Bet tai skyrybų tai irgi buvo daug,kas antra draugė tik su mama gyveno.
O mano klasej tik vienos tevai buvo issiskyre.
Na mano metais jaunesnės draugės 19mete dukra užpernai pagimdė ir ištekėjo. Kitos 3 m vyresnės irgi 19mete. Buvusios kolegės 20mete dukra pernai pagimdė. Nepasakyčiau kad lb skiriasi čia nuo mano kartos moterų. Bent mano aplinkoj tai dauguma moterų iki 25 sukūrė šeimas. Vienetai vėliau
Neįsivaizduoju,kad man mama sakytų "bėk vyrui valgyt duok"čia kaip filme kokiam😁
Patikėk, dar ne tokias nesąmones sako 🤣. Pvz sekmadienį grįžome iš Palangos. Reikėjo iš jos pasiimt šunį. Tai MB nutarė mus su vaiku pirma namo parvežti, o tada vienas važiuoti šuns. Tai mama man sako, kad aš gi turiu važiuot, nes jam sunku 6 val vairuot ir rytoj į darbą 🤣. Tarsi man tai lengva ir į darbą nereikia 😂.
Arba skambina pavakari klausia ką veikiu. Sakau, ką tik grįžau iš darbo guliu ilsiuosi. Tai liepia eit tvarkytis ir vyrui valgyt daryt, kad grįžęs rastu viską spindint 😅
Arba kalbam kokį savaitgalį, klausia ką veikiam. Sakau nieko ypatingo, va vyras grindis siurbia. Nu tai vargšelis, kaip jis gali siurbti, gi aš turiu viską daryt
Nu nesu aš kažkokia ragana,gyvenu šeimoj,tai tenka ja ir rūpintis, bet,jei man nėr nuotaikos,pavargstu,tai drimbu ir ilsiuosi.vakar iš lietuvių egzo grįžau,kažkaip blogai jaučiausi.4valandas ant karščio ,kol parsivilkau,kol ką,pririjau braškių su pienu,priguliau ir atsijungiau,nu ir ką,grįžo vyras,išsitraukė pašteto(😁),pavalgė ir tyliai viršun nuėjo,aš dar sumurmėjau,kad nečežėtų ten,nes miegu.paskambino jam mano mama,nes aš nekėliau,tai lielė jam tik manęs nežadint,nes turiu pailsėt.