LavinaX, 01 Lie 2020 - 21:34, parašė: Mes tai po meningokoko skiepo "linksminamės" 😬🙄🤪 kažkaip einu skiepams nesigilindama, reikia ir viskas, bet po šito jau beveik gailiuosi, kad neatsisakiau... o dar visa naktis priešaky...Tu tik raminkis, ir džiaukis,kad nemokamai.aš 300mokėjau.
Mes tai po meningokoko skiepo "linksminamės" 😬🙄🤪 kažkaip einu skiepams nesigilindama, reikia ir viskas, bet po šito jau beveik gailiuosi, kad neatsisakiau... o dar visa naktis priešaky...
Sunku kai reaguoja vaikas... o:(
O po sio visad siulo paracitamolio zvakuciu...
Mano vaikai i skiepus nereaguodavo.
Sunys irgi
Apsizenijo mano drauges exas. Su ta 30 metu jaunesne.
Mano gal ir reaguodavo_irzlesnės būdavo,bet gi žinau,kad tai geriau nei neskiepyt.
Su greituke naktį teko pabendraut, vos neišvežė, bet supratinga moteris pasitaikė, nors sakė priklauso vežt tokį mažą, bet paliko, dėl to covid sakė ten vargas tuose priimamuosiuose.
Temperatūra kyla vis ir iki kitos galimos vaistų dozės nespėja praeit pakankamai laiko, tai skambinau tik paklaust, ar galiu anksčiau dėt tą žvakutę, o va kaip pasisuko...
Pasitaiko, Mona. Drauge kazkada dirbo sesele mokykloj, tais laikais skiepydavo, tai budavo daug sukarsciavusiu po skiepo, nebe mazu. Normali tokia reakcija.
Su greituke naktį teko pabendraut, vos neišvežė, bet supratinga moteris pasitaikė, nors sakė priklauso vežt tokį mažą, bet paliko, dėl to covid sakė ten vargas tuose priimamuosiuose. Temperatūra kyla vis ir iki kitos galimos vaistų dozės nespėja praeit pakankamai laiko, tai skambinau tik paklaust, ar galiu anksčiau dėt tą žvakutę, o va kaip pasisuko...Uzjauciu... Atsargiau jums reik su skiepais. Daliai vaiku jie kelia bedu. O iki kiek temperatura uzkyla?
Tai praeis,vis tiek,o tavo vaikas bus apsaugotas nuo mirtinos ligos.
Apsizenijo mano drauges exas. Su ta 30 metu jaunesne.
Kaip ji jauciasi?
Tai praeis,vis tiek,o tavo vaikas bus apsaugotas nuo mirtinos ligos.
Tai dar 2 kartai....
Kai pakilo iki 38,5 dėjau, kiek būtų kilis nežinau, nerizikuosiu. Gydytoja sakė dėt nuo 37,5, bet kadangi nebuvo praėję 6 val tai tempiau kiek galėjau, bet pradėjo ji rėkt jau stipriai kai virš 38 pakilo.