Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Maniskiai tai grikiu kose privalomai kasdien gaudavo. 

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Lie 2020 - 12:07, parašė: Nu tai grikiai, riesutai, pupeles, bet tikiam lialiui tai tik grikiai kokie tiktu dar..
Nu yra gal kažkas,vegetarai sugalvotų.
Atsakyti

*** Sėlija, 02 Lie 2020 - 12:08, parašė: Maniskiai tai grikiu kose privalomai kasdien gaudavo.
Nebevakgo grikių,nuo tada kai įgavo teisę pasakyti ne.vaikystėj virdavau dažnai.drakoniukas kartais dar biški.
Atsakyti

Tik dabar susiorientavau, kas ta Mona ir kad tik žadėjo, bet taip niekur iš čia išėjus ir nebuvo 😊

Tikrai nepergyvenk dėl temperatūros nuo skiepo - svarbu apsaugoti nuo pavojingų ligų, o ne bijoti laikinos organizmo reakcijos į skiepą. 

Aš irgi veršiena, ne jautiena mažiukus maitinau.

O kad tėvai vegetarai - tai nebūtinai vegetariškai ir vaikus maitina. Nors buvo mano vaiko darželio grupėje mergaitė, kurios tėtis musulmonas - tai atnešdavo termose jai maistą, kad netyčia darželyje kiaulienos neužvalgytų ☺

Atsakyti

Ačiū už patarimus. Tik prieš pradedant su mėsa reiktų priprast prie daržovių. Na čia bent kai viskas gerai. Negi man dabar viską prašokt ir tiesiai prie mėsos? Aš dar tik du kart virtos bulvės daviau. Eina sau kaip sudėtinga. 

Atsakyti

Tik dabar susiorientavau, kas ta Mona ir kad tik žadėjo, bet taip niekur iš čia išėjus ir nebuvo 😊

Paaikeitus aplinkybėms nebebuvo būtinybės, tai kodėl skirtis su tom, su kuriom nesinori 😉

Atsakyti

Tai taip, bet yra ir fanatiku, as juos galvoj turejau.. 

Atsakyti

Ačiū už patarimus. Tik prieš pradedant su mėsa reiktų priprast prie daržovių. Na čia bent kai viskas gerai. Negi man dabar viską prašokt ir tiesiai prie mėsos? Aš dar tik du kart virtos bulvės daviau. Eina sau kaip sudėtinga. 

Po truputi imaisyk. Kasdien vis daugiau. Jei neviduriuos, tai viskas ok. As trintas darzoves is pradziu i misinuka imaisydavau. 

Atsakyti

Papasakosiu viena bajeri. Drauges mergaite buvo kazkur 6 menesiu. ir amzinai neprivalgydavo, rekia, praejus pusvalandziui po maisto ir rekia.Kol vel valgyt gauna. Paliko ta drauge mergaite mociutei keliom valandom.Grizo,mergaite rami. Sedi toliau pas mociute valanda, dvi, vaikas ramus,  valgyt nepraso. Kas tam vaikui dabar, ko tokia rami....

pasirodo, mociute sumale per mesmale rukytu lasinuku su pomidoru ir pamaitino vaika :D. Iki velumos valgyt neprase.. Suzinojo sita bajeri mamele tik po gero menesio :D​ 

Atsakyti
O bajeris kur?
Atsakyti

Kur vista daro purpur :)​ 

Atsakyti
Selija ,rimtai ,kodel tai turi but bajeris?Beje o kas ta mesmale tebenaudoja?
Atsakyti