*** Sėlija, 02 Lie 2020 - 13:09, parašė: Zinau. Bet yra kitaip. Mano mama tik po 10 metu nustojo sokinet naktim is lovos ir pult lekt i kapines mano brolio iskast, susapnavus, kad jis gyvas ir jos saukiasi.. is to gavosi ir tokia nesveika meile mano kitam broliui...
Eina sau,kaip baisu.kokia trauma žmogui. Turėjau vaikystėj draugę,kurios brolis irgi kūdikystėj nuo plaučių uždegimo mirė.bet tai nieko lyg,mama kaip mama buvo. Beje,aš irgi vis nenumiriau ,kai man buvo dvi savaitės ar ten mėnuo.sakė,kad kažkokį gripą pasigavau.išvežė į ligoninę.nu sakė vis silpnyn tilyn aš,jau sesutė mamą nuteikinėjo,kad mirsiu,kad dar bus vaikų.mama ne,aš kitų nenoriu.tėvas sakė į taksi ir įį kaimą pas dieduką(nes arčiausiai buvo ),100rublių paėmė ir atvežė.ir pasakojo,kas tuo momentu kai atvežė tuos pinigus,"aš į mamą pažiūrėjau nusišypsojau ir užmerkiau akutes".mama už manęs ,tėvas iš paskos su tuo šimtu ir pas vyr gydytoją įsibrovė,įkišo į kišenę tuos pinigus,tada sako greit į Vilnių ,antibiotikus į galvą tiesiai lašin ir per stebuklą.100rublių.