Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai skyrybų tai irgi buvo daug,kas antra draugė tik su mama gyveno.

O mano klasej tik vienos tevai buvo issiskyre. 

Atsakyti

tai gal teisingai sako, bet vargu ar kuri lauks 30.  :D Mes  kokioje šalyje gyvenam? Nors... gal.
Zinok, kuo toliau, tuo veliau jos teka. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 birželio 2020 - 22:07

O mano klasej tik vienos tevai buvo issiskyre. 

Pas mane irgi tik keletas. Dauguma pilnose šeimose. Bet tai kokios tos šeimos kai kurios buvo, siaubas, geriau jau būtų išsiskyrę.

Db tai tikrai daugiau nei pusę išsiskyrusių 

Atsakyti

Zinok, kuo toliau, tuo veliau jos teka. 

Teka tai taip, vėliau, bet daug gyvena kartu su partneriais.  Tai čia esmė ta pati, kaip ir vedybinis gyvenimas,   tik neįforminta įstatymiškai.

Atsakyti

Teka tai taip, vėliau, bet daug gyvena kartu su partneriais.  Tai čia esmė ta pati, kaip ir vedybinis gyvenimas,   tik neįforminta įstatymiškai.

Ai, tai tokiu atveju "tuokiasi" anksti, bet visam pasauly taip. 

Atsakyti

Na mano metais jaunesnės draugės 19mete dukra užpernai pagimdė ir ištekėjo. Kitos 3 m vyresnės irgi 19mete. Buvusios kolegės 20mete dukra pernai pagimdė. Nepasakyčiau kad lb skiriasi čia nuo mano kartos moterų. Bent mano aplinkoj tai dauguma moterų iki 25 sukūrė šeimas. Vienetai vėliau 

Atsakyti

Neįsivaizduoju,kad man mama sakytų "bėk vyrui valgyt duok"čia kaip filme kokiam😁

Atsakyti

Neįsivaizduoju,kad man mama sakytų "bėk vyrui valgyt duok"čia kaip filme kokiam😁

Patikėk, dar ne tokias nesąmones sako 🤣. Pvz sekmadienį grįžome iš Palangos. Reikėjo iš jos pasiimt šunį. Tai MB nutarė mus su vaiku pirma namo parvežti, o tada vienas važiuoti šuns. Tai mama man sako, kad aš gi turiu važiuot, nes jam sunku 6 val vairuot ir rytoj į darbą 🤣. Tarsi man tai lengva ir į darbą nereikia  😂.

Arba skambina pavakari klausia ką veikiu. Sakau, ką tik grįžau iš darbo guliu ilsiuosi. Tai liepia eit tvarkytis ir vyrui valgyt daryt, kad grįžęs rastu viską spindint 😅

Arba kalbam kokį savaitgalį, klausia ką veikiam. Sakau nieko ypatingo, va vyras grindis siurbia. Nu tai vargšelis, kaip jis gali siurbti, gi aš turiu viską daryt 

Atsakyti

Nu nežinau nežunau.

Aš gi savo mamos vaikas,o ne vyras,tai ji manęs ir gaili.😁vyras savo mamą turi.

Atsakyti

Nu nežinau nežunau.

Aš gi savo mamos vaikas,o ne vyras,tai ji manęs ir gaili.😁vyras savo mamą turi.

Nu va toks jausmas kad negaili. Kai su ex gyvenom, irgi aš buvau kalta dėl visko ką jis blogai daro. 

Atsakyti

O tai negalima pasakyt,kad mane tai.žeidžia,kas aš irgi dirbu ir mūsų santykiai lygiaverčiai?ir pasakyt,kad daugiau to nenoriu girdėt.aš tai pasakyčiau greit.ir kūekvieną kartą vis griežtesniu tonu,kol suprastų.

Atsakyti

Nu nesu aš kažkokia ragana,gyvenu šeimoj,tai tenka ja ir rūpintis, bet,jei  man nėr nuotaikos,pavargstu,tai drimbu ir ilsiuosi.vakar iš lietuvių egzo grįžau,kažkaip blogai jaučiausi.4valandas ant karščio ,kol parsivilkau,kol ką,pririjau braškių su pienu,priguliau ir atsijungiau,nu ir ką,grįžo vyras,išsitraukė pašteto(😁),pavalgė ir tyliai viršun nuėjo,aš dar sumurmėjau,kad nečežėtų ten,nes miegu.paskambino jam mano mama,nes aš nekėliau,tai  lielė jam tik manęs nežadint,nes turiu pailsėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 07:54