[URL=https://www.part.lt/perziura/bbb62415631f1189f418cc5eee0dee9f722.jpg][/URL]
Ir kiek čia pinigų?
Ir kiek čia pinigų?
4 ltr ir dar stikline liko vaikams
Reik man sodan varyt.tikiuosi poryt dar bus.
Ot gyvenam
Vaikus palikau, exas pietu pusiveze
Reik man sodan varyt.tikiuosi poryt dar bus.
Jau i pabaiga... Dabar yra kur veliau zydejo. O po lb.lb.mazai buna iki rudens.
Pinot ,prasau. Tik negerk diuretiku jokiu. Tesiog skystis ausinimo sistemoje biski uzsilaiko. Nebent siurblio darba pagerinti.Ir ziuret kad skyscio koncentracija but tinkama.
O jei kokios krapu seklu arbatos?
Pinot ,prasau. Tik negerk diuretiku jokiu. Tesiog skystis ausinimo sistemoje biski uzsilaiko. Nebent siurblio darba pagerinti.Ir ziuret kad skyscio koncentracija but tinkama.
kaip tą siublio darbą gerinti? Magnio-kalio?
Amadėja*, 01 Lie 2020 - 16:30, parašė: Jau i pabaiga... Dabar yra kur veliau zydejo. O po lb.lb.mazai buna iki rudens.Nu tai man svarbu ,kad vaikams tiesiai į burną .Vitaminų atsargos,kad pasipildytų.🙂
As tai ignorinu. Kojas i metu(saltmeciu,mohito koju spa) vonike imerkus pasedziu. Cia laikina ir naturalu.Ta pati kava ar arbata gi lengvas diuretikas ,tresniu vysniu abrikosu persiku slyvu branduoliai -lengvai sirdi stimuliuojantys fruktai.
Kalio magnio yra tinkamai ausinimo skyscio koncentracijai. Nat saltinis visokie branduoliu pienai,migdolu,avizu.
Nu tai man svarbu ,kad vaikams tiesiai į burną .Vitaminų atsargos,kad pasipildytų.🙂
Aj, taip tai laisvai