Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija ,rimtai ,kodel tai turi but bajeris?Beje o kas ta mesmale tebenaudoja?

tai cia buvo beveik pries 30 metu.

Mano mama tebenaudoja.

Bajeris, kad vaikas nei apsiveme, nei pratrydo, nei kas atsitiko. Senoviskai pamaitino mociute. 

Atsakyti
O tai maistas dar yra senoviskas ir naujoviskas? O ne valgomas ,naturalus ir pan?
Ar cia mociute nesugebejo anukei(speju )pasakyt - ei tu atauga - pamaitink vaika,bo kupron tuoj gausi.
Atsakyti

Tai mama pagal daktarus augino. O mociute pagal savo 5 vaiku auginimo patirti. 

Atsakyti
Man buvo 19 ,kai pagimdziau,puikiai zinojau kaip vaikus augint.Pagal kokius dar daktarus.Tai yra instinktas. Pauksciai be smegenu sugeba vaikus uzaugint. Zmones ,nors ir su 5 % smegenu pasiekiamumu gi turetu tai sugebet.
Atsakyti

O is kur jau galejai zinot? As tai pagal Spoka auginau pirma. O antra jau pagal patirti 

Atsakyti
Jo ,spokas ,pediatras 1946 ,kazkoks.
O siaip mane ne rusy augino ,pareigu turejau ,brolis augo ,kaimynu vaikai ,tekdavo paziuret ir pasirupint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 12:02

Matai, pauksciai ir kiti gyvunai nesielvartauja, kai koks jauniklis suserga ir uzsilenkia. Zmogus turi sita yda.. 

Atsakyti

Jo ,spokas ,pediatras 1946 ,kazkoks.
O siaip mane ne rusy augino ,pareigu turejau ,brolis augo ,kaimynu vaikai ,tekdavo paziurt ir pasirupint.

Rupinausi ir as broliu, bet ne jo mityba. Budama 6,neturejau rupescio, kuo maitint. 

Atsakyti
Zmonems savo vaiku beje irgi gedet negalima,negalima juodu rubu nesiot ir zvake ir kryzeli negalima tevams prie karsto turet.Jei jau savo vaikus laidoja.Tokia tradicija. Mano baba nenesiojo gedulo uz mano mama.
Atsakyti

https://m.delfi.lt/v...php?id=84670077

Buciau vilniete, tai tikrai nueiciau, labai idomu. 

Atsakyti

Zmonems savo vaiku beje irgi gedet negalima,negalima juodu rubu nesiot ir zvake ir kryzeli negalima tevams prie karsto turet.Jei jau savo vaikus laidoja.Tokia tradicija. Mano baba nenesiojo gedulo uz mano mama.
Zinau.  Bet yra kitaip. Mano mama tik po 10 metu nustojo sokinet naktim is lovos ir pult  lekt i kapines mano brolio iskast, susapnavus, kad jis gyvas  ir jos saukiasi.. is to gavosi ir tokia nesveika meile mano kitam broliui... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 liepos 2020 - 12:09
Jai turejo kazkas padet ,is bendruomenes .Bet matomai nepadejo.Mazai pazistu suvalkija.Bet sovietmeciu gi buvo zmones tam. Net ruosdavo juos specialiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 12:12