Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo.mano mama tai kažkokia arši feministė ant senatvės pasidarė,tik už moteris,mano dukroms  is aiškina,kad moteris turi būt nepriklausoma ir su  blogu vyru negyvent niekada ,kad jokių aukos sindromų,kad au jais reikia.atsargiai irtt.mano brolio draugę ant rankų nešioja,jei tėvas bando ką  nors ant jos pasakyt(nu jš vyriško solidarumo_nedaro Mantukui valgyt),tai gauna su tapke per kuprą.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 birželio 2020 - 18:08

Tai čia miesto problema kažkokia?

Nu turbūt kažkokia avarija trasoj. Nes nėra ir MB darbe ir bibliotekoj, ir žmonės parduotuvej masiškai perka vandenį 

Atsakyti

Jo.mano mama tai kažkokia arši feministė ant senatvės pasidarė,tik už moteris,mano dukroms  is aiškina,kad moteris turi būt nepriklausoma ir su  blogu vyru negyvent niekada ,kad jokių aukos sindromų,kad au jais reikia.atsargiai irtt.mano brolio draugę ant rankų nešioja,jei tėvas bando ką  nors ant jos pasakyt(nu jš vyriško solidarumo_nedaro Mantukui valgyt),tai gauna su tapke per kuprą.😁

Oho :D​ 

Atsakyti

Taip.visiška priešingybė.visą gyvenimą jojo jai ant kupros tėvo sesė ir mama tai kentėjo ,tylėjo.pvz pasakojo,kad kai aš gimiau tėvui salamander batus padovanojo,už gerą darbą😁,o man nieko.nu čia kūdikio lankytuvės tokios.😁.tai kai jau ji "užaugo",tai pradėjo jas į vietą statyt,tos ten inkšdavo,tėvui skųsdavosi,bet mama nugalėjo. Dabar jau visjas tvarkoj,nebedrįsta nieko sakyt.nu močiutės jau  ėra keli metai.

Atsakyti

Taip.visiška priešingybė.visą gyvenimą jojo jai ant kupros tėvo sesė ir mama tai kentėjo ,tylėjo.pvz pasakojo,kad kai aš gimiau tėvui salamander batus padovanojo,už gerą darbą😁,o man nieko.nu čia kūdikio lankytuvės tokios.😁.tai kai jau ji "užaugo",tai pradėjo jas į vietą statyt,tos ten inkšdavo,tėvui skųsdavosi,bet mama nugalėjo. Dabar jau visjas tvarkoj,nebedrįsta nieko sakyt.nu močiutės jau  ėra keli metai.

Bet tai kaip ji taip pasikeitė? Nes mano motina tai pastoviai man aiškina kaip turiu vyrą aptarnauti 😡

Atsakyti

Maniske irgi vis primena, kad vyro nepamirsciau :D​ 

Atsakyti

Nu vat pasikeitė,dukroms aiškina,kad neskubėtų,spės pasidžiaugt vedybiniu gyveninu,be 30 nėr ko ,reik jaunyste džiaugtis😁.o dar geriau iš vis vyro neturėt,būt Grybauskaite🤣

Atsakyti

Maniske irgi vis primena, kad vyro nepamirsciau :D​ 

Tai ir nepamiršk.

Bet tai nereiškia pasitikti vyrą su bliūdais prie slenksčio ir jam tarnauti, 

Mūsų mamų  kartos požiūris.

Aš visą laiką siusdavau kai mano mama atėjus į svečius, matydama kaip mb grįžta iš darbo, mane ragindavo, eik duok vyrui valgyt. Na, beveik nuo slenksčio.

Na, aš taip pat grįžau, ir taip pat pavargus. Tai kuo aš blogesnė?

Atsakyti

Nu vat pasikeitė,dukroms aiškina,kad neskubėtų,spės pasidžiaugt vedybiniu gyveninu,be 30 nėr ko ,reik jaunyste džiaugtis😁.o dar geriau iš vis vyro neturėt,būt Grybauskaite🤣

tai gal teisingai sako, bet vargu ar kuri lauks 30.  :D Mes  kokioje šalyje gyvenam?

Nors... gal.

Atsakyti

Oi,ne  ne .niekada taip nedarydavo.aplink tėvą irgi nešokinėjo ,aplink mus su broliu labiau.tėvui jau kas liko.🙂 Nu,bet tai jis ją vistiek labai myli.😁man atrodo,kad ir mano draugės panašiose šeimose augi,mamos į vaikus krientavosi.kaip aprengt,iš kur gaut "firminių"rūbų,kokį čia būrelį užrašyt,kieno čia vaikas protingesnis,geriau mokosi,geriau aprengtas,gražesnis.kažkaip taip pamenu savo vaikystę.o tie tėvai,nu kažkur,nelabai ir svarbūs. Kažkur garažuose,ant suoliukų,kažkur išgert susiorganizuodavo ir pan.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 birželio 2020 - 21:56

Bet tai skyrybų tai irgi buvo daug,kas antra draugė tik su mama gyveno.

Atsakyti

Pinotija, 29 Bir 2020 - 22:28, parašė: Tai ir nepamiršk. Bet tai nereiškia pasitikti vyrą su bliūdais prie slenksčio ir jam tarnauti, Mūsų mamų kartos požiūris. Aš visą laiką siusdavau kai mano mama atėjus į svečius, matydama kaip mb grįžta iš darbo, mane ragindavo, eik duok vyrui valgyt. Na, beveik nuo slenksčio. Na, aš taip pat grįžau, ir taip pat pavargus. Tai kuo aš blogesnė?
Mano ir dabar. Telefonu snekam, MB grizta. -Tai gerai, viskas, baigiam pokalbi, bek vyrui valgyt duot.. -Pala, sakau, as tuoj paklausiu, ka jis man duos :lol:
Atsakyti