parašė: Prisiminiau pernai istorija kaip pas močiute kieme prude 2 vaikai nuskendo. Arba kaip prieš kelias dienas d dvimetis po traukiniu palindo pas močiute paliktas. Arba kur prieš porą m dvimecio ieškojo kelias dienas nes dingo iš kiemo per minutę, o paskui rado upej paskendusi. Nu jau persiprašau, bet neatsakinga palikinet be priežiūros tokius mažus vaikus, kad ir kokie jie geruciai Ramučiai butu
Pritariu,niekasd nepalikdavu,net drakoniukas man perr mažas atrodi,kad visiškai akies neužmest,kai lauke būna.maža ką.
Atsakyti

Prisiminiau pernai istorija kaip pas močiute kieme prude 2 vaikai nuskendo. Arba kaip prieš kelias dienas d dvimetis po traukiniu palindo pas močiute paliktas. Arba kur prieš porą m dvimecio ieškojo kelias dienas nes dingo iš kiemo per minutę, o paskui rado upej paskendusi.

Nu jau persiprašau, bet neatsakinga palikinet be priežiūros tokius mažus vaikus, kad ir kokie jie geruciai Ramučiai butu

Tas taip. Ir zudavo tu vaiku ir seniau, tik niekas del to tevu nekaltindavo, nes visi suprato, kad ukio darbus reikia dirbt.

O dabar smerkia, kad nesuziurejo. 

Atsakyti

Mama pasakoji.kai kaime augo.vienos šeimiss vaikas užsimušė nuo kažkur nukritęs(mažas buvo),kol vyko laidotuvės,ten sumaištis,tai kitas kieme baloj paskendo.ir tai  visi suprati kaip didžiulę nelaimę šeimai,užjautė,o apie kaltinimą tai nei minties nebuvo..

Atsakyti
Mano giminaites vaikas tame idiotiskame atseit dekoratyviniam prudely ,kur vandens iki puse blauzdu paskendo. Kokiu desimt metu atgal. Nereikia ne senoves ir kaimo ir asocialu.Tesiog vaikus reikia plaukt mokyt ,arba dar paprasciau neleist uzmirst jiems to instinkto.
Atsakyti

Moke moke mane tevas, taip ir neismokau. Negaliu panardinti smakro, keliu galva aukstyn ir viskas..

O mano vaikai gerai plaukia, cia jau exo ir baseino nuopelnai. Ir zvejai abu uzkieteje, dukra ezeryne gyvena, tai kas savaitgali su meskere sedi, ir puszenti ismokino

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 birželio 2020 - 11:38

Mano giminaites vaikas tame idiotiskame atseit dekoratyviniam prudely ,kur vandens iki puse blauzdu paskendo. Kokiu desimt metu atgal. Nereikia ne senoves ir kaimo ir asocialu.Tesiog vaikus reikia plaukt mokyt ,arba dar paprasciau neleist uzmirst jiems to instinkto.
Turejom ta prudeli, kai kaime gyvenom, baleika icementuota. Augo nendres ir vandens lelijos, motina buvo is ezero partempus ir isodinus su visu dumblu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 birželio 2020 - 11:40
Mano seimoje sakydavo ,kad ne plaukt mokom, o instinkta palaikom. Taip kaip vaikscioti. Gali vandenyje nieko nedaryt ,tu vistiek pluduriuosi, o jei blaskysies tai gali nuskest.
Atsakyti

Mano seimoje sakydavo ,kad ne plaukt mokom, o instinkta palaikom. Taip kaip vaikscioti. Gali vandenyje nieko nedaryt ,tu vistiek pluduriuosi, o jei blaskysies tai gali nuskest.

Tam, kad pluduriuot, turi pagauti kampa, kaip ant vandens laikytis 

Atsakyti