Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš suprantu ir tik noriu išsiaiškinti. O ką duoda tos kojinės mano atveju? Juk jos nepagerins man limfotakos ar kraujotakos? priežastis kažkur kitur slypi. O kokie lengvi šlapimą varantys gal gerai būtų?
Na tai pagalbinė priemonė, kad netintu. Nes palaipsniui blogės jei nenešiosi, ir tada būsi sutinus ir žiemą 

O gerina limfodrenazo masazas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 01 liepos 2020 - 15:40

Visokios krapu seklos nerekomenduojamos klimakse. As tai ignorinu. Kojas i metu(saltmeciu,mohito koju spa) vonike imerkus pasedziu. Cia laikina ir naturalu.Ta pati kava ar arbata gi lengvas diuretikas ,tresniu vysniu abrikosu persiku slyvu branduoliai -lengvai sirdi stimuliuojantys fruktai. Kalio magnio yra tinkamai ausinimo skyscio koncentracijai. Nat saltinis visokie branduoliu pienai,migdolu,avizu.
Dar diuretinio poveikio turi kiaulpienes. Ir veikia gerai pagulet kojas aukstai iskelus.

Vienu metu per sita suknista karantina ir man tino kojos. Bet aiskiai nuo fizines veiklos stokos ir sedejimo. Padejo manksta, arbata, kur geriau nescia budama ir apribojimas kavos.

Pinot pagooglink. Yra pratimuku tokioms bedoms. Manau esme yra siaktyvinti koju kraujotaka...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 liepos 2020 - 15:47
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 01, 16:15)

Oho kiek daug, o tu jas kur pardavinėji?
Atsakyti

Oho kiek daug, o tu jas kur pardavinėji?
Visos uzsakytos buvo :) Esme, kad man uogavimas duoda tam tikra pasitenkinima. Faina pamatyti rezultata. Ir dar fainas jausmas del to nuovargio. Panasiai kaip po kokios treniruotes :) Sedi, nugara maudzia, o taip gera :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 liepos 2020 - 15:51
Fitoncidai is misku ir geras oras. Svarbu tik kas tris valandas erkes nusirankiot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 01, 16:50)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72677849" data-time="1593610981"> Oho kiek daug, o tu jas kur pardavinėji?</blockquote> Visos uzsakytos buvo smile.gif Esme, kad man uogavimas duoda tam tikra pasitenkinima. Faina pamatyti rezultata. Ir dar fainas jausmas del to nuovargio. Panasiai kaip po kokios treniruotes smile.gif Sedi, nugara maudzia, o taip gera biggrin.gif

Aš ir pirkčiau iš tavęs rolleyes.gif
Atsakyti

Fitoncidai is misku ir geras oras. Svarbu tik kas tris valandas erkes nusirankiot. biggrin.gif

Siand.pievoj prie sklypo. Kazkaip nebera erkiu... Po to rudeniop vel daugiau buna.

Atsakyti

Šiemet kai pasiskiepijom,anei vienos erkės,o visur landžiojam,nes jau ne taip baisu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 16:17

Aš ir pirkčiau iš tavęs rolleyes.gif

Nzn ar dar rinksiu... Ryt lietu lada, 5ad visokiu reikalu.

O siaip ner buve, kad kanors taip lengva parduot :D

1 skelbima kazkada idejau, o vis raso, klausia...

Atsakyti

Sveikatas pasitikrint bus reikalu... Raso liepos galui, o dar ar busim vln, o plius pas stomatologus. Nu zooooodziu

Atsakyti

Priminei,gi vaikus reik užrašyt.😬

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 17:31

Mes tai po meningokoko skiepo "linksminamės" 😬🙄🤪 kažkaip einu skiepams nesigilindama, reikia ir viskas, bet po šito jau beveik gailiuosi, kad neatsisakiau... o dar visa naktis priešaky...

Atsakyti